FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 mar 2010, 14:33

daffy je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:U subotu u 19H u Caffe Sport Centar(koji se nalazi u Holiday Innu) osnivanje fan cluba Barcelone ;)

Ko moze nek dodje ;)
Sastanak nije u Holiday Innu nego u Sport Centar Caffeu u Zetri.

U biti, ne radi se o osnivanju fan cluba nego o sastanku ljudi koji rade na tome da se osnuje fan klub. Znaci manja grupa ljudi i prica o papirologiji i svemu onome sto nam treba za osnivanje fan cluba.
znaci jos jedno pola godine pa cete mozda imati udruzenje.. na nasem udruzenju se radi od prosle godine.. valjda ce ubrzo sve biti gotovo..
Kako god, bitno je da je nesto krenulo. Opet ko zna, mozda mi budemo imali vise "srece" .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2010, 14:49

miky_hz je napisao/la:U subotu u 19H u Caffe Sport Centar(koji se nalazi u Holiday Innu) osnivanje fan cluba Barcelone ;)

Ko moze nek dodje ;)

U biti, ne radi se o osnivanju fan cluba nego o sastanku ljudi koji rade na tome da se osnuje fan klub. Znaci manja grupa ljudi i prica o papirologiji i svemu onome sto nam treba za osnivanje fan cluba.
Zar nije ovaj kafic u Holliday Innu
http://www.****.ba/

Ili imaju 2 :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 mar 2010, 14:55

miky_hz je napisao/la:

Ko moze nek dodje ;)

Zar nije ovaj kafic u Holliday Innu
http://www.****.ba/

Ili imaju 2 :mrgreen:
Ovaj o kojem govorim je smjesten u Zetri. Vjeruj da ja nikad nisam bio ali mi je tako receno.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2010, 00:27

FC Barcelona-CF Real Madrid...Himna....23.12.2007...pred 100 000 duša :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 12:32

Veceras protiv Almerie,bice pravo zaebano,Almeria je neugodan protivnik,jos ako se naloze protiv nas,uhh.

Nadam se da cemo pobjediti ako Bog da i upisati nova 3 boda.

Niko Kranjcar : "Lionel Messi and Xavi are the best I have seen. I played against Messi in an international friendly and his footballing ability is amazing, particularly his dribbling at pace and the precision of his finishing. I also really admire Xavi because of the way he dictates games and has been with the same club since he was young.”

I jedan odlican video :

"We rule the world"

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 06 mar 2010, 12:34

nidjo_barca je napisao/la:Veceras protiv Almerie,bice pravo zaebano,Almeria je neugodan protivnik,jos ako se naloze protiv nas,uhh.
te ekipe koje se naloze protiv nas,one se i u vecini slucajeva otvore i kao napadnu.e kada napadnu samo je jedan gol potreban u tom periodu da im zabijemo i onda potop,ha ya
meni su najgore ekipe koje nemaju sta izgubit igraju onako radi reda npr kao sturgart ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 12:44

T-MAC je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Veceras protiv Almerie,bice pravo zaebano,Almeria je neugodan protivnik,jos ako se naloze protiv nas,uhh.
te ekipe koje se naloze protiv nas,one se i u vecini slucajeva otvore i kao napadnu.e kada napadnu samo je jedan gol potreban u tom periodu da im zabijemo i onda potop,ha ya
meni su najgore ekipe koje nemaju sta izgubit igraju onako radi reda npr kao sturgart ;)
Nece se ovi otvoriti,ali su dosta jaki na kontre,imaju brze igrace,pogotovo onaj Crusat.Prosli put trener njihov stavio "flastera" na Xavia i Iniestu,zato i jesmo lose odigrali tu tekmu i majstorija Pedra nam je donijela 3 boda.A kako se pise,opet zeli isto uraditi.Uglavnom,nadam se da nece biti problema i da cemo pobijediti ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 mar 2010, 13:46

