FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jucerasnja tekma je pokazala da mi 100% ne znamo igrati protiv bunkera. To je ono na cemu moramo raditi, jer ce se sve ekipe ovako postavljati na kosevu. Parkiraj bus i trazi kontru.
Ne pricajte gluposti za crveni karton i kako je to razlog bunkera, bunker su igrali od samog pocetka. Pa gol su dali iz situacije gdje nas zadnji igrac na sredini terena.
Svaka im cast, uzeli su po sta su dosli, posteno. Al necemo se lagati.
Mi moramo definitivno vjezbati kornere. Pa jbt 20 kornera izvedemo i niti jedan opasan. Jos bruku nekakvih centarsuteva, sve u prazno. Najbolju sansu protiv ovih bunkera za sad imamo u sutevima iz vana. Dok skok igru ne popravimo to nam je jedina nada protiv ovakvih ekipa.
Sto se tice igraca, dzemo svaka cast za sve, al vozdra. Puzi bi trebao biti zamjena Proticu, a Stojcevu dati jednu loptu da kuci ponese da pa mozda koju na stadionu i doda..
Ne pricajte gluposti za crveni karton i kako je to razlog bunkera, bunker su igrali od samog pocetka. Pa gol su dali iz situacije gdje nas zadnji igrac na sredini terena.
Mi moramo definitivno vjezbati kornere. Pa jbt 20 kornera izvedemo i niti jedan opasan. Jos bruku nekakvih centarsuteva, sve u prazno. Najbolju sansu protiv ovih bunkera za sad imamo u sutevima iz vana. Dok skok igru ne popravimo to nam je jedina nada protiv ovakvih ekipa.
Sto se tice igraca, dzemo svaka cast za sve, al vozdra. Puzi bi trebao biti zamjena Proticu, a Stojcevu dati jednu loptu da kuci ponese da pa mozda koju na stadionu i doda..
-
- Kontakt:
Meni samo nikad nece bit jasno kako bas bolesnici pojedini zalutaju na ovu temu uvijek i traze dlaku u jajetu.Osudjujete bordo momke zbog sinosnjeg kiksa pa sta desava se svakom i real i barca nekad dominijaru pa izgube pa ih ne osudjiva niko toliko kao vi.Ja mislim da su momci do sad zasluzili da se respektuju za ono sto su uradili u evropi,sta bi tek bilo da su ispali u 2 pretkolu mislim da bi bilo i mrtvi.Sto se tice pojedinaca kako je sinoc Sarajevo podkupilo sudiju to samo
trebo je prvo sebe zapitas jel pravu dozu uzeo.Sad Sarajevo financiski stabilan pa ispade da moze kupit utakmicu i sudije a izgleda ne gledaju njihovu svaku utakmicu i kakve dominacije prave na terenu pa realno svaka ekipa u nasoj ligi po 3 gola najmanje treba da primi al ljubomorni dusa i dusmana je uvek bilo i bit ce pogotovo sad.Netreba se previse osvrtat na to a momcima sretno u cetvrtak abd makar remi da izvucemo VI STE PONOS DRZAVE VEC DO SAD

- molotovljev
Trener Veleža je obrazložio u svojoj izjavi zašto je crveni karton "dobrodošao" ekipi Veleža.champions1921 je napisao/la:Vjerovatno bi Velez i pobjedio da im je iskljucen jos jedan igrac ali Valjic nije zelio bas toliko da pomaze Velezu..terabajt je napisao/la:Reci da se salis.molotovljev je napisao/la:Na kraju se ispostavilo da je crveni karton više pomogao Veležu nego Sarajevu.
Druga stvar, zašto mislite da je sudija na neki način pomogao Sarajevu tako što je Maletiću dao crveni karton!?
Maletić je isključivi krivac i sasvim opravdano je dobio direktan crveni karton, po svim fifa i uefa pravilima.
A, kad me već vučete za jezik, isti ovaj sudija je napravio katastrofalnu grešku u prošlom kolu, kada je
golmanu Željezničara pokazao samo žuti karton nakon što je ovaj igrao rukom na nekih 17 metara od svoga gola,
što je suprotno fifa i uefa pravilima. Dakle, za rubrike; vjerovali ili ne.
