Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da je cekao to svirao bi penal na pocetku.Luca.Toni je napisao/la:Samo crveni smijesan. Sudija je ceko prvu neku situaciju da pokaze il na penal, il crveni. Realno crvenog nije vidjelo ocima.
Nasao sam ja sidrasa brate za ovakve tekme, samo ga treba pokazati AbdulahuBosniacum Lilium je napisao/la:Nije smak svijeta. Malo nedostatak srece, malo lose reakcije napadaca. Nama je potreban sidras da to sve trpaNe znam zasto nije doveden barem jos jedan napadac
![]()
Idemo odraditi Monchengladbach pa ici po tri boda protiv MVO
salji mu imejlomSabinho je napisao/la:Nasao sam ja sidrasa brate za ovakve tekme, samo ga treba pokazati AbdulahuBosniacum Lilium je napisao/la:Nije smak svijeta. Malo nedostatak srece, malo lose reakcije napadaca. Nama je potreban sidras da to sve trpaNe znam zasto nije doveden barem jos jedan napadac
![]()
jest ustanovljeno, po navijacima zelje da je bio unutra... to ti suplju vozaj djeci u obdanistu...BeSha1992 je napisao/la:Kad se vec fatas zelje naknadnim gledanjem je ustanovljeno da je lopta bila u 16 i da je antolovic neopravdano dobio i zuti da je NS kako treba bio bi mu ponisten karton.
Ne moze stati slika jbg, 202cm je u pitanjuBosniacum Lilium je napisao/la:salji mu imejlomSabinho je napisao/la:Nasao sam ja sidrasa brate za ovakve tekme, samo ga treba pokazati AbdulahuBosniacum Lilium je napisao/la:Nije smak svijeta. Malo nedostatak srece, malo lose reakcije napadaca. Nama je potreban sidras da to sve trpaNe znam zasto nije doveden barem jos jedan napadac
![]()
velez_mostar je napisao/la:Procitao sam par zadnjih stranica, i vidim da su Pitari "ogorceni" igrom Veleza.
Pomalo licemjerno, pogotovo ako zdrava pamet nalaze da je sudija cijelu utakmicu natezao za FK Sarajevo.
Crveni karton i manjak igraca skoro cijelu utakmicu su razlog zasto smo igrali zatvoreno...do iskljucenja smo bili vise nego opasni iz kontranapada i ne bi Sarajevo ovako napadalo da je u igri ostao brzi maletic.
Nije valjda da neko misli da smo se trebali nadigravat?
Iskreno, meni je zao sto u Mostar nosimo samo bod, zbog gluposti Maletica.
Lijep pozdrav, i sretno protiv Nijemaca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo sa kartama za clanove se moze uci na bilo koji ulaz.nyxem je napisao/la:Je li neko uzeo već kartu preko kupikartu . ba (za EL) ili na nekom njihovom prodajnom mjestu. Na oficijelnoj stranici FCS piše da će na kartama za istok i zapad pisati tačno određen ulaz kako bi se izbjegle gužve a na ovoj od kupikartu su navedeni svi ulazi: c1,c2,c3,c4,c5,c6
Druže nisam član, idem na većinu tekmi ... na ulaznici mi stoje svi ulazi: c1,c2,c3,c4,c5,c6moustapha je napisao/la:Samo sa kartama za clanove se moze uci na bilo koji ulaz.nyxem je napisao/la:Je li neko uzeo već kartu preko kupikartu . ba (za EL) ili na nekom njihovom prodajnom mjestu. Na oficijelnoj stranici FCS piše da će na kartama za istok i zapad pisati tačno određen ulaz kako bi se izbjegle gužve a na ovoj od kupikartu su navedeni svi ulazi: c1,c2,c3,c4,c5,c6
Trenutno korisnika/ca: propoklopac i 56 gostiju.