Zato je fudbal više od igre
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Lewa: "Imao sam ponude iz Engleske i Španije, ali ja sam želio samo u Minhen. Moj otac je imao svoje želje. On je uvijek nosio sa sobom Bayernov dres sa brojem 9 i govorio je "Giovane Elber je Bog". Odrastao sam uz njega i Bayern. Danas je on mrtav i ja mu ne mogu ponosno pokazati moj dres, ali ja mogu sjesti sa svojom majkom, pokazati joj 9-ku na leđima i reći da je moj otac sada sretan."
Bio bih prezadovoljan kad bi dosli Benatia i Khedira ali sumnjam da bi klub bio spreman dati 60 milki plus po 10 milki plata za igrace koji bi od nove godine malo igrali pa malo glancali klupu. Ako bude neko dolazio vjerovatno ce biti neki prosjek. Nadam se da se varam.
Skeptican sam iz razloga to sto je KHR izjavio da su mu novci potrebni za plate. Nista me ove godine nije iznerviralo toliko koliko ova izjava ukoliko je istinita. To me je podsjetilo na zlatne godine kad smo bili cetvrti i kad su tim cinili Ottl, Lell i slicni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skeptican sam iz razloga to sto je KHR izjavio da su mu novci potrebni za plate. Nista me ove godine nije iznerviralo toliko koliko ova izjava ukoliko je istinita. To me je podsjetilo na zlatne godine kad smo bili cetvrti i kad su tim cinili Ottl, Lell i slicni.
-
Nerminovic
- Kontakt:
orionFCB je napisao/la:Lewa: "Imao sam ponude iz Engleske i Španije, ali ja sam želio samo u Minhen. Moj otac je imao svoje želje. On je uvijek nosio sa sobom Bayernov dres sa brojem 9 i govorio je "Giovane Elber je Bog". Odrastao sam uz njega i Bayern. Danas je on mrtav i ja mu ne mogu ponosno pokazati moj dres, ali ja mogu sjesti sa svojom majkom, pokazati joj 9-ku na leđima i reći da je moj otac sada sretan."
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Khedira? Nemoj boga ti.muamerc je napisao/la:Bio bih prezadovoljan kad bi dosli Benatia i Khedira ali sumnjam da bi klub bio spreman dati 60 milki plus po 10 milki plata za igrace koji bi od nove godine malo igrali pa malo glancali klupu. Ako bude neko dolazio vjerovatno ce biti neki prosjek. Nadam se da se varam.
Pomogli smo ih vec jednom za narednu sezonu kad smo im prodali Kroos. Bog samo zna koliko Khedira trazi, nekoliko 10-12M€ godisnjo, bolje da im onda nismo prodali Kroosa, nema smisla.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lewa!

Tacno sam znao da je od malena Bavarac.
Ovako ce i Jojic za koju godinu pricati.
Tacno sam znao da je od malena Bavarac.
Ovako ce i Jojic za koju godinu pricati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
FC Bayern München
Nek on daje golove, a sto se mene tice moze navijati i za Rudar. Igraci pokazuju odanost timu na terenu, mi ili na tribinama ili ovako lezeci sa mobitelom kucajuci postove na temi istog. 
kako si ti ogranicen ko balkon,autogol je napisao/la:Ne zamjerite topniku to je neki djecak kojem ovaj forum mnogo znaci,sevap je njega saslusat![]()
Ljudi treba nam podhitno pojacanje u odbrani
nemoj pricati neke stvari kad neznas
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bavarci vidim da vam fali stoper,mi sada imamo hvala Bogu 4.i na slatkim smo mukama..da li stoperski par cine Hummels..ovom prilikom da vam se zahvalimo sto smo vam capili najboljeg stopera na svijetu.
Znaci te slatke muke koga,Hummelsa i Sokratisa...ili Subotica i Gintera..ili..ili. ma mali milion kombinacija!!
Nego sto ne napisete molbu i posaljete Waztke_u..mozds se sazalimo i posudimo vam kojeg stopera.
Mi smo uvijek bili gospoda.
Znaci te slatke muke koga,Hummelsa i Sokratisa...ili Subotica i Gintera..ili..ili. ma mali milion kombinacija!!
Nego sto ne napisete molbu i posaljete Waztke_u..mozds se sazalimo i posudimo vam kojeg stopera.
Mi smo uvijek bili gospoda.
Bayern je i prosle sezone imao samo 3 stopera i klepio je BVB u oba takmicenjaedobvb je napisao/la:Bavarci vidim da vam fali stoper,mi sada imamo hvala Bogu 4.i na slatkim smo mukama.....mozds se sazalimo i posudimo vam kojeg stopera.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ljudi ako možemo vjerovat? Reschke je u Rimu da pregovara za Benatiju, ajde Reschke doveden si da to završiš

http://www.transfermarkt.de/bayerns-res ... ews/169588" onclick="window.open(this.href);return false;rotweiss je napisao/la:Ljudi ako možemo vjerovat? Reschke je u Rimu da pregovara za Benatiju, ajde Reschke doveden si da to završiš![]()
FC BAYERN
- anelbavarac
- Kontakt:
Posto su za Benatiu zainteresovani Man.Utd i Chelsea, bojim se da od toga nema nista.
No vidjecemo.

