Jedino ovi Dodikovci...

Da ne bude da lazem.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma jarane ko da ti je neko reko da imas iglu u plastu sijena...Emir_ZENICA je napisao/la:Ovako,dobio sam ponudu ka kupim dojavu jer ja s tim radim![]()
40 eura kvota 15, a ja i nemam tu lovu,pa sam malo izvlacio informacije...rijec je o fudbalu,subota ja sam malo trazijo gdje je kvota 15 (rekao je da je cisto 15)
I pronasao :
K'lautern-FSV Frankfurt 2/X 15,0
Almeria-Barcelona 1/X 15,0
Real M-Sevilla 2/X 15,0
Boulogne-Lyon X/1 15,0
Arsenal-Burnley 1/X 15,0
Newcastle-Barnsley X/2 15,0
Leeds-Brentford X/2 15,0
Charlton-Stockport 2/X 15,0
Norwich-Yeovil 2/X 15,0
Rochdale-Lincoln X/2 15,0
Gl.Rangers-St.Mirren 1/X 15,0
Salzburg-Wr.Neustadt 1/X 15,0
FC Porto-Olhanense 1/X 15,0
Hajmo sad malo ovo razraditi![]()
Sumnjam u Rangers ,Leeds,Real i K'lautern
hordezla de nesto realnije kontam staviti jedno cvaju cuj x roma-milan to sami Bog zna sta ce bitibordo_momak je napisao/la:za strumfa kvota 7.00
West Ham - Bolton pik 1
Milton Dons - Leyton O. pik 1
Crewe - Barnet pik 1
Roma - Milan pik x
Wolfsburg - Bochum 1
na brzinu slozeno
kralju u kojoj kladionici ti je rekao da je kvota 15?Emir_ZENICA je napisao/la:Ovako,dobio sam ponudu ka kupim dojavu jer ja s tim radim![]()
40 eura kvota 15, a ja i nemam tu lovu,pa sam malo izvlacio informacije...rijec je o fudbalu,subota ja sam malo trazijo gdje je kvota 15 (rekao je da je cisto 15)
I pronasao :
K'lautern-FSV Frankfurt 2/X 15,0
Almeria-Barcelona 1/X 15,0
Real M-Sevilla 2/X 15,0
Boulogne-Lyon X/1 15,0
Arsenal-Burnley 1/X 15,0
Newcastle-Barnsley X/2 15,0
Leeds-Brentford X/2 15,0
Charlton-Stockport 2/X 15,0
Norwich-Yeovil 2/X 15,0
Rochdale-Lincoln X/2 15,0
Gl.Rangers-St.Mirren 1/X 15,0
Salzburg-Wr.Neustadt 1/X 15,0
FC Porto-Olhanense 1/X 15,0
Hajmo sad malo ovo razraditi![]()
Sumnjam u Rangers ,Leeds,Real i K'lautern
Ne bi ja toga WolfsburgaC.Ronaldo_9 je napisao/la:Evoi od mene jedan po mom misljenju dobitni listic pa ko hoce nek' pokusa , sretno svima
Roma Milan-PS1
HSV-Herta 1
Boulogne-Lyon 2
St Etienne -Lille PS1
Fiorentina-Juventus PS1
Bremen-Stuttgrat PS1
Wolfsburg-Bochum 1
Kvota u PREMIERU 23,73 pa vrijedi pokusati na 1KM ako nista nema se sta izgubiti,do 100KM uplata 4,10KM
Sretno
Pa jbg nije ni jednostavno stvatiti previse ulog, kada nikada ne mozes biti siguran.bordo_momak je napisao/la:**** buraz vi imate moze vam se
mandraX je napisao/la:Ne bi ja toga WolfsburgaC.Ronaldo_9 je napisao/la:Evoi od mene jedan po mom misljenju dobitni listic pa ko hoce nek' pokusa , sretno svima
Roma Milan-PS1
HSV-Herta 1
Boulogne-Lyon 2
St Etienne -Lille PS1
Fiorentina-Juventus PS1
Bremen-Stuttgrat PS1
Wolfsburg-Bochum 1
Kvota u PREMIERU 23,73 pa vrijedi pokusati na 1KM ako nista nema se sta izgubiti,do 100KM uplata 4,10KM
Sretnochim Miske ne igra, nije to ta ekipa
a neche igrat'
btw, dobar listic
Premier,iz nje sam i uzeo...dojava je sigurna jer sam dobio preko 10 poruka od raznij "dobavljaca"shevchenko7 je napisao/la: kralju u kojoj kladionici ti je rekao da je kvota 15?
