Odlicna utakmica, bas mi je bilo drago zbog njega, da ne govorim kako mi je srce naraslo k'o trebevic kad je poljubio dres. Svjetski, a nas
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dva su razlicita svjeta.Jedan razbijac,ubica a drugi umjetnikJaydoo82 je napisao/la:Pjanic je nas najveci talent (tacka)
Za sada je Dzeko prva zvjezda BIH al za 1-2 godine Miralem ce biti ispred Edina za 50%. Zivi bili pa vidjeli.
A vala oba igraca su svjetske klase...
Obadvojica su nasi. Treba da budemo sretni.Jaydoo82 je napisao/la:Pjanic je nas najveci talent (tacka)
Za sada je Dzeko prva zvjezda BIH al za 1-2 godine Miralem ce biti ispred Edina za 50%. Zivi bili pa vidjeli.
A vala oba igraca su svjetske klase...
Itekako ima veze.Prvo ime nase repke ti je malo opsirnija stvar.Svi zavise jedan od drugog.Adinjo je napisao/la:Nidje veze sto su dva razlicita svijeta.
Pjana je igracina vec, sto kaze lik za dvije-tri godine bit ce sigurno prvo ime nase repke, samo ako ovako nastavi napredovati, i da ga povrede zaobidju.
Itekako ima veze.Prvo ime nase repke ti je malo opsirnija stvar.Svi zavise jedan od drugog.harishp je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Nidje veze sto su dva razlicita svijeta.
Pjana je igracina vec, sto kaze lik za dvije-tri godine bit ce sigurno prvo ime nase repke, samo ako ovako nastavi napredovati, i da ga povrede zaobidju.
svaka ti je zlata vrijedna (osim ovo za rahimica)harishp je napisao/la:Ma kod nas je stara boljka.Sto se raja ''budi'' kad neko da gol.
Da Vedo ili Pjanic ne zabise proslu tekmu nebi ni pola komentara bilo kao sad.![]()
Meni je recimo Dzeko kvalitenije odigrao proslu tekmu bez gola nego nekad kad zabije jedan ili dva.
Spahic sam recimo bukvalno 40% Monpeliera gura u LS.Ne zabija pa se ni upola ne spominje kao Vedo,Dzeko ili ostali.
Uostalom Pape sam rece da mu je bas Salihovic jedan od najacih igraca jer obavlja poslove koji se slabo vide ali na kraju itekako osjete,tek ce se osjetiti kad ga ne bude u kvalifikacijama.Ili recimo Rahimic najnezahvaliji posao.Nikad nece biti izabran najboljim igracem utakmice.A bez njega na toj poziciji propuh sa svih strana.
Pjanic je jos djecak i on ce gotovo sigurno zavrsiti u jos vecem klubu od Liona.
Jer ima sve uslove za to.
Rahimic je igracina.felipe-s je napisao/la:svaka ti je zlata vrijedna (osim ovo za rahimica)harishp je napisao/la:Ma kod nas je stara boljka.Sto se raja ''budi'' kad neko da gol.
Da Vedo ili Pjanic ne zabise proslu tekmu nebi ni pola komentara bilo kao sad.![]()
Meni je recimo Dzeko kvalitenije odigrao proslu tekmu bez gola nego nekad kad zabije jedan ili dva.
Spahic sam recimo bukvalno 40% Monpeliera gura u LS.Ne zabija pa se ni upola ne spominje kao Vedo,Dzeko ili ostali.
Uostalom Pape sam rece da mu je bas Salihovic jedan od najacih igraca jer obavlja poslove koji se slabo vide ali na kraju itekako osjete,tek ce se osjetiti kad ga ne bude u kvalifikacijama.Ili recimo Rahimic najnezahvaliji posao.Nikad nece biti izabran najboljim igracem utakmice.A bez njega na toj poziciji propuh sa svih strana.
Pjanic je jos djecak i on ce gotovo sigurno zavrsiti u jos vecem klubu od Liona.
Jer ima sve uslove za to.
Ajd ba ne serendaj, obojica su klase i kao sto je vec rekao covjek dva razlicita svijeta, pjanic je dribler, a dzeko razbijac, to dvoje ide zajedno, i pusti to pricu, Pjanicu bi valjalo da ode u ChelsiAdinjo je napisao/la:Nidje veze sto su dva razlicita svijeta.
ma znam ja tip harise... ne pratim ja fudbal od jucer... smatram da je rahimic dao svoje kao sto je i muratovic... ti igraci trebaju na klupu i ulaziti ponekada pred kraj da smire i ocuvaju rezultat... ne smije se na njima haman pa graditi veza cijelaharishp je napisao/la:Oprostice se i Rahimic pa se budes sjetio ponekad ovih rijeci.
''Igraci iz sjene''ili obavljanje''prljavih'' poslova koje ''zvjezde izbjegavaju i koji se osjete tek nakon utakmice i po rezultatu.
Rahimic ce poput Maldinija penziju zaraditi u skoro jednom te istom klubu i to velikom.felipe-s je napisao/la:ma znam ja tip harise... ne pratim ja fudbal od jucer... smatram da je rahimic dao svoje kao sto je i muratovic... ti igraci trebaju na klupu i ulaziti ponekada pred kraj da smire i ocuvaju rezultat... ne smije se na njima haman pa graditi veza cijelaharishp je napisao/la:Oprostice se i Rahimic pa se budes sjetio ponekad ovih rijeci.
''Igraci iz sjene''ili obavljanje''prljavih'' poslova koje ''zvjezde izbjegavaju i koji se osjete tek nakon utakmice i po rezultatu.
Netreba on ici u Chelzi nego malo u teretanu da dobije jos jedan segment u vec gotovo odlicnoj igriMukiol je napisao/la:Ajd ba ne serendaj, obojica su klase i kao sto je vec rekao covjek dva razlicita svijeta, pjanic je dribler, a dzeko razbijac, to dvoje ide zajedno, i pusti to pricu, Pjanicu bi valjalo da ode u Chelsi
Meni vise lici da bi trebao u mehanu a ne teretanu.To jest u kakvu dobru cevabdzincu ili buregdzincu.gringo2 je napisao/la:Netreba on ici u Chelzi nego malo u teretanu da dobije jos jedan segment u vec gotovo odlicnoj igriMukiol je napisao/la:Ajd ba ne serendaj, obojica su klase i kao sto je vec rekao covjek dva razlicita svijeta, pjanic je dribler, a dzeko razbijac, to dvoje ide zajedno, i pusti to pricu, Pjanicu bi valjalo da ode u Chelsi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], zastitaIdentiteta i 39 gostiju.