No vidjecemo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
United nemoj računati kao ozbiljnog konkurenta za Benatiu, čak šta više opovrgnuli su interesovanje. Sport Bild ka'e da je vaš.anelbavarac je napisao/la:Posto su za Benatiu zainteresovani Man.Utd i Chelsea, bojim se da od toga nema nista.
No vidjecemo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da ima istine u ovome za Benatiu. Odlican stoper.
Da li neko prenosi danasnju utakmicu?
Da li neko prenosi danasnju utakmicu?
Utakmicu Superkupa nisam gledao (malo sam putovao), ali eto da je kakva još bitnija utakmica bila našao bi ja priliku da pogledam. A da napomenem da Superkup nije ni nebitan i to je trofej i BVB zaslužuje čestitke...
A eto odmah kada sam tu večer pročitao izvještaje s utakmice i preletio, vidio sam da smo slabije odigrali.
Generalno moram opet napomenuti da kod nas problem ne leži u odbrani. Kada se napravi dobra postavka onda i odbrana dobro izgleda (neću to ponovo objašnjavat). Stoperi su nam kvalitetni: Boateng (koji je na SP ono baš potvrdio veliku klasu i svima nam pokazao da je mnogo jači stoper nego što smo i mislili), Dante i Badstuber posjeduju svakako kvalitet, s tim da ovaj drugi mora opet u ovim utakmicama takmičarskog karaktera pokazat da je spreman za velike dvoboje.
Izostanak Martineza je veliki gubitak. Svi znamo koliko je dobar na 6 i kakvu je pretprošlu sezonu odigrao i bio presudan faktor za sve titule, a isto tako je bio bitan protekle sezone u finalu kupa protiv Dortmunda, kada je igrao stopera (pa tačnije libera). Mnogi zaborave i zanemare tu činjenicu da je tada Javi (i to Javi u odbrani) bio bitan faktor za tu pobjedu i faktor koji je odbrani donijeo sigurnost. A meni se to njegovo variranje između te pozicije libera i pozicije 6 jako svidjelo. Zato je on bitan kotač u cijeloj igri i gubitak je ogroman. Bilo koje pojačanje to ne može sada skroz nadomjestit.
E sada je izgleda sve gotovo s Benatijom. Transfer će to biti dobar, cijena sad i nije previsoka, 30 miliona..Ja sam gore rekao da imamo dobre stopere, ali s obzirom da Badstuber se tek vraća, a Javi se ozlijedio mi smo u odbrani morali kupiti bilo kakvog u najmanju ruku solidnog stopera. Sada smo doveli dobrog, momka koji ima potencijal. Možda bi još bolje bilo da smo doveli nekog ko može pored stopera igrati i u defanzivnom veznom redu. Tada bi Javija još bolje nadomjestili.
U ekipi ipak ima dovoljno širine i sve treba samo kako treba posložiti.
Samo neki neće nekad da shvate da je i BVB top ekipa, pa ih onda poraz protiv BVB-a još više razočara i iznenadi. Lupi ih po glavi. I počeli smo mi sami (pogotovo pojedini) privlačiti na sebe neku lošu karmu i zlu kob, pa nam je kao BuLi postala dosadna, jer će je Bayern lako izdominirati. A ja sam uvijek govorio da se stvari u BuLi brzo mogu promijeniti, pa isto tako ako ne uđemo kako treba u sezonu, ne treba nas čuditi da trčimo za Dortmundom, a možda i Leverkusenom ili nekim trećim. U doba Hitzfelda Bayern je osvojio 3 titule zaredom, pa niko nije govorio o tolikoj dominaciji kao što se danas priča.
Ova ekipa jeste super jaka, jedna od najjačih koje je Bayern imao, ali to se i u BuLi i u Kupu i u LP mora potvrditi na terenu.
Ako smo vladali i dominirali dvije sezone i imali ubjedljivu prednost, ne znači to da ćeš odmah i u trećoj u ligi se tako prošetat.
).
Oko Benatije se čini da je sada sve gotovo. Odriješili smo izgleda kesu i odmah reagovali na pravi način u ovakvoj situaciji.
A i eto vam Mehdi više, cijelo ljeto balite za njim......