F.K.SARAJEVO
Vi ste svi, počevši od igrača do navijača, glavom za Borusiju. To je očekivano, koliko god vi skrivali to, svi razmisljaju o toj utakmici. Em što će klub profitirati, što će u Sarajevu nastati opšti navijački haos, što će igrači prvi put imati tako atraktivnog protivnika. I da ne nabrajam više, ja sam znao da će Velež odigrati bunkera i da će izvući bod , također i očekivao 1:1 , nešto mi je sve mirisalo na to. A kad smo imali igrača manje, nije se ništa više moglo očekivati. Da je Velež bio kompletan, i nakon gola bi Velež se otvorio i napadao, nije imao ko ni prenijeti lopte do veznog reda pa smo igrali : "Izbi iz avlije" , ali bitno je da se jedna dobra utakmica odigrala. Šta da je bilo 5:0 za Sarajevo ili Velež, kakva je to utakmica. Drago mi je da se nastavio borbeni žar u utakmicama između ove dvije ekipe, a iskreno i nismo mi nešto taktički odigrali, ali igrač manje je sve poremetio. Sve vam je rekao Feja na kraju tekme : "Nije se moglo igrati ništa drugo , nego ovo, morali smo i uspjeli smo"
Sinocnja utakmica Sarajeva je bila najboja utakmica Sarajeva ove sezone sto se tice igre na terenu. Ali lopta je **** i nece u gol, pa nece. Nije ni bod los, tu smo, na vrhu.
1946
Loše da ne može biti lošije izgubiti bod -ove od onakve ekipe je sramota ne znam šta vi vidite dobro u tome i toj igri za mene je smak svijeta kad se bodovi prospu protiv onakvih hadalja.Gdje su kazne za one promašaje ili ćemo sve pod tepih opet i pisati po forumima dobro smo igrali ili igraj Saraj'vo nema veze.I tješiti se željama za prolaz u Europa ligi ili slušati kako nam govore vi ste najbolji uzimate titulu bla bla bla a bod-ove nam uzima svako,Head je napisao/la:Sinocnja utakmica Sarajeva je bila najboja utakmica Sarajeva ove sezone sto se tice igre na terenu. Ali lopta je **** i nece u gol, pa nece. Nije ni bod los, tu smo, na vrhu.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 avg 2014, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
tako nekako.shaman7 je napisao/la:Vi ste svi, počevši od igrača do navijača, glavom za Borusiju. To je očekivano, koliko god vi skrivali to, svi razmisljaju o toj utakmici. Em što će klub profitirati, što će u Sarajevu nastati opšti navijački haos, što će igrači prvi put imati tako atraktivnog protivnika. I da ne nabrajam više, ja sam znao da će Velež odigrati bunkera i da će izvući bod , također i očekivao 1:1 , nešto mi je sve mirisalo na to. A kad smo imali igrača manje, nije se ništa više moglo očekivati. Da je Velež bio kompletan, i nakon gola bi Velež se otvorio i napadao, nije imao ko ni prenijeti lopte do veznog reda pa smo igrali : "Izbi iz avlije" , ali bitno je da se jedna dobra utakmica odigrala. Šta da je bilo 5:0 za Sarajevo ili Velež, kakva je to utakmica. Drago mi je da se nastavio borbeni žar u utakmicama između ove dvije ekipe, a iskreno i nismo mi nešto taktički odigrali, ali igrač manje je sve poremetio. Sve vam je rekao Feja na kraju tekme : "Nije se moglo igrati ništa drugo , nego ovo, morali smo i uspjeli smo"
Doduše, ne mislim da bi se Velež otvarao i da nije bilo crvenog. Ali bi sigurno prijetili mnogo ozbiljnije iz kontri i polukontri. Što je i bila Nedimova zamisao i postavka odpočetka. Discpilonovano nazad, čekati grešku. Jednu takvu ste i dočekali, u pravi vakat, i to je to.
