FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Utakmica sa Velezom je zavrsena i treba ici dalje.Cemu vise polemike.
Ljudi su casno i posteno nam uzeli bod,i tu treba staviti tacku.Mi smo igrali dobro, ima li vise loptu u nogama,stvarali sanse,izveli bruku kornera,ali jednostavno nam je bio los dan.Po nekim statistickim podacima ovo je najveca dominacija jedne ekipe, od kad se igra Premijer liga.Opet kad pogledam da smo igrali sa ekipom koja zeli u Evropu,na kraju i nije los rezultat.Mislim da nece biti novi pojacanja, bar do kraja prvog djela sezone.Sto se tice ovog igrackog kadra,ne bi trebalo biti problema u Premijer ligi,a za Evropu nam treba-napadac,stoper,golman.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 avg 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Piše na oficijelnoj stranici :moustapha je napisao/la:Negdje je sam procitao da ce samo clanovi moci uci na bilo koji ulaz. Nisam provjeravao jos, moguce je i da je dezinformacija.
"Kako bi se spriječile eventualne gužve na ulazu, uveden je jedan novitet. Naime, ulaznice za tribine "Zapad" i "Istok" imat će jasno obilježen ulaz, na kojem vlasnik ulaznice isključivo ulazi na stadion."
ali očito nisu razmišljali o kartama sa kupikartu . ba
U fudbalu je ponekad potrebno i imati srece, ali tu srecu treba zasluziti tako sto ces napraviti sanse i imati udarce po golu. Primjer, imali smo srece kod gola duljevica u grckoj, a recimo da nismo kad je u 2 minutu jucer lopta udarila u stativu a to lomi utakmice. Kad sve saberemo osim gola imali smo 2 stative te su dva puta rodjeni izbijali loptu sa gol linije. Na ovo kad se doda nekoliko odlicnih odbrana njihovog golmana, da se konstatovati da su oni imali puno srece. Kao sto sam ranije imao misljenje, koncentracija na jako niskom nivou te su suplje da se nerazmislja o borusiji prije veleza.
Onakve stvari stojcev rutinski zavrsava. Nismo mi jos tu. Ali 25 vs.2 udaraca prema golu jasno opisuje sta se desavalo. Velez je igrao kako je morao, nije feja idiot. Za mene jedan od najperspektivnijih mladih strucnjaka u bih
Sto se nas tice: Mi konstantno imamo 15-plus udaraca prema golu ma bio protivnik, velez, borac, grci il norvezani. Ja hocu takvo Sarajvo da gledam, i neka svako parkira autobus jer ti to otprilike govori da smo trenutno dvije klase bolji od ostalih. Nemojmo biti razocarani igrom veleza, jer ce ti ove godine ovako igrati i siroki i zrinjski i zeljo itd. Zivi bili pa vidjeli. Imam nekog osjecaja da cemo ove godine dominirati na gostujucim terenima prosto iz tog razloga sto ce ekipe morati igrati makar malo otvorenije zbog svojih navijaca. Bice jos izgubljenih bodova, ali isto tako mislim da ce ova ekipa ove sezone i postaviti neke od rekorda PL. Da li je neko ocekivao 90 bodova?
Po meni je najbitnije da imamo igru pa cemo ove stvari negdje poceti naplacivati. Imamo jaku ekipu, najjacu u zadnjih skoro 30 godina. Nece svakom prolaziti bunker ovako i neki ce biti katapultirani.
Rodjeni manje price o sudiji, ili ako vec pricate napomenite i to da vam je dva penala oprostio jucer. Ako vec zelite u evropu morate znati da se ove stvari sviraju. Onaj start skaljica nad duljevicem u petercu prije nego ce i primiti loptu je cist penal.
Crveni, papanluka je dosta, tvoje kao igrac je da igras, gestikulacija za cist crveni karton. Nije sudija zajebo tekmu vec maletic. Dobio je zuti jer je uletio u putanju puzigaci, ali nije ga dobio za taj start, valjic je ga je vec upozorio ranije nakon prva dva starta... za zeljine navijace me necudi sto se ibrete onome, navikli su oni da njihovi puleni tipa beslije jebu majku sudijama u facu. Zao mi je nema vise toga ko sto dino rece
Idemo svi po evropskim a ne bh pravilima.
Velezu sretno i daBog da izborili evropu ove sezone. Zbog one borbe i discipline uzese golem bod.
Misljenja jesam da velez mora i moze jos bolje ako misle da se fino predstave u evropi.
Hajmo mi okrenut se borusiji sad lagano!
Onakve stvari stojcev rutinski zavrsava. Nismo mi jos tu. Ali 25 vs.2 udaraca prema golu jasno opisuje sta se desavalo. Velez je igrao kako je morao, nije feja idiot. Za mene jedan od najperspektivnijih mladih strucnjaka u bih
Sto se nas tice: Mi konstantno imamo 15-plus udaraca prema golu ma bio protivnik, velez, borac, grci il norvezani. Ja hocu takvo Sarajvo da gledam, i neka svako parkira autobus jer ti to otprilike govori da smo trenutno dvije klase bolji od ostalih. Nemojmo biti razocarani igrom veleza, jer ce ti ove godine ovako igrati i siroki i zrinjski i zeljo itd. Zivi bili pa vidjeli. Imam nekog osjecaja da cemo ove godine dominirati na gostujucim terenima prosto iz tog razloga sto ce ekipe morati igrati makar malo otvorenije zbog svojih navijaca. Bice jos izgubljenih bodova, ali isto tako mislim da ce ova ekipa ove sezone i postaviti neke od rekorda PL. Da li je neko ocekivao 90 bodova?
Po meni je najbitnije da imamo igru pa cemo ove stvari negdje poceti naplacivati. Imamo jaku ekipu, najjacu u zadnjih skoro 30 godina. Nece svakom prolaziti bunker ovako i neki ce biti katapultirani.
Rodjeni manje price o sudiji, ili ako vec pricate napomenite i to da vam je dva penala oprostio jucer. Ako vec zelite u evropu morate znati da se ove stvari sviraju. Onaj start skaljica nad duljevicem u petercu prije nego ce i primiti loptu je cist penal.
Crveni, papanluka je dosta, tvoje kao igrac je da igras, gestikulacija za cist crveni karton. Nije sudija zajebo tekmu vec maletic. Dobio je zuti jer je uletio u putanju puzigaci, ali nije ga dobio za taj start, valjic je ga je vec upozorio ranije nakon prva dva starta... za zeljine navijace me necudi sto se ibrete onome, navikli su oni da njihovi puleni tipa beslije jebu majku sudijama u facu. Zao mi je nema vise toga ko sto dino rece

