Evo , taman da se malo osvrnem na to da li je ikad neki Rus igrao u Bayernu. Evo ja se nijednoga ne mogu sjetiti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne znam jesi li gledao Nijemce protiv Argentine, mislim da je zapoceo utakmicu. Zapravo siguran sam da je igrao u tandemu sa Mertesackerom.Neutral je napisao/la:Oli je legenda hahah, ja volim njegove izjave "Wir brauchen EIER".![]()
Gdje nestao onaj Tasci iz Stuttgarta, lijeno mi sada surfati, pa bio je dobar, igrao i u Elf, i na kraju ništa, najvjerovatnije se povrijedio, odnosno kako se kaže ozljedio
Njega bih najvise volio vidjeti na golu Bayerna, po meni trenutno najbolji golman jos je mlad, ma da ce uprava prije angazovati jednog od ova dva njemca Adlera ili Neuera.Neutral je napisao/la:Što se nije sjetio da umjesto Buffona kaže ime i prezime Igor Akinfeev.![]()
Evo , taman da se malo osvrnem na to da li je ikad neki Rus igrao u Bayernu. Evo ja se nijednoga ne mogu sjetiti.
suha, suhva ili isaret.harishp je napisao/la: A jos i meni kad suha nadodje rijetko kad omasi.![]()
P.S Uostalom red bi nakon Barbe da se neko od nasih omasti.
Phill Jackson je napisao/la:sjecal se iko legendarnog juskowiaka dok je u monchengladbachu i wolfsburgu igro,nesto mi on pade napamet
Upravo na tog.tanzla je napisao/la:Mislis na ovog
Jest dok Bajer tek sad nakon par godina gleda da izadje u evropu.Phill Jackson je napisao/la:i lyonov cris je jednu sezonu za njih igro,ustvari bolje rec sjedio na klupi samo da kartu ne placa,,jedan od najvecih promasaja leverkusena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.