Eh, da je ušla ona Bilbijina lopta iz prve minute... drugačija bi se i tekma razvijala dalje.
Sretno u nastavku!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- RezervniGolman
- Kontakt:
@sekac nema potrebe da se pravdas ko ti je drag a ko ne. Jesi li bio pitomac u Mostaru ili vojni policajac u Pančevu. Nisam ti ni replicirao ni pobijao tvoje argumente za koje ti misliš da su ispravni. Pravo da ti kazem zalibo me taki. Samo sam napisao da sam iznenađen tvojim odnosom jer sam te smatrao za top 3 forumasa. Sad cu morat habiba prekomandovat. Zivio i samo nastavi. Tvoja sloboda mišljenja a moji zaključci
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Da dodje Real Madrid i igra nasu ligu ne bi imao 30 pobjeda u ligi, nece ti ovo biti jedini kiks ove sezone, odmah da znas.sekac je napisao/la:Loše da ne može biti lošije izgubiti bod -ove od onakve ekipe je sramota ne znam šta vi vidite dobro u tome i toj igri za mene je smak svijeta kad se bodovi prospu protiv onakvih hadalja.Gdje su kazne za one promašaje ili ćemo sve pod tepih opet i pisati po forumima dobro smo igrali ili igraj Saraj'vo nema veze.I tješiti se željama za prolaz u Europa ligi ili slušati kako nam govore vi ste najbolji uzimate titulu bla bla bla a bod-ove nam uzima svako,Head je napisao/la:Sinocnja utakmica Sarajeva je bila najboja utakmica Sarajeva ove sezone sto se tice igre na terenu. Ali lopta je **** i nece u gol, pa nece. Nije ni bod los, tu smo, na vrhu.
Igrali smo dobro, stvarali sanse, momci se borili, to je meni bitno.
1946
Ma svakome ko je odgledao utakmicu je jasno k'o dan da su Veleža vile pronosale, svako polemisanje o nekoj "fer i ravnopravnoj borbi" je smiješno, kao i priča šta bi bilo da nije bilo crvenog kartona. Međutim, ja im skidam kapu na osvojenom bodu jer ne pamtim kada smo nekoga onako držali pod opsadom čitavo poluvrijeme. Uz onakvu igru i onakvo zalaganje naših igrača za Sarajevo nema zime, vjerujte mi! I najboljim ekipama se dešava da ispuste bodove i kada dominiraju, zato se ova igra toliko i prati
P.S. Nemojte bljuvotine da pišete o jednom Veležu, Rođenim i Mostaru. Uvijek ste bili i ostat ćete sportski prijatelji i rado viđeni gosti u glavnom gradu! Sretno i izborite Evropu!

P.S. Nemojte bljuvotine da pišete o jednom Veležu, Rođenim i Mostaru. Uvijek ste bili i ostat ćete sportski prijatelji i rado viđeni gosti u glavnom gradu! Sretno i izborite Evropu!

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ptotiv nas će i ma strani i na Koševu igrati bunker. Mi se učimo da igramo protig bunkera. Trena biti realan poslije rata smo imali malo utakmica gdje smo dominirali ovako ili kao ptotiv Borca i Novezana. A od ovih igraca mislim da niko u katijeri nije imao ptiliku da igra protiv ekipa koje se povuku na30, 20 metara od gola.
Ovo je škola i za igrače i za navijače, plaća se bodovima i to je tako. Čestitati Veležu i glavu gore mozda se sve vrati protiv Borusije.
Ovo je škola i za igrače i za navijače, plaća se bodovima i to je tako. Čestitati Veležu i glavu gore mozda se sve vrati protiv Borusije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ptotiv nas će i ma strani i na Koševu igrati bunker. Mi se učimo da igramo protig bunkera. Trena biti realan poslije rata smo imali malo utakmica gdje smo dominirali ovako ili kao ptotiv Borca i Novezana. A od ovih igraca mislim da niko u katijeri nije imao ptiliku da igra protiv ekipa koje se povuku na30, 20 metara od gola.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Ma po njihovom mi bi već trebali imati 90 bodova.Head je napisao/la: Da dodje Real Madrid i igra nasu ligu ne bi imao 30 pobjeda u ligi, nece ti ovo biti jedini kiks ove sezone, odmah da znas.