@ paja_patak
ti il si lud il si na drogama !
Poredit 2 tima koja nemaju nista zajednicko je nemoguce , koja nisu svoj rang !
Barcelona je rang Reala , Manxhestera , Bayerna i Milana ! A Arsenal rang Valencie , Porta , Fiorentine , Aston Ville i tih klubova koji buknu od jednom i smatraju da su najjaci ukoliko se bore za neku titulu , samo sto to nikad ne izbore.
Barcelona igra ruzno a Arsenal lijepo ! ti si prvi koji je to rekao !
Barca desetljeciam gaji ovaj stil igre , A Arsenal gaji jedno 3 godine ! Barci je to urodjeno a Arsenalu je furka kopirat najbolje !Da je taj "veliki" Arsenal ekipa koju je Barca pocela kopirati isti ti bi harali svim i svacim , a ne dobijali batine od klubova koji sa Barcom neznaju igrati , tacnije nisu u stanju igrati , osim pokusaja na kontre ili pravljenja formacija sa 8 defanzivaca ! a ti isti klubovi u ovom slucaju Mancxho i Chelsea razbiju Arsenal i jos se popisaju na njih ! Vi hocete titulu tako sto su vas Mancho , Chelsea i Liverpool ubili nogama ! ???
Reci mi 1 utakmicu u posljednjih godina da znas da je neka ekipa nadigrala Barcu ili dobila je sa vise od 1 gola prednosti ! Samo navedi podatak , godinu i bice dovoljno !Barca konstantno trazi Arsenalove igrace :O
Doveli Henrya i Hleba i sta su sad ???? U Arsenalu Henry bio bog , otac , uzor , kod nas niko i nista , cak sta vise vise i neigra ! Hleb - zar taj uoste igra u Barci '?? U Stuttgartu je vjerovatno jer je previse dobar !
i ko jos ???? Da nije slucajno Fabregas ili Song dobri kao Iniesta ili Xavi , Da nije Gallas slucajno dobar popout Puyola ..
Ili pak strasni Bendtner poput Ibre ! MOzda Arshavin ili Nasri poput Messija !
Nebudi smijesan ne provaljuj se !
Kad zasluzite da dodojte da odigrate sa nama ili pak ako uspjetre biti rang , onda ce bit ocitavanje bukvice i demonstracija sile !A do tada budi mi pozdravljen ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 mar 2010, 14:06

barca igra ovaj stil dvije godine? ti si totalno puko.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 mar 2010, 14:08

pa porto je za vas real ,valencia ima 3 kupa uefa 1 kup kupova 2 finale lige prvaka tako da nema smisla porediti sa malim arsenalom . :lol: o portu da ne govorimo :lol: arsenal se more po historiji takmiciti sa mojim Atleticom koji opet ima osvojen interkontinentalni kup sto arsenal nece nikad ne znam ovi arsenalovi navijaci da nisu zamjenili svoju historiju sa liverpoolovom :? ova guska sto kaze amaterske ekipe spanske pa te amaterske redovno izbacuju tvoje velike iz evropskih takmicenja ;) a i ja se prepirem sa djecom koja prate 2 godine fudbal **** ti mene :roll:
barca ima 10 evropskih trofeja a arsenal 1 i vi poredite :lol: 8-)
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 06 mar 2010, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 mar 2010, 14:13

tako je pajo, ni ja neznam zasto je arsenala stavio u rang sa portom, jer znamo da nizu ni blizu.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 06 mar 2010, 14:14

ma vi arsenalovci ste pravo dosadni, dolazite na barcin topic samo da ugledate kakvu sliku trofeja !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2010, 14:18

Jbt, nema gdje ih nema...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 mar 2010, 14:20

da da abu dabi liga do prije 3-4 godine nigdje vas nije bilo dok vam nisu dosli sa parama ovi iz rusije i arabije da vas poguraju :lol: Primera je bila jaca za 10 klasa u 90-tim sada je za klasu i to trebate slavit :D Atletico ima jaci sastav od arsenala ali vi imate super strucnjaka da njega nemate borili bi se za opstanak ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 mar 2010, 14:21

nije ni njima lako.

premier liga bila par godina najjaca, i sad ispade oduvjek najjaca :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2010, 14:25

CRNI_SA je napisao/la:da da abu dabi liga do prije 3-4 godine nigdje vas nije bilo dok vam nisu dosli sa parama ovi iz rusije i arabije da vas poguraju :lol: Primera je bila jaca za 10 klasa u 90- sada je za klasu i to trebate slavit :D Atletico ima jaci sastav od arsenala ali vi imate super strucnjaka da njega nemate borili bi se za opstanak ;)
La liga jeste najjača na svijetu,ali da Atletico ima bolji tim od Arsenala(ako sam dobro upratio raspravu)je presubjektivno u Engleskoj je sve lova dok u Španiji nije mi smo potrošili 200 milki pa nam ništa ne garantuje da ćemo se pomjeriti u odnosu na prošlu sezonu dok Cityu manje para garantuje sigurno pomjeranje 3-4 mjesta u odnosu na prošlu sezonu i da ne bude sve off topic ko vam večeras ne igra protiv Almerie da vidim mogu li se čemu nadati oni su dobra ekipa igrali su dobro protiv nas zapravo jedina ekip koju mi je žao što smo dobili
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 mar 2010, 14:26

