FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FOTO: Plavi se ispromašivali u remiju sa Slavijom
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-se-i ... jom/11137/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-se-i ... jom/11137/" onclick="window.open(this.href);return false;
sve isto k'o prošle godine. usprkos neuvjerljivoj igri, svejedno se stvori sasvim dovoljno šansi i da se nagrdi protivnik, ali se one nafulaju. isto je bilo i sa hodžićem koji je generacijski talenat, ali nešto fali u odsudnim trenucima. psiholog, hodža, sveštenik...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A kakve veze imaju korneri sa Bajicem ?Blagoje je napisao/la:Ko se javlja. 345 kornera i 0 golova.Sarajlijc@ je napisao/la:Ako su vam svi talenti ko ovaj Bajic blago vama.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kod ide na treninge, neka odgovori?
Kada nasi treniraju, da li imaju mreze na golovima ili ne? Hvala
Ubacit ove najbolje juniore i ponekog kadeta i nek se igraju ha ya. Bolje nego ovo. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma sta je dobro nemooj biti ko pitari imali posjed,kornere igraca vise i opet ne pobijediti i to je dobro de ba. Ovo se moralo dobiti pogotovo sto nam slijedi utakmica sa prvakom.Letach je napisao/la:Ova ekipa jos nije izgubila, pa i to nesto govori. Bolje i bod nego da nas naguze, zar ne... Iduca utakmica opet mora biti posjecena kao i protiv Sirokog, i to je nas zadatak. I Slaviji ozbiljno gori, njima su u Klubu svakakva srnja, tako da su i oni zapeli danas. Opet, nismo izgubili, tu smo u vrhu, niko nam ne bjezi 19 bodova, ovo ce biti dobro.
E moj Adžeme. Džaba tebi tvoj gard kad ništa od tebe. Nije nama problem u trpljenju igrača nego u trpljenju Adžema. Dok on nauči neke stvari nama če svi vozovi proći. Zato Amare mijenjaj ga nemamo mi vremena čekamo da vidimo hoče li on biti trener ili neče.
Adzem najveci krivac,neko expermimentisanje glupo...Izbacis Benju,Memiju na svoju poziciju,Rijada na svoju poziciju,Nedu gurnes gore i to je to,Nedo ko stvoren za danasnje tekme.Bas me ovaj Adzem nervira.
SLOBODA NAVIJAČIMA
hebem mu mater pa ljudi nije sve tako crno,odlično smo odigrali promašivali smo kolosalne prilike sljedeci put necemo i bila.
Varea nista posebno,ali treba mu vremena rano je jos uvijek za neki sud,ali zato onaj Baša je paklen igrač u pi*ku materinu,Memija također,ostalo prosjek
Sadikovicu imas li ti mu*a svega ti? Trebaš preorat teren ti si vučeš po njemu,a tek ušao

Varea nista posebno,ali treba mu vremena rano je jos uvijek za neki sud,ali zato onaj Baša je paklen igrač u pi*ku materinu,Memija također,ostalo prosjek

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kod ide na treninge, neka odgovori?
Niko nam na pocetku sezone nije obecao titule, pa zbog toga, ovakve utakmice ne moramo pobjedjivati, zbog milion razloga. Ekipa se uigrava, ima propusta, i to stoji, ali tako je kako je. Bolje i drugacije u ovom trenutku ne moze, i zbog toga je i ovaj remi bolji nego da smo napravili milion sansi, izveli 15 kornera, i izgubili. Strpljenja nam treba, a mi ga vec gubimo.terabajt je napisao/la:Ma sta je dobro nemooj biti ko pitari imali posjed,kornere igraca vise i opet ne pobijediti i to je dobro de ba. Ovo se moralo dobiti pogotovo sto nam slijedi utakmica sa prvakom.Letach je napisao/la:Ova ekipa jos nije izgubila, pa i to nesto govori. Bolje i bod nego da nas naguze, zar ne... Iduca utakmica opet mora biti posjecena kao i protiv Sirokog, i to je nas zadatak. I Slaviji ozbiljno gori, njima su u Klubu svakakva srnja, tako da su i oni zapeli danas. Opet, nismo izgubili, tu smo u vrhu, niko nam ne bjezi 19 bodova, ovo ce biti dobro.
Zadnja izmjena: Letach, dana/u 17 avg 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
ne mogu da vjerujem kakav je ovo teren, i kod bajiceve sanse i kod jamakove lopta odskace tacno kada dolazi na sut ko ping pong dan te **** 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
šta se bolan uigravate kostur ekipe vam igraLetach je napisao/la:Niko nam na pocetku sezone nije obecao titule, pa zbog toga, ovakve utakmice ne moramo pobjedjivati, zbog milion razloga. Ekipa se uigrava, ima propusta, i to stoji, ali tako je kako je. Bolje i drugacije u ovom trenutku ne moze, i zbog togan je i ovaj remi bolji nego da smi napravili milon sansi, izveli 15 kornera, i izgubili. Strpljenja nam treba, a miga vec gubimo.terabajt je napisao/la:Ma sta je dobro nemooj biti ko pitari imali posjed,kornere igraca vise i opet ne pobijediti i to je dobro de ba. Ovo se moralo dobiti pogotovo sto nam slijedi utakmica sa prvakom.Letach je napisao/la:Ova ekipa jos nije izgubila, pa i to nesto govori. Bolje i bod nego da nas naguze, zar ne... Iduca utakmica opet mora biti posjecena kao i protiv Sirokog, i to je nas zadatak. I Slaviji ozbiljno gori, njima su u Klubu svakakva srnja, tako da su i oni zapeli danas. Opet, nismo izgubili, tu smo u vrhu, niko nam ne bjezi 19 bodova, ovo ce biti dobro.
- JoseMourinho
- Kontakt:
a ti maksuz prvi post posvetio da njemu odgovoris