Igrali smo dobro, stvarali sanse, momci se borili, to je meni bitno.
Ja u titulu ne sumnjam, ali da ćemo sad završiti sezonu sa skoro svim pobjedama, teško. Doće ti ovakve ekipe ko danas Velež, kad gola ne može primit da se igra 2 dana, a i ti nemaš sreće da ga dadneš. Dok njima baci jednu polupriliku i uvale ga...
Ovu sezonu očekujem jedno 23 pobjede, taman će nam to biti

-
- Kontakt:
Volim se slatko nasmijati ovdje, da, Velež je jedna od najlošijih ekipa koja nije 10 utakmica zaredom izgubila. Stani stani, koliko si ono najavljivao da će biti, 5-6 : 0 ? Mrzim takve ljude iz dna duše, pozdrav cijeloj bordo naciji i skinite Švabama "skalp" i dostojno predstavite ovu našu malu državu. P.S. Je li istina da će u Menhengladbah doći i Ultras Dynamo iz Dresdena?!amypitar je napisao/la:I prije smo bili jaki,i prije se desavalo da nam ekipa sa igracem manjem otkine bod.Ali ona ekipa jucer Veleza je definitivno bila jedna od najlosijih ekipa koja je u zadnje vrijeme gostovala na Kosevu.Jednostavno smo onakvu ekipu morali dobiti,ali eto desava se..Ako je ovaj Velez kandidat za Evropu,e onda je ova Premijer liga dotakla dno.Mada je po meni Evropa vise plod necije zelje,nego stvarne kvalitete ekipe Veleza, koji nista nije bolji od recimo Slobode,Olimpica,a o velikoj cetvorci da ne pricam.
Sad zaboraviti ovu utakmicu,pokusati sto skuplje prodati kozu protiv Borrusije ,a onda se posvetiti Premijer ligi.Na kraju sezone dovesti jednog klasicnog spic igraca,te jednog stopra jer meni Dupovac-Tatomirovic ne ulijevaju sigurnost..Berberoviću se zahvaliti,i onda lagano se posvetiti Premijer ligi, i krenuti po duplu krunu.
Post apsolutno na mjestu. Najgore je brate moj što mi nemamo tih šuteva iz vana. Previše guramo naprijed, ko da se treba ušetati u gol i onda napravimo i igru takvu da i nemamo neke prilike i prostora za šut. S druge strane vidi i budala da su naši centaršutevi besmisleni, gol smo dali kad je ušao Protić i spustio loptu, dotad je Puzi centrirao jedno 218 puta bezveze. Za ovo igru nam treba jedan klasični trpač, neko ko može glavom pogoditi. Ako ništa treba nam neko ko zna glavom ala Torla dok je bio, jer bi onda taj neko zabio glavom iz prvih nekoliko kornera, a onda nek se bunkeriše koliko god ko hoće.bv071 je napisao/la:Jucerasnja tekma je pokazala da mi 100% ne znamo igrati protiv bunkera. To je ono na cemu moramo raditi, jer ce se sve ekipe ovako postavljati na kosevu. Parkiraj bus i trazi kontru.
Re: Odg: FK Sarajevo
Kad se vec fatas zelje naknadnim gledanjem je ustanovljeno da je lopta bila u 16 i da je antolovic neopravdano dobio i zuti da je NS kako treba bio bi mu ponisten karton.molotovljev je napisao/la:Trener Veleža je obrazložio u svojoj izjavi zašto je crveni karton "dobrodošao" ekipi Veleža.champions1921 je napisao/la:Vjerovatno bi Velez i pobjedio da im je iskljucen jos jedan igrac ali Valjic nije zelio bas toliko da pomaze Velezu..terabajt je napisao/la: Reci da se salis.