Idemo svi po evropskim a ne bh pravilima.
Velezu sretno i daBog da izborili evropu ove sezone. Zbog one borbe i discipline uzese golem bod.
Misljenja jesam da velez mora i moze jos bolje ako misle da se fino predstave u evropi.
Hajmo mi okrenut se borusiji sad lagano!
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 17 avg 2014, 16:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Bravo @EXIT..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- molotovljev
To je to otprilike kao što je EXIT napisao... Samo bih još dodao; Rezultatom jesmo razočarani, jer smo očekivali
3 boda iz ove utakmice, međutim , igrom našeg Sarajeva ne možemo biti nezadovoljni !
Haugesund, Atromitos, Borac, pa sada i Velež... Mi smo u ovih šest utakmica prosto pregazili protivnike,
apsolutna kontrola lopte i dominacija na terenu. Dženo je to vrlo dobro primjetio, kada je rekao da ovaj tim
Sarajeva stvara šanse, drži loptu u posjedu... zar nismo htjeli da gledamo jedan ovakav dominantan tim !?
Ja, ne mogu zamjeriti treneru Veleža što je želio da ne izgubi na Koševu protiv moćnog Sarajeva.
Bože moj, do nas je, nismo iskoristili svoje šanse... To je fudbal, idemo dalje !
Čeka nas važna utakmica u četvratak, idemo se maksimalno koncentrisati na švabe i svakako pokušati ih
iznenaditi, te tako otići u Njemačku sa pozitivnim rezultatom. Smatram da možemo...
MI SMO DIVOVI
3 boda iz ove utakmice, međutim , igrom našeg Sarajeva ne možemo biti nezadovoljni !
Haugesund, Atromitos, Borac, pa sada i Velež... Mi smo u ovih šest utakmica prosto pregazili protivnike,
apsolutna kontrola lopte i dominacija na terenu. Dženo je to vrlo dobro primjetio, kada je rekao da ovaj tim
Sarajeva stvara šanse, drži loptu u posjedu... zar nismo htjeli da gledamo jedan ovakav dominantan tim !?
Ja, ne mogu zamjeriti treneru Veleža što je želio da ne izgubi na Koševu protiv moćnog Sarajeva.
Bože moj, do nas je, nismo iskoristili svoje šanse... To je fudbal, idemo dalje !
Čeka nas važna utakmica u četvratak, idemo se maksimalno koncentrisati na švabe i svakako pokušati ih
iznenaditi, te tako otići u Njemačku sa pozitivnim rezultatom. Smatram da možemo...
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
PA jedan juventus koji dominantno uzima titule u prvenstvu imao je par ISTIH kikseva
sjecam se greske Buffona, najboljeg golmana svih vremena kada je Lecceu poklonio bod na Juveareni
evo je, identicna utakmica ostim sto je tad lece preslo centar vise puta i imalo i dvije tri prilike...
sinoc se nama isto desilo, ali ljudi, jeste li vi svjesni kakvu statistiku smo sinoc imali (ako neko ima neka postavi)
jeste li svjesni koliko smo imali loptu u nogama i da protivnik je mogao sastaviti najvise tri pasa i to je bilo to... dvije stative, dva puta sa linije izbili, golman imao par odlicnih intervencija, nekoliko puta traljavo sutirali u izvrsnim pozicijama, jednostavno NIJE SUĐENO bilo i to je to
Naravno, zal ostaje sto niko nije ni jednu loptu ubacio u gol poslije silnih centarsuteva ali to je vec za jedno drugo posmatranje kretanja i postavljanja igraca u 16 metara
Totalna dominacija koja ovaj put nije dala rezultat, u BL jeste, ali su oni igrali fudbal-koliko su mogli
Da se mi lagano okrenemo utakmici u četvrtak, sisguran sam 100% da bi mnogo lakse dosli do tri boda da nije bilo ove utakmice u cetvrtak. Jednostavno nemoguce je mladim igracima skrenuti misli sa te utakmice, a prava snaga ekipe ce se vidjeti tek poslije EL - ako ispadnemo...
Ne znam, ja bih makar Aganspahica stavio na klupu kao napadaca pa ako ovako zagusti gurnuti ga, bolje njega nego ubacivati krilo

