Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

biskitt
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la biskitt » 04 mar 2010, 21:37

Miretov prvi prodor na utakmici, po lijevoj strani, uf jedva ga je stigao.

slika

Odlicna utakmica, bas mi je bilo drago zbog njega, da ne govorim kako mi je srce naraslo k'o trebevic kad je poljubio dres. Svjetski, a nas

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 04 mar 2010, 22:04

Al jes im ga suknuo majstorski, aBd ima da odemo na ovo evropsko...sa ovakvim tarzanima to je moguce BGM.i...samo lagano ;=)
mB!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 04 mar 2010, 22:06

[youtube][/youtube]
A C A B !

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 05 mar 2010, 08:45

Mire je svaki dan sve bolji i bolji, nadam se da ne cita ovaj forum, jer su sa obzirom na njegove godine ocekivanja prevelika, pustimo dijete da odraste prvo... malo strpljenja nakon poneke lose tekme nebi bilo na odmet..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 05 mar 2010, 09:06

Pjanic je nas najveci talent (tacka)

Za sada je Dzeko prva zvjezda BIH al za 1-2 godine Miralem ce biti ispred Edina za 50%. Zivi bili pa vidjeli.
A vala oba igraca su svjetske klase...
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 15:26

Jaydoo82 je napisao/la:Pjanic je nas najveci talent (tacka)

Za sada je Dzeko prva zvjezda BIH al za 1-2 godine Miralem ce biti ispred Edina za 50%. Zivi bili pa vidjeli.
Dva su razlicita svjeta.Jedan razbijac,ubica a drugi umjetnik 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 mar 2010, 17:15

Nidje veze sto su dva razlicita svijeta.

Pjana je igracina vec, sto kaze lik za dvije-tri godine bit ce sigurno prvo ime nase repke, samo ako ovako nastavi napredovati, i da ga povrede zaobidju.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 mar 2010, 17:22

Jaydoo82 je napisao/la:Pjanic je nas najveci talent (tacka)

Obadvojica su nasi. Treba da budemo sretni.
Dzeko je odrastao u BiH, znaci nije imao ni blizu fudbalske/sportske mogucnosti kao djeca na zapadu. On je tek tako reci poceo da se brusi sa 19-20 godina. Ko zna da je imao kvalitetnog trenera i mogucnosti kao drugi nogometasi od 16-17 godina, gdje bi njemu bio kraj. Sigurno da mi imamo u BiH jos ovakvih djecaka kao Pjana ali na zalost nemaju dobrih uslova da postanu nesto.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 17:30

Adinjo je napisao/la:Nidje veze sto su dva razlicita svijeta.

Pjana je igracina vec, sto kaze lik za dvije-tri godine bit ce sigurno prvo ime nase repke, samo ako ovako nastavi napredovati, i da ga povrede zaobidju.
Itekako ima veze.Prvo ime nase repke ti je malo opsirnija stvar.Svi zavise jedan od drugog.
Ni Dzeko nakon onoliko golova nije prvo ime.Uostalom razdvajati momke po tom je velika glupost.
Jer svi su prva imena kad odigraju dobro na svojim pozicijama ili pozicijama na kojoj se nadju. ;)
P.S Ne igraju singl tenis pa da se tu moze reci e najbolji je.Fudbal je kolektivna igra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 mar 2010, 17:35

harishp je napisao/la:

Itekako ima veze.Prvo ime nase repke ti je malo opsirnija stvar.Svi zavise jedan od drugog.
Ni Dzeko nakon onoliko golova nije prvo ime.Uostalom razdvajati momke po tom je velika glupost.
Jer svi su prva imena kad odigraju dobro na svojim pozicijama ili pozicijama na kojoj se nadju. ;)

Samo kazem, ako je neko napadac, nemora automatski biti prvi igrac tima/repke. Primjera je bilo mali milion u proslosti, i bice ih isto u buducnosti. ;)..Sto se tice licno nase repke, Mire je najblizi primjer. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 05 mar 2010, 17:40

Danas cistim sobu i naletim na novine avaz dan poslije prve utakmice sa portugalom ..dok je selektor bio ciro.
Ispod izjava safeta susica: Pjanic i Misimovic nemogu igratii zajedno previse je rizicno,ono fkt da nemogu igrati :D

A eo igra sa oba igraca ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 17:45

Ma kod nas je stara boljka.Sto se raja ''budi'' kad neko da gol.
Da Vedo ili Pjanic ne zabise proslu tekmu nebi ni pola komentara bilo kao sad. :roll:
Meni je recimo Dzeko kvalitetnije odigrao proslu tekmu bez gola nego nekad kad zabije jedan ili dva.
Spahic sam recimo bukvalno 40% Monpeliera gura u LS.Ne zabija pa se ni upola ne spominje kao Vedo,Dzeko ili ostali.
Uostalom Pape sam rece da mu je bas Salihovic jedan od najacih igraca jer obavlja poslove koji se slabo vide ali na kraju itekako osjete,tek ce se osjetiti kad ga ne bude u kvalifikacijama.Ili recimo Rahimic najnezahvaliji posao.Nikad nece biti izabran najboljim igracem utakmice.A bez njega na toj poziciji propuh sa svih strana.
Pjanic je jos djecak i on ce gotovo sigurno zavrsiti u jos vecem klubu od Liona.
Jer ima sve uslove za to.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 mar 2010, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 05 mar 2010, 17:49