Druga stvar, zašto mislite da je sudija na neki način pomogao Sarajevu tako što je Maletiću dao crveni karton!?
Maletić je isključivi krivac i sasvim opravdano je dobio direktan crveni karton, po svim fifa i uefa pravilima.
A, kad me već vučete za jezik, isti ovaj sudija je napravio katastrofalnu grešku u prošlom kolu, kada je
golmanu Željezničara pokazao samo žuti karton nakon što je ovaj igrao rukom na nekih 17 metara od svoga gola,
što je suprotno fifa i uefa pravilima. Dakle, za rubrike; vjerovali ili ne.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Kad se vec fatas zelje naknadnim gledanjem je ustanovljeno da je lopta bila u 16 i da je antolovic neopravdano dobio i zuti da je NS kako treba bio bi mu ponisten karton.[/quote]
jest ustanovljeno, po navijacima zelje da je bio unutra... to ti suplju vozaj djeci u obdanistu...
izvinjavam se na off
jest ustanovljeno, po navijacima zelje da je bio unutra... to ti suplju vozaj djeci u obdanistu...
izvinjavam se na off
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
sekac je napisao/la:Vidi ponavljam kao papagaj i neču više pisati ništa jer vi svi pokazujete svoj obraz.Ja nisam onaj kako vjetar puše niti ču ikad biti ,drugo priupitaj sebe ko mijenja mišljenje vi koji ste ovde došli pisati o nekoj velikoj igri koje ni na mapi niste imali naveo sam o borbenosti da je zasluženo što nosite bod ali pričati o vašoj dobroj igri ili taktici ne mogu jer ono je fuj što ste vi sinoć prikazali nakon onih silnih najava kako če te igrati bla bla bla..... E sad se postavlja pitanje ko se povija kako vjetar puše ja ili neko?Ja koji pošteno govorim da sam razočaran vašom izvedbom sinoć (o Sarajevu ćemo drugi put da ne uzimam vrijeme i prostor) ili vi koji slavite bod uz "super"izdanje Veleža.Jesam li ja pokazao lice mislim da sam uvijek takav bio jesam li igdje uvrijedio nekog navijača Veleža ili nešto slićno?Ako je za vas uvreda to što vam neko kaže da ste sinoć bili nafakaši i da ste se branili kao Žepa je li to uvreda ili što sam rekao da se igralo viktorije?Eto da se ne bi neko uvrijedio. Vi ste najbolji tim koji sam gledao zadnjih 10 godina je li bi to volio da kažem i onda se ne bi okretao kako vjetar puše!? Vidi ja nisam taj niti ču ikad biti bod pošteno osvojen na kakav naćin i kojom igrom koga če biti briga već danas ali ja sam samo iznijeo svoje mišljenje o vašoj igri da ste igrali u najmanju ruku sramotno.Neču vam čestitati na osvojemom bodu jer ne volim ekipe koje autobus parkiraju pred gol i sad kome pravo kome krivo zaboli me! RedArmy inaće Mostar volim kao i Velež i branio sam ih uvijek i branit ču ih kad god to treba.Nikad nisam zaboravio onu pomoć koju ste nam dali nikad, umrijet ču ali to zaboraviti neču i ne mogu.Nisam ni očekivao dsa se neko Sarajevu naguzi da mu pokloni bod-ove i pobjedu nije ni sportski ni pošteno .Mislio sam da če se igrati malo otvorenije ali vi ste imali cilj bod pa makr svih 11 bili na liniji to je tako. Dobro reče Rammstein "cilj opravdava sredstva" i prem tome da apsolviramo komentar:"Vi došli po bod uzeli i vozdra".Vezan sam za Mostar iz nekih svojih privatnih razloga ćak sam i JNA služio na Rodoču ali to je nešto što ja nosim u duši a igra je igra i sad.......Storm hvala jarane ja jesam razočaran rezultatom ali vjeruj mi više igrom već sam rekao da ne tupim bez veze.RezervniGolman je napisao/la:Potpisvm22 je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta ste očekivali, Velež s igračem manje i golom prednosti u gostima protiv ponajbolje ekipe u ligi nije imao drugog izbora nego da se brani. Da su se otvorili vjerovatno bi primili bar 2-3 gola i lagano izgubili. Evo i dok se ekipa branila imala je puno sreće, 2 puta čistili s gol linije, 2 puta stativa itd...