sjecam se greske Buffona, najboljeg golmana svih vremena kada je Lecceu poklonio bod na Juveareni

evo je, identicna utakmica ostim sto je tad lece preslo centar vise puta i imalo i dvije tri prilike...
sinoc se nama isto desilo, ali ljudi, jeste li vi svjesni kakvu statistiku smo sinoc imali (ako neko ima neka postavi)
jeste li svjesni koliko smo imali loptu u nogama i da protivnik je mogao sastaviti najvise tri pasa i to je bilo to... dvije stative, dva puta sa linije izbili, golman imao par odlicnih intervencija, nekoliko puta traljavo sutirali u izvrsnim pozicijama, jednostavno NIJE SUĐENO bilo i to je to
Naravno, zal ostaje sto niko nije ni jednu loptu ubacio u gol poslije silnih centarsuteva ali to je vec za jedno drugo posmatranje kretanja i postavljanja igraca u 16 metara
Totalna dominacija koja ovaj put nije dala rezultat, u BL jeste, ali su oni igrali fudbal-koliko su mogli
Da se mi lagano okrenemo utakmici u četvrtak, sisguran sam 100% da bi mnogo lakse dosli do tri boda da nije bilo ove utakmice u cetvrtak. Jednostavno nemoguce je mladim igracima skrenuti misli sa te utakmice, a prava snaga ekipe ce se vidjeti tek poslije EL - ako ispadnemo...
Ne znam, ja bih makar Aganspahica stavio na klupu kao napadaca pa ako ovako zagusti gurnuti ga, bolje njega nego ubacivati krilo
Jos smo uvijek 1. na tabeli..izgubljena 2 boda nista strasno
Idemo sada saslusati ove Nijemce..bar 2-3 razlike, ma salim se i remi protiv njih bi bio dobar rezultat.
PS:Pape kad si vec u Sarajevu,odvedi Hrgotu na cevape i nagovori da igra za BiH

Idemo sada saslusati ove Nijemce..bar 2-3 razlike, ma salim se i remi protiv njih bi bio dobar rezultat.
PS:Pape kad si vec u Sarajevu,odvedi Hrgotu na cevape i nagovori da igra za BiH
Treba pod hitno Hebibovića dovesti,bio bi nam dobro pojacanje.Na koliko je potpisao sa Velezom.
Sad na kraj sezone ga zaganjati,do tad ce mu isteci 6 mjeseci.I kad bi platili neko obestecenje cisto sumnjam da je neka cifra,sve su to amaterski ugovori.

- egocentrik
- Kontakt:
Kalassi, berberovic, baricamypitar je napisao/la:Treba pod hitno Hebibovića dovesti,bio bi nam dobro pojacanje.Na koliko je potpisao sa Velezom.Sad na kraj sezone ga zaganjati,do tad ce mu isteci 6 mjeseci.I kad bi platili neko obestecenje cisto sumnjam da je neka cifra,sve su to amaterski ugovori.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Prvo, ti stvarno misliš da mi vas ne bi napadali i sa Maleticem u ekipi? Bi vjeruj mi, kako bi vrjeme odmicalo sve bi više i više isli prema naprijed, da ste jos 2 igraca imali na terenu zadnjih 20 minuta bi isto bilo - vi u vašem šesnestercu u cilju da odbranite go.velez_mostar je napisao/la:Procitao sam par zadnjih stranica, i vidim da su Pitari "ogorceni" igrom Veleza.
Pomalo licemjerno, pogotovo ako zdrava pamet nalaze da je sudija cijelu utakmicu natezao za FK Sarajevo.
Crveni karton i manjak igraca skoro cijelu utakmicu su razlog zasto smo igrali zatvoreno...do iskljucenja smo bili vise nego opasni iz kontranapada i ne bi Sarajevo ovako napadalo da je u igri ostao brzi maletic.
Nije valjda da neko misli da smo se trebali nadigravat?
Iskreno, meni je zao sto u Mostar nosimo samo bod, zbog gluposti Maletica.
Lijep pozdrav, i sretno protiv Nijemaca.
Drugo, sa Maleticem (ne konkretno sa njim, vec generalno sa svih 11 na terenu) u ekipi vi bi se makar MALKICE manje branili a mi bi to iskoristili sigurno jer se vi sa nama ne mozete nadigravati i drzati loptu a pozadi bi više prostora bilo.Cim ste presli centar jednom sjevnula je kontra kad je Stojcev izaso na golmana sam.
Odma sam rekao u trenutku kad je Maletic dobio crveni da nece biti nista lakše jer ce te se tek sad zatvorit 100%.
Trece, prica "nezadovoljni" samo sa bodom, trebali smo sve uzetii isl je baš glupa.Sem gola i jedne polu kontre niste imali šanse.25-2 u udarcima, 19-2 u kornerima,70% posjeda te 2 stative i 2 skidanja sa linije govore tako.I ovako ste dobro prošli, nasom greskom ste ga zabili i to je to.
Daleko od toga da Vas podcjenjujem, iskoristili ste šansu i to je to, treba se znati znalacki braniti (ne osuđujem bunker, taktika ko i svaka druga) ali biti nezadovoljan bodom i tako prepotentno govoriti "da maletic nije dobio crveni pobjedili bi vas" je baš bezveze.
LP
Što se nas tice, dobra tekma, dominirali smo 75 minuta utakmice, imali more šansi.Nije to vise ni do bunkera, moze se sve probiti a to smo i uradili par puta ali lopta nije htjela u go i TAČKA.
Mene raduje cinjenica da se na Koševu onako dobro braniti pored Veleza mogu još samo Olimpic te Zrinjski (Zeljo i Siroki ce igrati otvorenije ipak).Svi ostali ce kapitulirati i da stave 19 a ne 10 igraca u 16 metara.Jedna Drina,Mladost,Travnik isl se nece moci odbraniti pa šta god da urade, moje mišljenje.
Idemo jako, podrska do kraja - do zanjeg kola.
Kako je ono do prije par dana bila priča ''prošetati se ligom'', ''razmontiravati sve klubove'', ''u hendikepu pobjeđivati''. A vidi sad, niste u stanju da pobjedite Veleža koji nema za kruha.
Ne želim ni zamisliti šta će biti protiv Borussije.
Ne govorim ovo kao provokaciju, da Bog da vi prošli u EL, nego ovo govorim kao napomenu da treba biti ponizan. Velika većina navijača Sarajeva su muslimani, a nije li vam Allah u Kur'anu poručio da je oholost jedna od šejtanu nadražih osobina i da udaljava od džennetskih avlija i vodi u propast? Manje oholosti bordo nacijo. Manje oholosti.
Ne govorim ovo kao provokaciju, da Bog da vi prošli u EL, nego ovo govorim kao napomenu da treba biti ponizan. Velika većina navijača Sarajeva su muslimani, a nije li vam Allah u Kur'anu poručio da je oholost jedna od šejtanu nadražih osobina i da udaljava od džennetskih avlija i vodi u propast? Manje oholosti bordo nacijo. Manje oholosti.
Problem takvih kao ti je sto jedva cekaju neciju izjavu ili post da to pripisu vecini. Taj navod o dominaciji i setnji kroz ligu nije stav vecine vec manjine a kad je manjina u pitanju onda bar navedi te ljude kojim se obracas.Caeruleus je napisao/la:Kako je ono do prije par dana bila priča ''prošetati se ligom'', ''razmontiravati sve klubove'', ''u hendikepu pobjeđivati''. A vidi sad, niste u stanju da pobjedite Veleža koji nema za kruha.
Dalje, moralises i parafraziras svete rijeci a u prethodnom pasusu govoris kako neko nema za hljeba. Zar nije lijepo da ako znas da neko nema za hljeba, pomognes mu. Jesi li probao pomoci bilo kojem covjeku iz Veleza da kupi taj hljeb? I odakle uopste tebi ta informacija? Dakle licemijeran si i podrugljiv. A spominjes Boga. Hvala ti ipak sto ga prizivas da nam pomogne da prodjemo Borussiju. Vjerujem da je iskreno i od srca.
I dalje cekaj kad ce nekoliko zaludjenih pojedinaca da pise pretenciozne postove pa odmah opleti sa savjetima da cijela bordo nacija bude manje ohola. A dotad nas pusti da se patimo s Borussijom.
nisi ti dobar jarane 4%Caeruleus je napisao/la:Kako je ono do prije par dana bila priča ''prošetati se ligom'', ''razmontiravati sve klubove'', ''u hendikepu pobjeđivati''. A vidi sad, niste u stanju da pobjedite Veleža koji nema za kruha.
al ozbiljno
"velez nema za kruha"
velez je medju tri najbolje ekipe lige, najvise cetvrta ekipa... i da rrazmontirali smo ih ali nismo pobjedili... nista novo u svijetu fudbala

