FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 17 avg 2014, 13:49

Nema veze ljudi dragi, velez je iza nas sad se okrecemo njemcima da probamo napravit pozitivan rezultat pred revans u koji nesto i nisam optimistican ali dobro nikad se ne zna ;) , pa kad to prodje mislimo na mladost polahko ici utakmicu po utakmicu i nece biti problema bordo braco :)
04.10.2009 !!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 avg 2014, 13:52

nece nas gol na kosevu pa nece, nadam se pozitivnom rezulatu u cetvrtak ako Bog da, a ona u njemackoj po cudo, koliko god autsajderi bili imamo pravo nadati se prolazu, jer Boze moj ovo je fudbal, lopta je okrugla, dosad su i mnogo veci favoriti ispadali od autsajdera

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 avg 2014, 14:13

Samo crveni smijesan. Sudija je ceko prvu neku situaciju da pokaze il na penal, il crveni. Realno crvenog nije vidjelo ocima.
Razumijes ti mene burazere moj :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 14:23

Luca.Toni je napisao/la:Samo crveni smijesan. Sudija je ceko prvu neku situaciju da pokaze il na penal, il crveni. Realno crvenog nije vidjelo ocima.
Da je cekao to svirao bi penal na pocetku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2014, 14:28

Nije smak svijeta. Malo nedostatak srece, malo lose reakcije napadaca. Nama je potreban sidras da to sve trpa :roll: Ne znam zasto nije doveden barem jos jedan napadac :hmmmmm:

Idemo odraditi Monchengladbach pa ici po tri boda protiv MVO
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 14:31

Bosniacum Lilium je napisao/la:Nije smak svijeta. Malo nedostatak srece, malo lose reakcije napadaca. Nama je potreban sidras da to sve trpa :roll: Ne znam zasto nije doveden barem jos jedan napadac :hmmmmm:

Nasao sam ja sidrasa brate za ovakve tekme, samo ga treba pokazati Abdulahu :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 avg 2014, 14:34

Sjeca li se neko one bandere iz Splita kad smo igrali protiv njih na Kosevu generalku? Andrija ako se ne varam :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 avg 2014, 14:51

Steta sto nismo pobjedili, cestitke Velezu sto su se odbranili i uzeli bod.

Vratice se ovo negdje, igraci su dosta stvarali sansi, ali to je fudbal, bitno je da imamo igru i da igraci ostavljaju srce na terenu i ja zadovoljan, a to za sad igraci rade, nema veze idemo dalje, sad svi da uzivamo u spektaklu u cetvrtak! :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2014, 14:51

Sabinho je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Nije smak svijeta. Malo nedostatak srece, malo lose reakcije napadaca. Nama je potreban sidras da to sve trpa :roll: Ne znam zasto nije doveden barem jos jedan napadac :hmmmmm:

Nasao sam ja sidrasa brate za ovakve tekme, samo ga treba pokazati Abdulahu :mrgreen:
salji mu imejlom :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pile87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2014, 14:52

BeSha1992 je napisao/la:Kad se vec fatas zelje naknadnim gledanjem je ustanovljeno da je lopta bila u 16 i da je antolovic neopravdano dobio i zuti da je NS kako treba bio bi mu ponisten karton.
jest ustanovljeno, po navijacima zelje da je bio unutra... to ti suplju vozaj djeci u obdanistu...
izvinjavam se na off[/quote]
Pitaj alexandra velikog on je prilicno upucen i u desavanja u NS
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 14:52

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

salji mu imejlom :mrgreen:
Ne moze stati slika jbg, 202cm je u pitanju :urnebes: :urnebes: :urnebes: Al' zamisljam da bi u ove 3 domace imao 5 golova :urnebes:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 17 avg 2014, 15:00

Sarajevu treba klasična devetka u napadu a ne 99-ka :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 17 avg 2014, 15:06

I onaj Stojčev sinoć umjesto da 1 na 1 opali u malu mrežu, on zaobilazi golmana ccc...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 17 avg 2014, 15:07

