FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cobefks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cobefks » 17 avg 2014, 20:09

Za koliko ode Svraka?

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 17 avg 2014, 20:10

Teren. :urnebes:

Bit ce bolje.

Basa je veeeliko pojacanje. Treba da igra sto vise. Toliko. :mrgreen:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 avg 2014, 20:26

Izvinjavam se navijačima Želje jer sam privukao nepoželjne likove na temu :facepalm:

Nisam gledao drugo poluvrijeme, ali vidim da je Baša imao taj prodor po desnoj strani, i svaka mu čast na tome, nadam se da će dobiti priliku sa Nuspahićem po krilima, a da će Stanić na desnog beka.
Ja te volim, volim Željo..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 avg 2014, 20:27

let3 je napisao/la:
lolfgoptica je napisao/la:[youtube][/youtube]

Prvo Tomić, pa Bajić, jbg neće u go.
mojne šuplje brate ;) ...nije Nece u gol, nego Ne znaju :!: hoce ona u gol, samo treba znati je smjestiti sa 5 yebenih metara
nazovimo stvari pravim imenom
Strpi se druze malo, cemu odmah crnjak? Bajicu je lopta po mojoj procjeni otskocila bas u trenutku kada je trebao proslijedit u go i sta ces desava se i bolji i iskusniji fulaju. A ono sto me raduje je da se igra znaci nije sve izbij nabij sto me jako raduje tako da budimo malo vise uz tim.

[youtube][/youtube]
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 17 avg 2014, 20:29

Cirkus! To je sve što ću reći..
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 avg 2014, 20:33

kratak rezime otvaranja prvenstva i utakmice protiv slavije. mladi tim, neiskustvo, psihicki i finansijski udarac nakon sok utakmice sa metalurgom, povrede igraca je sve sto imalo uticaj na igrace i strucni stab. bili smo bolji od olimpika i pobjedili, bili smo ravnopravni sa sirokim brijegom i sad u gradskom derbiju, i to bez prisustva gledalaca (sramota za savez i odluku za ovakvu utakmice!!!) bili bolji od slavije, ali kad sve sabers i oduzmes, ovakav start prvenstva i nije los. zaostajemo 3 boda za zrinjskim i vjerovatno sirokim brijegom, a sad upravo igramo sa zrinjskim kuci. naravno treba raditi sada na zavrsnici, jer pored 5 golova sto smo dali do sada, opet mi se cini, da izgledamo traljavo kad treba da zakucamo loptu u gol. naravno ove momke ne treba kuditi zbog toga, jer su jos mladi, ali treba raditi i poboljsati zavrsnicu. adzem radi dobar posao, jer ukljucujuci evropu, nije izgubio nikako otkako je trener. zato treba strpljenja i podrska nasim igracima da uhvatimo to 3.mjesto sto nas vodi u evropu. prvaci sigurno necemo biti, zato mislim da je 3.mjesto realno za ove momke. VTZ
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 20:34

ne nego 2.

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la cobefks » 17 avg 2014, 20:35

cobefks je napisao/la:Za koliko ode Svraka?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 20:36

pitao sam i ja ali očito niko još ne zna.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 17 avg 2014, 20:40

diplomatija je napisao/la:Za mene Licno ovo je vrlo dobro otvaranje sezone imamo, ukoliko dobijemo Zrinjski biće i odlično i nemojte samo kritikovati, imamo super ekipicu sa dosta relativno mladih igrača i najbitnije je da se ne gube utakmice..
I za mene je ovo ok, mnogi su mislili da cemo se boriti za opstanak a po meni bas fino igramo i stvaramo sanse i ako nastavimo ovako doci ce i realizacija.
Kad se prikljuci Nuspahic i Varea jos dobije vise sansi mislim da cemo biti jako ubojiti.
Ono sto mene brine je nesigurnost u odbrani i Cola...
Ne znam mozda gurnuti doke Memiju a gore Nuspahica a da Cola malo odmori...
I jos bih zamolio sve da ne kritikuju u startu Adzema, covjek radi sto na sat, treninzi profesionalni, uigravanja strogoca, cak je i Amar to vidio pa neke treninge gleda sa Juga. Treba ga podrzati ima ovo cini mi se i glavu i rep...
Trebamo se malo strpiti...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 17 avg 2014, 20:45

idemo dalje,gore ne moze biti.Valjda se dohavizaju Tomic,Stanic,Colic,Zeljkovic,Antolovic jer ovo je ispod nivoa na kojem su bili ,da ce Jamak biti spreman za 90 min jer je jedini pribilizan nekom kreativcu u ekipi,uz nasu mladost koja ce nadam se iz utakmice u utakmicu sve bolja i zrelija biti plus Varea,Basa i Nuspahic kao potencijalna pojacanja,mora boljee.Ovi ziceri,penali i ovaj maler se mora negdje vratiti,znaci oplakace Zrinjevci :thumbup:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 17 avg 2014, 20:49

e moj Zeljkane vrijeme je da me malo i obradujes
Manijaci Zeljini

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 avg 2014, 20:56

Sve u svemu zasluzili pobjedu ali ipak ostali kratki za jedan gol,koji smo jednostavno morali dati.Najbolji Memija i Jamak,Hasanovic i Bajic solidni.Ono sto rade ona cetiri kretena nazad je kriminalno,mislim na komplet odbranu sem Kvese.Tomic nema dovoljno uticaja na nasu i igru i sta god uradi ne mjenja dinamiku ekipe,vidjeli smo mi to i drugcije.Basa i Varea solidni,obojica po jednu zapazenu situaciju imali.

