Sta ba ti qobasicar pricas ,pa nisi vjerovatno ni gledao tekmu,a neke gluposti valjas,razguliautogol je napisao/la:Ja nisam ni ocekivao vise,ipak ovaj klub igra kvalifikacije za LP

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sta ba ti qobasicar pricas ,pa nisi vjerovatno ni gledao tekmu,a neke gluposti valjas,razguliautogol je napisao/la:Ja nisam ni ocekivao vise,ipak ovaj klub igra kvalifikacije za LP
Sretan rodjendan legendi,VaVaVoom je napisao/la:sretan 37. rođendan najvećem gospodinu današnjeg fudbala.
rambo16 je napisao/la:Wanyama je SVEMIRSKI BROD za Morgana S. Nikad mi neće biti jasno zašto ga nismo doveli iz Celtica!
Određenim se pita, nekom je protok lopte, ljepota igre važnija od bodova. Mi smo godinama umirali u ljepoti, al smo gubili bodove zbog te ljepote, sad kad znamo i ružno dobiti ne odgovara im. Ko koga ovdje yebe?AllGunsBlazing je napisao/la:Na ovoj temi samo kuknjava, a ono idu bodovi. Pobjeda je na kraju tri boda, niko te ne pita jesil ti igrao dobro ili ne.
Kako se lik fino krece,i bas se vidi da je nekada u mladim kategorijama igrao vezu,nema bezveze nabijanja lopte,fino prati igru,i svaki put djeluje smireno,.bez panikefrankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]
HeheCaeruleus je napisao/la:Vidi njiha...Pa ljudi radujte se, pobjedili ste. Tri boda su na kontu. Igra će se zaboraviti. Radujte se dragi ljudi, kratak je život za sekiranje, koristiti ove utakmice do one s Chelseajem da se radujete. Onda ide jedno hlađenje(po običaju) kada dr. Mourinho stupa na snagu sa svojom plavom divizijom. Obećavam neće ove godine biti 6-0, ali moje obećanje je stabilno ko mreža na Emiratesu kada Drogba igra hehe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.