Barca se ne moze poredti sa Mianom i Liverpoolom HAHAHAHAHAHAHHAHA
To sto oni imaju vise LP , su osvojene u 60 godinama , pogledaj ostale tofeje !!!! Barca je jedini klub u povjesti nogometa koja je osvojila svaki moguci trofej ! Sudionik najveceg derbija svijeta je dovoljno reci Barca - Real !
s kim vi igrate veliki derbi ????
reci mi 1 igraca Arsenala da je bio proglasen za najboljeg sviejta , Barca ih je imala 7 i ima trenutnmo jednog ! sto du daleko ispred svih ostalih , Real je drugi sa 4 !
vi gajite taj neki vas stil igre slican nasem ali neusporedivo los od vremena wengera , ami od prije 5 decenija i vise !
Nema tog igraca kojem je san zaigrati u Arsenalu , a svakom je san u 90% slucajeva Barca i Real ! Tako molim te nestavljaj ih u isti rang , ovaj tim za 1 godinu osvoji koliko Arsenal u svojoj povijesti !
LP nije odraz i mjerilo velicine kluba ! Lp se racuna i iz vremena fasizma i ostalih sranja sto su tadfa vladala ! Real Madrid je klub koji je u 50 tim i 60tim godinama uzeo 6 od 9 LP jer su imali Franka iza ledja , isto kao sto je tada i Milan imao mafijaske krvi !
Gleda se nova era po kojoj je Barca najuspijesniji klub na svijetu !najvise titula , najljepsi nogomet itd itd !
Henry je bio u najboljim danima i u Barci , pretprosle i prosle sezone medjutim Barca nije ekipa tipa Arsenala gdje se 1 poedinac izdvaja ! Tu citav tim igra a ne kao u vecini klubova ! Barca moze igrati i bez Messija i bez Ibrahimovica bilo kojeg drugog igraca ! Barca je klub sa najboljom mladom skolom na svijetu ! Trenutno igraci iz te skole : valdes , Pique , puyol , Iniesta , Xavi , Busquets , Pedro , Krkic , MEssi ..... FABREGAS !
ko je vase djete ??????

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 06 mar 2010, 14:27

ma jarane kraj price nek moderatori ove otjeraju, bezze se svadjat kad ne mozes na ovom forumu nikom misljenje promijenit, djaba ubjedjujete ove maale gunnerse ;)
hamo se vratit temi.. ja mislim da ce veceras barca da glat dobije, malo im je moral podigao psiholog pep pa se nadam da ce motivacija biti na nivou i da cemo lagano osvojit 3 boda...ibra bi trebao veceras jos koji zabit imam osjecaj!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 mar 2010, 14:28

u premier ligi se ne igra fudbal. prvo sto su mesari a potom i atleticari jer se sve na trku svodi. u spaniji se nalaze najbolji igraci svijeta Kaka,Messi,Ronaldo,Ibrahimovic su najbolji primjer. i Barcelona osvoji 6 titula za sezonu toliko arsenal nemoze u 2 desetljeca. jednostavno je ovo. arsenal je mozda ko valencia. u tom su rangu. i jos nesto o formaciji. svi znamo od kad barcelona igra formaciju 4-3-3 jos od cruyffa a arsenalovci od kad je dosao wenger. i ko sad tu koga kopira :?

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 mar 2010, 14:30

ja isto misli da igraci Atletica nisu dorasli Arsenalovim HAHAHAHA
Aguero , Forlan , Simao su igraci koji bi u Barci imali mjesto a ne u Kindergartenu poput Arsenala ! Arsenal ima 1 klasnog igraca tj . Fabregasa koji protiv jacih ekipa se bukvalno ne vidi na terenu ! Markirati njega i ostatak posla je zavrsen jer sigurno Diaby , Song nisu igraci koji su ustanju da vode loptu a kamoli da diktiraju tempo !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.