Jedna stvar, Pogba, čini mi se da je dodao još mase, strašan je, pri tome i najbolji na pripremama iako je posljednji stigao, prekucat će ovu sezonu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Valjda je povrijeđen (ništa opasno, ali neće rizikovati) neće danas igrati...Pogba je napisao/la:Ne pitaju se oni ništa.![]()
A ospem se kada i dalje pored imena Vidala pročitam 50M, a neke Herrere koštaju 40, Rodriguezi 80.
A najviše kada naši mediji pišu da je Juventus nešto tražio, a ljudi mjesecima trube da ne ide.![]()
Šteta što ne ubacuje Comana.
Nesto mislim da ti danas imas pametnijeg posla, vec da pratis sta se ovdje pise! Usput, cestitke na odlicnoj predstavi danas i ubjedljivom porazu!LvG je napisao/la:120 mil? Kuna? **** te sve neki transfer znalci.on uporedjuje dva igrača koja.nisu ni po čemu slična i po tome formira cijenu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Neka mega giga ultra talenat Luk Šo košta trideset miliona funtiLvG je napisao/la:120 mil? Kuna? **** te sve neki transfer znalci.on uporedjuje dva igrača koja.nisu ni po čemu slična i po tome formira cijenu.
Kulturno ! Ko bi rekao, nakon danasnjeg dana ???!LvG je napisao/la:Hvala.pobjede i porazi su sastavni dio igre.
Pravda za ZEMANA!“Nikada nisam imao problema sa Juventusom kao klubom. Rođen sam kao navijač Juventusa i spavao sa dresom kao mali, pošto sam odrastao u Torinu. Bio sam besan na neke ljude u Juventusu i rekao bih iste stvari i da su radili za neki drugi klub.”
“Da li bih radio za Juventus? Naravno da bih.”
Moggi, Giraudo i Bettega uglavnom su smatrani za krivce za Calciopoli, ali Zeman misli da nije sve na njima.
“Ako je to bio sistem, ne mogu samo trojica ljudi da budu odgovorni. Nakon Calciopolija pokušali smo da poboljšamo fudbalski svet, međutim, isti ljudi su još uvek tu.”
Zeman je uvek žrtva navijača Juventusa kad putuje u Torino.
“Kada sam pričao znao sam da će biti posledica, ali sam se nadao većoj brizi. Nažalost, kad god odem tamo bude haos, moju majku vređaju sa tribina. Tražio sam od Lige da zapišu te uvrede u izveštaj, ali to nikad nije urađeno. Tribine se zatvaraju zbog uvreda prema crnim ljudima, a ne prema belim.”
Na posudbu,sa pravom na otkup na kraju sezonePogba je napisao/la:Dolazi nam Falcao.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.