I opet, civilizacijsko pitanje, ZASTO SE PITARI BRINU O NAMA... POPUSTITE MALO, IMATE SVOJ KLUB, SVOJE GALAKTIKOSE...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Ne razumijem te uopste. Niko ne govori o titulama nego govorim da smo igrali sa ekipom koja je u rangu ferealaca i govorim o tome da smo imali 4 mrtve sanse i ne znamo dati gil i tebi to ima opravdanje. Protv sirokog sam zadovoljan bio jer sam vidio i znam sa kakvom ekipom smo igrali al brate ovo dans je dno.Letach je napisao/la:Niko nam na pocetku sezone nije obecao titule, pa zbog toga, ovakve utakmice ne moramo pobjedjivati, zbog milion razloga. Ekipa se uigrava, ima propusta, i to stoji, ali tako je kako je. Bolje i drugacije u ovom trenutku ne moze, i zbog togan je i ovaj remi bolji nego da smi napravili milon sansi, izveli 15 kornera, i izgubili. Strpljenja nam treba, a miga vec gubimo.terabajt je napisao/la:Ma sta je dobro nemooj biti ko pitari imali posjed,kornere igraca vise i opet ne pobijediti i to je dobro de ba. Ovo se moralo dobiti pogotovo sto nam slijedi utakmica sa prvakom.Letach je napisao/la:Ova ekipa jos nije izgubila, pa i to nesto govori. Bolje i bod nego da nas naguze, zar ne... Iduca utakmica opet mora biti posjecena kao i protiv Sirokog, i to je nas zadatak. I Slaviji ozbiljno gori, njima su u Klubu svakakva srnja, tako da su i oni zapeli danas. Opet, nismo izgubili, tu smo u vrhu, niko nam ne bjezi 19 bodova, ovo ce biti dobro.
-
- Kontakt:
Baša je dobar, vidi se da zna, treba mu utakmica malo više biće drama pojačanje, ja čekam Nuspahića pa da budemo kompletni i onda da vidimo na čemu smo, **** Bajiću na desnu išla lopta, ali je morao ono zakucati. Jedina pozitivna stvar je stvaranje šansi, realizacija će doći na svoje, stvarat ćemo ih još više kad se vrati Nuspahić, on je najbolje krilo ne može ga niko lasom uhvatiti, kad počne derati po strani.
Pod hitno da se dohavizaju Antolović, Sadiković, Hasanović, jedva čekam malo reprezentativnu pauzu za desetak dana da se malo svi okrijepe izgledamo polu mrtvi!
Memija majstor veliki! Protiv tzv Zrinjskog jako i u kost u našem Hramu!
Pod hitno da se dohavizaju Antolović, Sadiković, Hasanović, jedva čekam malo reprezentativnu pauzu za desetak dana da se malo svi okrijepe izgledamo polu mrtvi!
Memija majstor veliki! Protiv tzv Zrinjskog jako i u kost u našem Hramu!
Grbavica naš je Hram!!!
Nedo nije bio ni na klupi...ennis je napisao/la:Adzem najveci krivac,neko expermimentisanje glupo...Izbacis Benju,Memiju na svoju poziciju,Rijada na svoju poziciju,Nedu gurnes gore i to je to,Nedo ko stvoren za danasnje tekme.Bas me ovaj Adzem nervira.
Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin, doncarlo, Hrasno15 i 62 gosta.