harishp je napisao/la:Ma kod nas je stara boljka.Sto se raja ''budi'' kad neko da gol.
Da Vedo ili Pjanic ne zabise proslu tekmu nebi ni pola komentara bilo kao sad. :roll:
Meni je recimo Dzeko kvalitenije odigrao proslu tekmu bez gola nego nekad kad zabije jedan ili dva.
Spahic sam recimo bukvalno 40% Monpeliera gura u LS.Ne zabija pa se ni upola ne spominje kao Vedo,Dzeko ili ostali.
Uostalom Pape sam rece da mu je bas Salihovic jedan od najacih igraca jer obavlja poslove koji se slabo vide ali na kraju itekako osjete,tek ce se osjetiti kad ga ne bude u kvalifikacijama.Ili recimo Rahimic najnezahvaliji posao.Nikad nece biti izabran najboljim igracem utakmice.A bez njega na toj poziciji propuh sa svih strana.
Pjanic je jos djecak i on ce gotovo sigurno zavrsiti u jos vecem klubu od Liona.
svaka ti je zlata vrijedna (osim ovo za rahimica)

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 05 mar 2010, 17:52

felipe-s je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma kod nas je stara boljka.Sto se raja ''budi'' kad neko da gol.
Meni je recimo Dzeko kvalitenije odigrao proslu tekmu bez gola nego nekad kad zabije jedan ili dva.
svaka ti je zlata vrijedna (osim ovo za rahimica)
Rahimic je igracina.
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 17:54

Oprostice se i Rahimic pa se budes sjetio ponekad ovih rijeci.
''Igraci iz sjene''ili obavljanje''prljavih'' poslova koje ''zvjezde izbjegavaju i koji se osjete tek nakon utakmice i po rezultatu. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 05 mar 2010, 17:57

Ajd ba ne serendaj, obojica su klase i kao sto je vec rekao covjek dva razlicita svijeta, pjanic je dribler, a dzeko razbijac, to dvoje ide zajedno, i pusti to pricu, Pjanicu bi valjalo da ode u Chelsi ;)
mB!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 05 mar 2010, 17:59

harishp je napisao/la:Oprostice se i Rahimic pa se budes sjetio ponekad ovih rijeci.
''Igraci iz sjene''ili obavljanje''prljavih'' poslova koje ''zvjezde izbjegavaju i koji se osjete tek nakon utakmice i po rezultatu. 8-)
ma znam ja tip harise... ne pratim ja fudbal od jucer... smatram da je rahimic dao svoje kao sto je i muratovic... ti igraci trebaju na klupu i ulaziti ponekada pred kraj da smire i ocuvaju rezultat... ne smije se na njima haman pa graditi veza cijela

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 18:06

felipe-s je napisao/la:
harishp je napisao/la:Oprostice se i Rahimic pa se budes sjetio ponekad ovih rijeci.
ma znam ja tip harise... ne pratim ja fudbal od jucer... smatram da je rahimic dao svoje kao sto je i muratovic... ti igraci trebaju na klupu i ulaziti ponekada pred kraj da smire i ocuvaju rezultat... ne smije se na njima haman pa graditi veza cijela
Rahimic ce poput Maldinija penziju zaraditi u skoro jednom te istom klubu i to velikom.
A igrat ce haman isto sa 20 ili 38 godina.Da ga onaj friz ne zeza mogao je i u manekene sa svojih 35 :mrgreen:
Ali manekene koji znaju svoj posao ''pimplanja lopte'' 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 mar 2010, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 05 mar 2010, 18:07

Mukiol je napisao/la:Ajd ba ne serendaj, obojica su klase i kao sto je vec rekao covjek dva razlicita svijeta, pjanic je dribler, a dzeko razbijac, to dvoje ide zajedno, i pusti to pricu, Pjanicu bi valjalo da ode u Chelsi ;)
Netreba on ici u Chelzi nego malo u teretanu da dobije jos jedan segment u vec gotovo odlicnoj igri ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 18:12

gringo2 je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Ajd ba ne serendaj, obojica su klase i kao sto je vec rekao covjek dva razlicita svijeta, pjanic je dribler, a dzeko razbijac, to dvoje ide zajedno, i pusti to pricu, Pjanicu bi valjalo da ode u Chelsi ;)
Netreba on ici u Chelzi nego malo u teretanu da dobije jos jedan segment u vec gotovo odlicnoj igri ;)
Meni vise lici da bi trebao u mehanu a ne teretanu.To jest u kakvu dobru cevabdzincu ili buregdzincu.
O Englezima ne bih mu ni u najgorem i ruznijem snu pozelio.Spanija je za njega zemlja obecana i to ona dva top tima.Ostali ispodcasti :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], zastitaIdentiteta i 39 gostiju.