Steta.Zali boze ove bodove.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 avg 2014, 21:02

FKZ1921 je napisao/la:Zeljo je danas nadigrao Slaviju,stvorio 5-6 odlicnih prilika za gol,zasluzio pobjedu. Nazalost,sto manjak koncentracije pred golom,sto los teren,uticao je da se neke idealne sanse ne iskoriste.
Eh sad,ne znam na osnovu cega neki strucnjaci ovdje za FK Slaviju kazu mrtva Slavija,nikakva ekipa itd. Ako pedhodne dvije utakmice nisu izgubili,pri tom jednu igrali sa aktuelnim prvakom,drugu u gostima kod Radnika,na osnovu cega neko moze toj ekipi davati takve epitete.
Svi bi voljeli da se ovo danas dobilo,moglo je i trebalo,ali nema smisla sad tako pljuvati po ekipi i treneru.
Adzem je uradio sve logicno.Vjerovatno je Memiju mjenjao zato sto vise nije mogao,nema drugog razloga,odnosno,ne bi ga mijenjao da nije morao. Jamak takodje nije vise mogao. Vjerovatno je i Hasanovica morao mijenjati zbog necega,inace bi mjenjao Tomu.Dakle potpuno neopravdano napadate Adzema.Pustite covjeka na miru,neka radi svoj posao,zna to i radi ga kako treba.
Baja:ne moze sad znati sad ne znati.Ko bi vise od njega volioi da ga je zabio.Niko. Malo umor,malo mu skocila lopta tacno ispred noge i pogodila ga negdje iznad skocnog zgloba,umjesto onako kako se on pripremio da je saceka.
Moze i mora bolje,i bice bolje. Ovo po meni nije lose. Tek su tri kola. Vi tanjih zivaca,sto sad pricate jedno,podrzavate podmladjivanje,podrzavate ovo za sta se klub opredjelio,a kod prvog,po vama neuspjeha,drvlje i kamenje na sve. Ohanite malo.
To je to.
DRUG NEBI TI PUNCA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 17 avg 2014, 21:16

moje misljenje je da imamo strasno dobru ekipu,recimo ovog malog basu desno staviti iza njega stanu ili memiju,lijevo kvesic i nuspahic znaci dobijamo na brzini u odnosu na proslu sezonu 40%,jos varea i baja da prorade ne trebamo se brinuti za igru,jamak dobar(sadikovica ocekujem jos malo jace u duelima),tomic od derbija kao da je ograjisao,jedino sto me iskreno brine su stoperi al nadam se da ce biti uigraniji iz kola u kolo,najvece moje razocarenje je antolovic iskreno pustio bih ga jos protiv zrinjskog i tu ako kiksa lagano ga stavio na klupu...iskreno meni se svidja kako igramo,moze bolje al se iskreno nadam da cemo svi kolektivno podrzati adzema i momke jer trenutno boljih nemamo,sjetite se 2001-02 kada se centriranje preko sjevera nagradjivalo aplauzom,mislim da bi to podrzavanje momaka 90 minuta i kada grijese bio veliki podstrijek za njih...javim vam za svraku cim saznam..pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

arhiva
Kontakt:

Post Postao/la arhiva » 17 avg 2014, 21:28

Sta kaze ovaj iznad imamo strasno dobru ekipu. De dozovi se majke ti. Ako ove godine odemo u evropu bice strasno dobro. Kad Slaviju ne mozemo pobjediti sta ocekivati kad igraju s jacim. Tanko da tanje ne moze biti..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 17 avg 2014, 21:28

Hoće li biti spreman Nuspahić za ove umjetne naredno kolo? Mali će oploditi ligu ako bude spreman!
Grbavica naš je Hram!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 avg 2014, 21:32

arhiva je napisao/la:Sta kaze ovaj iznad imamo strasno dobru ekipu. De dozovi se majke ti. Ako ove godine odemo u evropu bice strasno dobro. Kad Slaviju ne mozemo pobjediti sta ocekivati kad igraju s jacim. Tanko da tanje ne moze biti..
Znaci Željo i Zrinjski već otpisani za Europu?

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 17 avg 2014, 21:33

arhiva je napisao/la:Sta kaze ovaj iznad imamo strasno dobru ekipu. De dozovi se majke ti. Ako ove godine odemo u evropu bice strasno dobro. Kad Slaviju ne mozemo pobjediti sta ocekivati kad igraju s jacim. Tanko da tanje ne moze biti..
iskreno jel ti bila bolja ekipa prosle godine al iskreno(mislim na igru ekipe)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 21:34

JoseMourinho je napisao/la:
Znaci Željo i Zrinjski već otpisani za Europu?
e tako ispadne.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 31 gost.