Je li neko uzeo već kartu preko kupikartu . ba (za EL) ili na nekom njihovom prodajnom mjestu. Na oficijelnoj stranici FCS piše da će na kartama za istok i zapad pisati tačno određen ulaz kako bi se izbjegle gužve a na ovoj od kupikartu su navedeni svi ulazi: c1,c2,c3,c4,c5,c6

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 avg 2014, 15:22

Procitao sam par zadnjih stranica, i vidim da su Pitari "ogorceni" igrom Veleza.
Pomalo licemjerno, pogotovo ako zdrava pamet nalaze da je sudija cijelu utakmicu natezao za FK Sarajevo.
Crveni karton i manjak igraca skoro cijelu utakmicu su razlog zasto smo igrali zatvoreno...do iskljucenja smo bili vise nego opasni iz kontranapada i ne bi Sarajevo ovako napadalo da je u igri ostao brzi maletic.
Nije valjda da neko misli da smo se trebali nadigravat?

Iskreno, meni je zao sto u Mostar nosimo samo bod, zbog gluposti Maletica.

Lijep pozdrav, i sretno protiv Nijemaca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 17 avg 2014, 15:28

velez_mostar je napisao/la:Procitao sam par zadnjih stranica, i vidim da su Pitari "ogorceni" igrom Veleza.
Pomalo licemjerno, pogotovo ako zdrava pamet nalaze da je sudija cijelu utakmicu natezao za FK Sarajevo.
Crveni karton i manjak igraca skoro cijelu utakmicu su razlog zasto smo igrali zatvoreno...do iskljucenja smo bili vise nego opasni iz kontranapada i ne bi Sarajevo ovako napadalo da je u igri ostao brzi maletic.
Nije valjda da neko misli da smo se trebali nadigravat?

Iskreno, meni je zao sto u Mostar nosimo samo bod, zbog gluposti Maletica.

Lijep pozdrav, i sretno protiv Nijemaca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ako misliš na prekide koje je svirao za Sarajevo, pa logično da će navlačiti kad smo imali 95% lopte u svom posjedu. I bili ste u mogućnosti da samo faulirate...Zar nije tako??? I dok je Maletić igrao Velež se branio... međutim cilj opravdava sredstvo, i čestitam na bodu

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 17 avg 2014, 15:42

Ne bih puno da pisem, samo bih da zahvalim svim šmanadu-ima što dokazuju svojim prisustvom da je FK Sarajevo i njegovi navijaci na pravom putu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 avg 2014, 15:44

nyxem je napisao/la:Je li neko uzeo već kartu preko kupikartu . ba (za EL) ili na nekom njihovom prodajnom mjestu. Na oficijelnoj stranici FCS piše da će na kartama za istok i zapad pisati tačno određen ulaz kako bi se izbjegle gužve a na ovoj od kupikartu su navedeni svi ulazi: c1,c2,c3,c4,c5,c6
Samo sa kartama za clanove se moze uci na bilo koji ulaz.
#divovi

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 17 avg 2014, 15:49

moustapha je napisao/la:
nyxem je napisao/la:Je li neko uzeo već kartu preko kupikartu . ba (za EL) ili na nekom njihovom prodajnom mjestu. Na oficijelnoj stranici FCS piše da će na kartama za istok i zapad pisati tačno određen ulaz kako bi se izbjegle gužve a na ovoj od kupikartu su navedeni svi ulazi: c1,c2,c3,c4,c5,c6
Samo sa kartama za clanove se moze uci na bilo koji ulaz.
Druže nisam član, idem na većinu tekmi ... na ulaznici mi stoje svi ulazi: c1,c2,c3,c4,c5,c6
Na koji bi me ti ulaz pustio ako si već upućen?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 avg 2014, 15:51

Negdje je sam procitao da ce samo clanovi moci uci na bilo koji ulaz. Nisam provjeravao jos, moguce je i da je dezinformacija.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Mahalac7, mosarajvosa83, TETRAPAK i 23 gosta.