FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@EXIT
Nećemo sad trčati pred rugu, ideja o realizaciji projekta vlastitog stadiona je daleko. Idemo korak po korak. Prvo da riješimo problem infrastrukture akademije. KOševo može posližiti još koju godinu.
Imamo četiri dana i samo jednu preokupaciju, Švabe.
Nećemo sad trčati pred rugu, ideja o realizaciji projekta vlastitog stadiona je daleko. Idemo korak po korak. Prvo da riješimo problem infrastrukture akademije. KOševo može posližiti još koju godinu.
Sada se stvarno treba fizicki spremit za švabe i probat na domacem terenu izborit dobar rezulat za revans u kojem nece biti nimalo lahko za igrat 

04.10.2009 !!
Naš jedini fizički pad se desio u onoj prvoj utakmici sa Grcima, ove ostale smo odradili na zaista zavidnom nivou. Sinoć su se igrači mnogo istrošili i jako je bitno da se što prije vrate kako fizički tako i psihički. A što se tiče Švaba, ne možemo puno očekivati, ali kao što reče predsjednik u interviju kod Muhameda Bikića, "mi ćemo se sa njima dobro potući".
Sve ove stative,prilike ce nam se vratiti u cetvrtak...2:0 oba iz prekida 

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Naravno da se negdje mora vratiti, ali malo je neozbiljno najavljivati pa i remi protiv jednog ovakvog protivnika.mirzatele je napisao/la:Sve ove stative,prilike ce nam se vratiti u cetvrtak...2:0 oba iz prekida
Moja želja je da se momci bore i da igraju kao do sad pa šta bude.

Ide li jos nekom na qrac sto Bilbija na svaku sudijsku odluku mase rukama i divlja? Sinoc su bile dvije situacije gdje mu ja pod prisilom pistolja na glavi ne bi svirao faul a on trci nesto za sudijom dok protivnik bez problema prenosi loptu i formira napad 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja se bojim nase odbrane najvise, ne bih volio da nam se ponove greske kao protiv Atromitosa i Veleza sad
-
- Kontakt:
sta kaze Kusturica rekao mu Tan da kupi 2 napadaca i da igra 4-2-4
samo golovi hahah

Ja licno nisam fan ideje da pravimo novi stadion, za Kosevo je povezan nas klub kroz dugi niz godina pa tako i mi navijaci i velika mi je zelja da konacno se zapocne neka prica oko rekonstrukcije Koseva, e sada kako je rekao Kusturica treba tu dosta ljudi aktivirati i tim ljudima nesto prezentovati tako nadam se da ce uskoro se ovo aktivirati i preci u ozbiljan projekat, trenutno ovo je sada samo "prica".EXIT je napisao/la:Nemogu se oteti utisku da pored akademije nam mora biti prioritet rjesenje stadiona narednih 2- 3 godine. Nisam od onih kojih smatra Kosevo ukletim, cak sam i emotivno jako vezan za njega, ali sam u ovome trenutku svjestan da se ono i u narednih 5 godina nece mjenjati niti previse unaprijediti. Ovo govorim prvenstveno zbog toga sto kosevu je potrebna skoro cjelokupna rekonstrukcija da bi zadovoljilo sve kriterije fife. Mi moramo imati rjesenje kako rece gospodin Kusturica.
Sanjam a mozda i snovi postanu i java uskoro, neki manji stadion od 10,000 min do 16,000 max., sa svim pratecim objektima, sav natkriven. Na Kosevu i kad po 8000 bude, sablasno izgleda jer jos ti blizu 30-et hiljada ostane da napunis. Najbolji primjer je ono jucer. Derbi starih rivala, a ti nemas infrastrukturu da primis 10,000 kojih sam 100% siguran da bi bilo. Nemozemo okrivljivati ljude i @ebati im majku kad jednostavno za nesto vise nemamo infrastrukturu jer recimo jucer nije doslo par mojih jarana sa svojom djecom kojoj su obecali zbog vremenskih nepogodnpsti. Znam ja bice protiv borusije al premalo je ovakvih utakmica koje ce napuniti Kosevo. Rjesenje je manji stadion 10K-16K sa svim mogucim uslovima fife, koji ce vratiti simpatizere na stadion, omoguciti idealne uslove da dolaze roditelji sa djecom. Pored toga ako imas dobar proizvod na terenu popravila bi nam se posjecenost duplo u to sam 100% siguran a kako bi tek grmilo......
Nama realno u PL netreba stadion veci od navedenog, i imat ces alternativu za evropu dok se kosevo neosposobi i dok mi nebudemo na tom nivou na kojem cemo ga moci puniti redovno a proteci ce jos dosta vode miljackom do tad.
Trebamo gledati samo u se i u nase investitore![]()
Infrastruktura je najbitnija i jednostavno temelj svakog daljnjeg napredovanja.
Siguran sam da ce nakon evrope biti vise price o ovome od strane nase uprave.
Gledao sam ovaj video i ideja mi se pravo svidza :
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: simon, dana/u 17 avg 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Dok je god to logika a ne za osudu, vječno će nam liga biti u debelom qurcuLedesma10 je napisao/la:
pa logično da će navlačiti kad smo imali 95% lopte