- RezervniGolman
- Kontakt:
Vela havle kakvih sve likova ima. Da proučim brato za tebeCaeruleus je napisao/la:Kako je ono do prije par dana bila priča ''prošetati se ligom'', ''razmontiravati sve klubove'', ''u hendikepu pobjeđivati''. A vidi sad, niste u stanju da pobjedite Veleža koji nema za kruha.

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
PričuvniVratar se oglasioRezervniGolman je napisao/la:Vela havle kakvih sve likova ima. Da proučim brato za tebeCaeruleus je napisao/la:Kako je ono do prije par dana bila priča ''prošetati se ligom'', ''razmontiravati sve klubove'', ''u hendikepu pobjeđivati''. A vidi sad, niste u stanju da pobjedite Veleža koji nema za kruha.
Ne govorim ovo kao provokaciju, da Bog da vi prošli u EL, nego ovo govorim kao napomenu da treba biti ponizan. Velika većina navijača Sarajeva su muslimani, a nije li vam Allah u Kur'anu poručio da je oholost jedna od šejtanu nadražih osobina i da udaljava od džennetskih avlija i vodi u propast? Manje oholosti bordo nacijo. Manje oholosti.![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Caeruleus, dana/u 17 avg 2014, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pustite Caeta budalu,ne znate ko je on, on je poznat vecini s chelsieve teme i cb balkan foruma
ukratko ignorisite njegove postove
Ljubim brata plavog svogaQUARESMA 18<<< je napisao/la:pustite Caeta budalu,ne znate ko je on, on je poznat vecini s chelsieve teme i cb balkan foruma