Kad bolje pogledas 3-4 utakmice otpadaju,tako da je lakse za pogoditi,sad cu ja kafu i tablice i medjusobne utakmiceCitizen-X je napisao/la:
Ma jarane ko da ti je neko reko da imas iglu u plastu sijena...
I mene vuce Kajzer i GlazgovAdmir0ne je napisao/la:
Spance, Engleze izbaci..Ja mislim da ce to najprije biti Salzburg-Wr.Neustadt 1/X 15,0 ili pak K'lautern-FSV Frankfurt 2/X 15,0
Edit: A moguce je i Glasgow jer su skoro pa osigurali titulu
DabogdaC.Ronaldo_9 je napisao/la:mandraX je napisao/la:Ne bi ja toga WolfsburgaC.Ronaldo_9 je napisao/la:Evoi od mene jedan po mom misljenju dobitni listic pa ko hoce nek' pokusa , sretno svima
Roma Milan-PS1
HSV-Herta 1
Boulogne-Lyon 2
St Etienne -Lille PS1
Fiorentina-Juventus PS1
Bremen-Stuttgrat PS1
Wolfsburg-Bochum 1
Sretnochim Miske ne igra, nije to ta ekipa
a neche igrat'
btw, dobar listic
A krenulo ih je a ja mislim da ce to Dzeko sam rijesiti zabice 1 i asistirati Grafiteu i to je to
Ako ovo mozes uplatit zajedno, jos po ovim kvotama, onda si ti pravi sreckovic. Ja bi na ovo smio stavit pet milja sad pa sadElmar je napisao/la:Sarajevu je pobjediti Modricu, Zrinjski nema sanse da kiksa dva puta zaredom na domacem terenu.
Jedino ovi Dodikovci...![]()
Da ne bude da lazem.![]()
mozes na ovim stranim kladionicama staviti sve parove iz nase lige na jedan listicAdmir_Sa je napisao/la:Ako ovo mozes uplatit zajedno, jos po ovim kvotama, onda si ti pravi sreckovic. Ja bi na ovo smio stavit pet milja sad pa sadElmar je napisao/la:Sarajevu je pobjediti Modricu, Zrinjski nema sanse da kiksa dva puta zaredom na domacem terenu.
Jedino ovi Dodikovci...![]()
Da ne bude da lazem.![]()
Baja_Zvjerka je napisao/la:913 Chateauroux-Bastia (borba za opstanak, i ovi su duplo bolji) pet, 20:00 1 1,95
1395 Haladas-Kaposvar (za danas kazu najsigurniji par, dojava) pet, 19:00 1 1,70
1013 AIK IF-Orebro (prejak je AIK) pet, 19:00 1 1,25
901 Oberhausen-Koblenz (dobili su ih i prosle polusezone u gostima, za opstanak) pet, 18:00 1 2,05
902 F.Dusseldorf-Furth (ne znaju kuci za poraz, i jurisaju na 1.ligu) pet, 20:30 1 2,05
941 Excelsior-Oss (borba za ulazak u premier) pet, 20:00 1 1,35
Koeficijent: 23,51
Uplata: 2,00 Dobitak: 47,02 aBd..![]()
![]()
![]()
Eto nek' probere ko sta hoce..
PAZNJA Danas ne preporucujem nikako da igrate G.Ahead jer nisu Dordrecht dobili od 2006 godine, i prosle sezone su izgubili u gostima 2:0.. Naravno da ima sanse i da prodje (pogotovo jer G.Ahead ide na premier ligu, ali i ako izgube ostat ce u utrci), ali po meni to nije bas sigurno, iako je Dordrecht pravo bio los u zadnjih 5 tekmi, ali mozda im ovi bas leze, sto su i dokazali zadnje 3 godine..![]()
Eto, sretno svima..
Svidja mi se taj mandraX-ov "triling",bit ce i od mene petarda na ova tri para,pa ako bude sta imas piće od menemandraX je napisao/la:
Dabogdamozhda ih i ja na jednom od listica odigram, et' onako da mi je zanimljivije pratit' tekmu
neshto na shta bih ja natovario sutra:![]()
Freiburg - Hannover 1
West Ham - Bolton 1
Auxerre - Valenciennes 1
Kvota 7...na 5 KM lijep dobitak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.