Vama želim puno sreće protiv Borussije i dabogda naplatili protiv njih ove promašaje protiv Veleža. Pozdrav
P.S. malo me iznenadio forumas pod nickom sekac ali drago mi je sto je pokazao lice.. Sretno protiv švaba i pozdrav svoj ok bordo ekipi koja se ne okrece kako vjetar puse
Ocito je da su navijaci Veleza željni jednog stabilnog,dobrog,i evropskog Veleza,sto je po meni normalna stvar.Mislim da u tom iscekivanju pojedini forumasi gube zivce,jer je ocito da to bas i ne ide,onako kako su to ocekivali. Realne kritike svaćaju kao neku uvredu,napad na Velez,i vrlo agresivno i prostacki napadaju sve one koji nesto napisu kritički za njihov klub,mada su i sami svjesni da je Velez jos jako,jako, daleko od ovog gore, sto sam napisao.Ko je u pravu,a ko NE vrlo brzo ce vrijeme pokazati.
Velez treba sto prije zaboraviti ,ljudi su casno i posteno uzeli bod, i tu treba zavrsiti pricu.Okrenuti se sad mecu sa Borrusijom, i pokusati izvuci sto bolji rezultat.
Par kratkih crtica vezano za tekmu
-Dobro smo igrali,sreca nam je okrenula ledja,desava se,nemam primjerki na rezultat u smislu tom nekom,jednostavno nije se dalo i to je to
-fula je sto smo poceli bez Radovca,nije Velez toliko los da im mi ostavljamo toliko prostora na sredini i da Cimi to sam drzi,par puta je to smjesno izgledalo na terenu,gdje mi imamo 4 u odbrani,Cimirota samog u krugu 25 metara i gore u njihovih 20 5 nasih kako stoje
-korneri su nam uzasni,i 80% ih je islo na drugu a da pri tome tamo niko nije bio
-Krste il da proigra il da malo opet posjeti klupu,realno gola nije dao xy utakmica(iskreno se i nesjecam zadnjeg na prvu)
-treba nam ofanzivniji desni bek u ovim situacijama,nadam se Sirijcu sto prije
-i vise suteva tih svakako sa distance,sitcem dojam da vrlo cesto zele sa loptom u gol da udju sto mi se nikako nesvidja
U sustini ok utakmica,dobro smo igrali ,prelomilo bi se sve da je ona prva Bilbijina usla,ali nije i boze moj.Optimista sam veliki glede prvenstva,prelagano dolazimo u sanse i to me najvise hrabri
-Dobro smo igrali,sreca nam je okrenula ledja,desava se,nemam primjerki na rezultat u smislu tom nekom,jednostavno nije se dalo i to je to
-fula je sto smo poceli bez Radovca,nije Velez toliko los da im mi ostavljamo toliko prostora na sredini i da Cimi to sam drzi,par puta je to smjesno izgledalo na terenu,gdje mi imamo 4 u odbrani,Cimirota samog u krugu 25 metara i gore u njihovih 20 5 nasih kako stoje
-korneri su nam uzasni,i 80% ih je islo na drugu a da pri tome tamo niko nije bio
-Krste il da proigra il da malo opet posjeti klupu,realno gola nije dao xy utakmica(iskreno se i nesjecam zadnjeg na prvu)
-treba nam ofanzivniji desni bek u ovim situacijama,nadam se Sirijcu sto prije
-i vise suteva tih svakako sa distance,sitcem dojam da vrlo cesto zele sa loptom u gol da udju sto mi se nikako nesvidja
U sustini ok utakmica,dobro smo igrali ,prelomilo bi se sve da je ona prva Bilbijina usla,ali nije i boze moj.Optimista sam veliki glede prvenstva,prelagano dolazimo u sanse i to me najvise hrabri
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".