Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ja koji su petokolonaši ovdje 

ma pusti papka nema ni za PEZ-a pa mu svi kriviConsigliere je napisao/la:BTJ, koji kompleksiOtelo je napisao/la:Sto se mene tice, znaci mene on moze moze dati 100 golova za ovaj City al i dalje ce mi biti najodvratniji covjek koji je predstavljao BiH u svijetu.
Džeko odlična asistencija
nek ga doje dushmani

Semper Fidelis
-
- Kontakt:
kod nas ako kritikujes nekog odma znaci da ga ne volis i da pljujes po njemu
ako se ne bori treba ga kritikovati isto tako pohvaliti kad ispravi gresku/e da vidi sta raja misli i zeli da vidi kad je na terenu, zato ljudi razjasnite sebi "pozitivnu" kritiku od mrznje/ljubomore/pljuvanja itd

FORZA MILAN
6-7 ocajnih poteza i jedna sjajna asistencija..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jarane de popusti...idu na FIFA, eno novi upgrade izasao..viKK je napisao/la:ovaj @juventisimo totalno prolupao

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Idemo dalje, svi koji ne podrzavaju Dzeko siromasi koji prose po ulici 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
**** od mene, skupa sa svojim glupostimaJuventinisimo je napisao/la:Jarane de popusti...idu na FIFA, eno novi upgrade izasao..viKK je napisao/la:ovaj @juventisimo totalno prolupao
Dzeko bi imao prazan gol da mu je Nasri dodao iz prve. U onoj situaciji pred kraj poluvremena. Previse gnjavi loptu lik.mirzatele je napisao/la:nikad,ali nikad necu shvatiti kako ova **** po imenu Samir ima ovoliku minutazu u City-u..Jedino sto zna je cuvati loptu,spor,pas nista posebno al igra stalno
Jovetic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Valja mu biti assistent kad nije u stanju da daje golove iako je centarfor...on je vec odavno hamal drugima
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Nasri iz prve morao dodati, Džele sam bio!!!
Asist fenomenalan!! Kapitenu ne zaslužujemo te oca'm
Asist fenomenalan!! Kapitenu ne zaslužujemo te oca'm
- Consigliere
- Kontakt:
Cim Pjanic predje u veci klub i upise koju losiju partiju za repku i o njemu ces pisati isto...Otelo je napisao/la:@consigiliere
Kakvi yebeni kompleksi kad se covjek smije nakon poraza protiv Nigerije i pusta njihove iste igrace da prodju![]()
Da su kompleksi onda se ne bih veselio na svaku Mirzinu tricu kao da je za pobjedu ili na svaki Pjanketov pas, Dzumhurov poen itd....
Dzeko je izasao iz te faze simpaticnosti , postao institucija za sebe, pa je, kao i svako uspjesan na udaru seljacina iz ove sugave, iskompleksirane sredine.
Posto nisi jedini, i ima vas poprilicno, osnujte kakav klub Mrzilaca Edina Dzeke, pa navijajte za kontra ekipe, ili jos bolje da se slomi negdje i sl.... Zivio ti meni

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Najbolji pojedinac na poluvremenu.
I potrci nekada ovako i u svetom dresu...
I potrci nekada ovako i u svetom dresu...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kako bi se volio onom smradu nasriju popisat usta
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Cartman je napisao/la:Dzeko bi imao prazan gol da mu je Nasri dodao iz prve. U onoj situaciji pred kraj poluvremena. Previse gnjavi loptu lik.mirzatele je napisao/la:nikad,ali nikad necu shvatiti kako ova **** po imenu Samir ima ovoliku minutazu u City-u..Jedino sto zna je cuvati loptu,spor,pas nista posebno al igra stalno
Jovetic
Uz Oscara i jos par igraca meni najmrzi igrac u svijetu fudbala..Kakva bi City ekipcina bio da je na njegovom mjestu neki brz igraciz prve dodaj konju onaj guzlati
- Nerminovic
- Kontakt:
adal je napisao/la:kako bi se volio onom smradu nasriju popisat usta

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nemojte tako ljudi...Nasri je porijeklom Alzirac znaci Arap-Berber i time Dzekin brat po islamu...to su nasa islamska braca 

-------------------Begović------------------
Bio sam se pozelio ovih uvreda na racun suigraca nasih reprezentativaca. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pjanic je vec u velikom klubu.Consigliere je napisao/la:Cim Pjanic predje u veci klub i upise koju losiju partiju za repku i o njemu ces pisati isto...Otelo je napisao/la:@consigiliere
Kakvi yebeni kompleksi kad se covjek smije nakon poraza protiv Nigerije i pusta njihove iste igrace da prodju![]()
Da su kompleksi onda se ne bih veselio na svaku Mirzinu tricu kao da je za pobjedu ili na svaki Pjanketov pas, Dzumhurov poen itd....
Dzeko je izasao iz te faze simpaticnosti , postao institucija za sebe, pa je, kao i svako uspjesan na udaru seljacina iz ove sugave, iskompleksirane sredine.
Posto nisi jedini, i ima vas poprilicno, osnujte kakav klub Mrzilaca Edina Dzeke, pa navijajte za kontra ekipe, ili jos bolje da se slomi negdje i sl.... Zivio ti meni
Jedno je odigrati losu utakmnicu, svima se dogodi a drugo se je smijati nakon iste.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dzeko najbolji do sada na utakmico, MOTM. Nasri neda Bogu lopte, Jovetic se trudi ali los, cekamo Aguera u tandemu sa Dzekom. Pljuvaci 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
britka fudbalska kritika koja kaže: odvratan mi je.Otelo je napisao/la:Idemo dalje, svi koji ne podrzavaju Dzeko siromasi koji prose po ulici
dubokoumna fudbalska kritika
idemo dalje

Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.