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- BordoMahala
- Kontakt:
Ohanite malo braco, zar se nismo dovoljno opekli sa tim silnim najavama unazad vec godina i godina pa evo i jucer. Jedino bitno u ovom dvomecu je da se ne obrukamo i da dole ne primimo petaka ili vise.
Ja se zaista bojim naseg phisickog pada nakon ovog remija sada sa Velezom i eventualnog debakla u dvomecu sa Borusijom, 5 kola bi nam trebalo da se ekipa psihicki dohaviza.
Ja se zaista bojim naseg phisickog pada nakon ovog remija sada sa Velezom i eventualnog debakla u dvomecu sa Borusijom, 5 kola bi nam trebalo da se ekipa psihicki dohaviza.
To nas je najvise kostalo u ovim utakmicama .Izgubis koncepciju igre cim primis prvi gol. Ja sam ocekivao od Džeme samo on da dadne tu smirenost umjesto Vuleta , a on onako jucer ukopa Cimirota umjesto jednostavno samo da je izbije. Ova Borussija bi nam to vratiti ali troduplo .QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja se bojim nase odbrane najvise, ne bih volio da nam se ponove greske kao protiv Atromitosa i Veleza sad
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Neki se očito još nisu opametili!!!!BordoMahala je napisao/la:Ohanite malo braco, zar se nismo dovoljno opekli sa tim silnim najavama unazad vec godina i godina pa evo i jucer. Jedino bitno u ovom dvomecu je da se ne obrukamo i da dole ne primimo petaka ili vise.
Pred ovu utakmicu se trebamo pripremiti na sve, od toga da primimo kamaru golova, da ispadnemo tijesno ili čak da priredimo senzaciju i prođemo dalje. Ovo zadnje je realno nerealno

- Evolution87
- Kontakt:
Sutra sa UNIS-om prijateljska u 17h u Vogosci.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
znam....sve znam...ponijelo me....letimo i ja i gospodin Kusturica, ali ima i podloge za tohilmo je napisao/la:@EXIT

Sto se svaba tice, samo ocekujem bespostednu borbu i bit cu zadovoljan da im makar napravimo cetvrtinu udaraca sto smo velezu. Jos makar jedna da udje i da se prolomi huk na kosevu od kojeg se jednostavno najezis.... o prolazu, nije realno barem ne jos... misljenja sam da jos nismo zreli za to, te da smo uistinu dobili paklenog protivnika ali ocekujem i nadam se da necemo ni biti potpuni autsajderi...
Prolazak u grupnu je za mene otprilike jos uvjek san isto kao i razmisljanje da bismo mogli imati neki manji moderan stadion za dvije godine... realno ili ne, MORAM se nadati, jednostavno je to nesto jace od mene i prolaz i stadion

I ja se isto tome nadam. Imamo podloge i za jedno i drugo, malo je potanka još, ali bitno je da ima.
Uci u utakmicu defanzivnije, imati kvalitetnog osiguraca u vidu Kovacevica. Radovac za zadnjih pola sata u zavisnosti od rezultata, Todor i Bica neka cekaju svoju sansu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sabinho je napisao/la:Uci u utakmicu defanzivnije, imati kvalitetnog osiguraca u vidu Kovacevica. Radovac za zadnjih pola sata u zavisnosti od rezultata, Todor i Bica neka cekaju svoju sansu.

Ti si opet šampion !
@sabe
Ja bih Samketa od početak, dokazao je da može. Ostalo
Ja bih Samketa od početak, dokazao je da može. Ostalo