Kralju, odavno te nema na CB forumu. Naleti nekada, miša mu.
Sretno Sarajevu! Postoji šansa da se izbaci Borussija, nije mala, ali ipak postoji. A dok ima šanse, ima i nade. obrnuto. Dok ima nade, ima i šanse. Ili tako nešto.
Hvala na upozorenjuQUARESMA 18<<< je napisao/la:pustite Caeta budalu,ne znate ko je on, on je poznat vecini s chelsieve teme i cb balkan foruma

Nemogu se oteti utisku da pored akademije nam mora biti prioritet rjesenje stadiona narednih 2- 3 godine. Nisam od onih kojih smatra Kosevo ukletim, cak sam i emotivno jako vezan za njega, ali sam u ovome trenutku svjestan da se ono i u narednih 5 godina nece mjenjati niti previse unaprijediti. Ovo govorim prvenstveno zbog toga sto kosevu je potrebna skoro cjelokupna rekonstrukcija da bi zadovoljilo sve kriterije fife. Mi moramo imati rjesenje kako rece gospodin Kusturica.
Sanjam a mozda i snovi postanu i java uskoro
, neki manji stadion od 10,000 min do 16,000 max., sa svim pratecim objektima, sav natkriven. Na Kosevu i kad po 8000 bude, sablasno izgleda jer jos ti blizu 30-et hiljada ostane da napunis. Najbolji primjer je ono jucer. Derbi starih rivala, a ti nemas infrastrukturu da primis 10,000 kojih sam 100% siguran da bi bilo. Nemozemo okrivljivati ljude i @ebati im majku kad jednostavno za nesto vise nemamo infrastrukturu jer recimo jucer nije doslo par mojih jarana sa svojom djecom kojoj su obecali zbog vremenskih nepogodnpsti. Znam ja bice protiv borusije al premalo je ovakvih utakmica koje ce napuniti Kosevo. Rjesenje je manji stadion 10K-16K sa svim mogucim uslovima fife, koji ce vratiti simpatizere na stadion, omoguciti idealne uslove da dolaze roditelji sa djecom. Pored toga ako imas dobar proizvod na terenu popravila bi nam se posjecenost duplo u to sam 100% siguran a kako bi tek grmilo......
Nama realno u PL netreba stadion veci od navedenog, i imat ces alternativu za evropu dok se kosevo neosposobi i dok mi nebudemo na tom nivou na kojem cemo ga moci puniti redovno a proteci ce jos dosta vode miljackom do tad.
Trebamo gledati samo u se i u nase investitore
Infrastruktura je najbitnija i jednostavno temelj svakog daljnjeg napredovanja.
Siguran sam da ce nakon evrope biti vise price o ovome od strane nase uprave.
Sanjam a mozda i snovi postanu i java uskoro

Nama realno u PL netreba stadion veci od navedenog, i imat ces alternativu za evropu dok se kosevo neosposobi i dok mi nebudemo na tom nivou na kojem cemo ga moci puniti redovno a proteci ce jos dosta vode miljackom do tad.
Trebamo gledati samo u se i u nase investitore

Infrastruktura je najbitnija i jednostavno temelj svakog daljnjeg napredovanja.
Siguran sam da ce nakon evrope biti vise price o ovome od strane nase uprave.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako me nema eno vozikam malo CLA pa vidio si slike bem mu misaCaeruleus je napisao/la:Ljubim brata plavog svogaQUARESMA 18<<< je napisao/la:pustite Caeta budalu,ne znate ko je on, on je poznat vecini s chelsieve teme i cb balkan foruma
ukratko ignorisite njegove postove![]()
Kralju, odavno te nema na CB forumu. Naleti nekada, miša mu.
Sretno Sarajevu! Postoji šansa da se izbaci Borussija, nije mala, ali ipak postoji. A dok ima šanse, ima i nade. obrnuto. Dok ima nade, ima i šanse. Ili tako nešto.

OT
ima li ko od vas viska sal, meni se postalo malo sto imam ove majice okracale

volio bih otici nekad na utakmicu sa ovom rajom sa foruma