Generalno moram opet napomenuti da kod nas problem ne leži u odbrani. Kada se napravi dobra postavka onda i odbrana dobro izgleda (neću to ponovo objašnjavat). Stoperi su nam kvalitetni: Boateng (koji je na SP ono baš potvrdio veliku klasu i svima nam pokazao da je mnogo jači stoper nego što smo i mislili), Dante i Badstuber posjeduju svakako kvalitet, s tim da ovaj drugi mora opet u ovim utakmicama takmičarskog karaktera pokazat da je spreman za velike dvoboje.
Izostanak Martineza je veliki gubitak. Svi znamo koliko je dobar na 6 i kakvu je pretprošlu sezonu odigrao i bio presudan faktor za sve titule, a isto tako je bio bitan protekle sezone u finalu kupa protiv Dortmunda, kada je igrao stopera (pa tačnije libera). Mnogi zaborave i zanemare tu činjenicu da je tada Javi (i to Javi u odbrani) bio bitan faktor za tu pobjedu i faktor koji je odbrani donijeo sigurnost. A meni se to njegovo variranje između te pozicije libera i pozicije 6 jako svidjelo. Zato je on bitan kotač u cijeloj igri i gubitak je ogroman. Bilo koje pojačanje to ne može sada skroz nadomjestit.
E sada je izgleda sve gotovo s Benatijom. Transfer će to biti dobar, cijena sad i nije previsoka, 30 miliona..Ja sam gore rekao da imamo dobre stopere, ali s obzirom da Badstuber se tek vraća, a Javi se ozlijedio mi smo u odbrani morali kupiti bilo kakvog u najmanju ruku solidnog stopera. Sada smo doveli dobrog, momka koji ima potencijal. Možda bi još bolje bilo da smo doveli nekog ko može pored stopera igrati i u defanzivnom veznom redu. Tada bi Javija još bolje nadomjestili.
U ekipi ipak ima dovoljno širine i sve treba samo kako treba posložiti.
Samo neki neće nekad da shvate da je i BVB top ekipa, pa ih onda poraz protiv BVB-a još više razočara i iznenadi. Lupi ih po glavi. I počeli smo mi sami (pogotovo pojedini) privlačiti na sebe neku lošu karmu i zlu kob, pa nam je kao BuLi postala dosadna, jer će je Bayern lako izdominirati. A ja sam uvijek govorio da se stvari u BuLi brzo mogu promijeniti, pa isto tako ako ne uđemo kako treba u sezonu, ne treba nas čuditi da trčimo za Dortmundom, a možda i Leverkusenom ili nekim trećim. U doba Hitzfelda Bayern je osvojio 3 titule zaredom, pa niko nije govorio o tolikoj dominaciji kao što se danas priča.
Ova ekipa jeste super jaka, jedna od najjačih koje je Bayern imao, ali to se i u BuLi i u Kupu i u LP mora potvrditi na terenu.
Ako smo vladali i dominirali dvije sezone i imali ubjedljivu prednost, ne znači to da ćeš odmah i u trećoj u ligi se tako prošetat.
Kad su nam to oni bili prava konkurencija oko dovođenja bilo kakvog personala (sjeti se kod prvih Thiaga, a kod drugih Pepaanelbavarac je napisao/la:Posto su za Benatiu zainteresovani Man.Utd i Chelsea, bojim se da od toga nema nista.
Oko Benatije se čini da je sada sve gotovo. Odriješili smo izgleda kesu i odmah reagovali na pravi način u ovakvoj situaciji.
A i eto vam Mehdi više, cijelo ljeto balite za njim......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:

@effe Pomenuti klubovi su poznati sto preplacuju svoje igrace, al' ovaj put kako stvari stoje nista od tog.
effe_sa je napisao/la:A i eto vam Mehdi više, cijelo ljeto balite za njim......![]()
Kako i ne bi kad nam stoper treba, a lik je najbolji na svijetu...
Upravo sam mislio naruziti nase po pitanjju prelaznog roka, no ova vijest ih spasila.
Svaka cast, nevjerovatan potez nasih ljudi, taj igrac ce biti jednak faktor kao sto je bio Martinez prije 2 godine.
Badstuber mora jos ojacati, povratak nece biti lak, a Dante je u padu forme,
ovaj transfer ima ogromnu vrijednost.
Jedina zelja mi je ostala da Sacirija zamijenimo, a mozemo ga i odmah nekom prodati,
radije bih cesce Greena gledao...
Ma ManU manje-više, kako kojeg, znaju oni pravit itekako razumne transfere. Nije njihovo razmišljanje uvijek tako daleko od razmišljanja naše uprave. S tim da u zadnje vrijeme ipak mi itekako pravimo bolje, značajnije transfere.anelbavarac je napisao/la:
@effe Pomenuti klubovi su poznati sto preplacuju svoje igrace, al' ovaj put kako stvari stoje nista od tog.
A za Chelsea stoji ovo što si rekao, ali znaš da nisu ni preplaćivanjem uspjeli Pepa navući....Tako da.....
Bayern kad zapne, ima uvijek velike šanse da dobije jednog igrača, pogotovo u današnje vrijeme kada smo i na transfer tržištu još moćniji nego prije par godina...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Nerminovic
- Kontakt: