Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 17 avg 2014, 01:20

Sta bi sa Gibbsom?
Nikako momcina da spoji bar 2 mjeseca. Morat cemo mi do godine na tom beku poraditi.

Ljudi polako, forma se lagano dize. Zar u prvom kolu treba da izgledamo kao da je 15-to? A i tradicionalno njega losije igramo... Danasnja utakmica nije nista alarmatna osim te povrede koja se nadam nije dugorocna.

Kakav je ovaj Rabiot? Spominje se i Cavani ali to je bajka... Nekako sam se ohladio od transfera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 avg 2014, 02:03

Gunner4 je napisao/la:Sta bi sa Gibbsom?
Nikako momcina da spoji bar 2 mjeseca. Morat cemo mi do godine na tom beku poraditi.

Ljudi polako, forma se lagano dize. Zar u prvom kolu treba da izgledamo kao da je 15-to? A i tradicionalno njega losije igramo... Danasnja utakmica nije nista alarmatna osim te povrede koja se nadam nije dugorocna.

Kakav je ovaj Rabiot? Spominje se i Cavani ali to je bajka... Nekako sam se ohladio od transfera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manolas je skoro pa gotov ;)

Rabiot,dobar malac,strasan potencijal,ali neznam sta wenger glumi,nebi ga bilo lose dovesti,ali nece imati mjesta u timu,bolje mu je da stavi ruku u dzep i dovede nam dmf-a ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 avg 2014, 02:09

rabiot je dobar malac,ali prezelen za ono što nama treba :kafa:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 avg 2014, 02:11

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... tal-palace" onclick="window.open(this.href);return false;

Pregledajte. Sanchez bukvalno u svakoj završnici napada. Vidi se da momku treba vremena da se uklopi jer prečesto se nije sporazumijevao sa saigračima, al jednom kad dođe na svoje, biće strašan strašan igrač.
Ima vremena za njega, a ima i prostora za njega.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 avg 2014, 02:24

Pozdrav najsimpaticnijim i najblesavijim forumasima na ovom nasem forumu. :-) Pratim vasu temu dugo ali posebno kad imate utakmicu i kada nakon iste komentarisete Artetu, Zirua i Lorda (kako ono zovete Artetu, da nije spanska ubleha? :-)).

Kad igramo ove godine, u osmini ili dalje nekad?

Sent from my iPhone using Tapatalk

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 17 avg 2014, 03:33

Krezo je lider, kapetan, legenda.. Ne zaslužujemo ga mi nikako

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 avg 2014, 09:46

Wenger treba kupiti Sea jer nemamo lijevog beka.
1946

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 17 avg 2014, 10:04

Treba kupiti napadača pod hitno. Kada se bude igralo sa jačim protivnicima neće doći do ovakvog preokreta. Nekoga dovesti ko može da se kreće i ubacuje u prostor ako već Sanchez neće da igra kao napadač.

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 17 avg 2014, 10:11

Iskreno razočarali ste me,sva ta najavljivanja i na kraju svi golovi ali doslovce pali na sreću niste odigrali sve ukupno 5 akcija kako se spada,nadam se da ćete se popravit u budućnosti jer ovo nije ništa
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 avg 2014, 10:55

MikiHJ je napisao/la:Iskreno razočarali ste me,sva ta najavljivanja i na kraju svi golovi ali doslovce pali na sreću niste odigrali sve ukupno 5 akcija kako se spada,nadam se da ćete se popravit u budućnosti jer ovo nije ništa
za tvoj klubić je i ovo dovoljno da vas roknemo i budemo po običaju ispred vas :urnebes:

MGrabez
Kontakt:

Post Postao/la MGrabez » 17 avg 2014, 10:57

MikiHJ je napisao/la:Iskreno razočarali ste me,sva ta najavljivanja i na kraju svi golovi ali doslovce pali na sreću niste odigrali sve ukupno 5 akcija kako se spada,nadam se da ćete se popravit u budućnosti jer ovo nije ništa
Prošle godine smo izgubili prvu. Nije to nikakvo mjerilo. Uglavmom uvijek ISPRED Tottenham.a završimo pa kad bi igrali igrači sa štakama.

belefront

Post Postao/la belefront » 17 avg 2014, 11:11

Mislim da nema potrebe da im komentarises ovdje sa obzirom da smo mi igrali ocajno. Arsenal je puno bolju igru imao danas, oni su koliko-toliko i zasluzili 3 boda dok smo mi zasluzili samo da izgubimo :?

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 17 avg 2014, 11:15

belefront je napisao/la:
Mislim da nema potrebe da im komentarises ovdje sa obzirom da smo mi igrali ocajno. Arsenal je puno bolju igru imao danas, oni su koliko-toliko i zasluzili 3 boda dok smo mi zasluzili samo da izgubimo :?

Čekaj malo o čemu pričaš ti,jesam ja napiso da sam se razočaro,jesam ikog uvrijedio,imam pravo pisat svoje mišljenje di god hoću,a moje mišljenje je da sam puno više od njih očekivo
!!!Yids Army!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 avg 2014, 11:16

Wenger confident over Arteta contract :geek: :rol:

The new Gunners captain is entering the final year of his current deal and the Frenchman is hopeful that he will not become the latest skipper to leave the Emirates Stadium

Arsene Wenger is confident that new Arsenal captain Mikel Arteta will extend his contract as he enters the final year of his current deal.

The Spaniard replaced Thomas Vermaelen as skipper after the Belgian became the fifth captain in nine years to be sold by the Gunners.

With less than 12 months to run on his current deal at the Emirates Stadium, Arteta has been linked with a return to Spain with Athletic Bilbao.

However, though Wenger's policy of offering just one-year extensions to players over the age of 30 has previously seen several stars leave, the Frenchman is sure that his new captain will not join that list.

He told the press: "You know the policy, nobody accepts it - but, even [players] at 75, you ideally want to sign for one more year!

"He is a strong personality, Mikel Arteta. I don't really doubt that he will extend his contract but, at the moment, it is not done."

Arteta joined Arsenal from Everton in 2011 and has gone on to play 124 times for the north Londoners.

He featured in all but one of their FA Cup games last season as Wenger's nine-year trophy drought was ended through a 3-2 Wembley win over Hull City.

goni se u krasni **** ti i ovaj panj,možda se karate međusobno kad ga toliko favoriziraš :hmmmmm:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 17 avg 2014, 11:20

Ovo jučer je samo bio loš dan a očekivati je na početku sezone oscilacije. Najbitnije je da su tu tri boda. Protiv Bešiktaša će to sigurno biti mnogo bolje. :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 avg 2014, 11:29

Mozda je prerano jos da zakljucujem ali iz ove prve dvije utakmice komotno mogu reci da je ovaj Debuchy jedno 3 puta bolji bek od Sagne i sjecam se da smo se sa njim povezivali jos dok je bio u Lillu i da je transfer bio veoma blizu ali eto nismo ga doveli, steta...A logicno da je Debuchy bolji kad je kao igrac jednog Lila i Newcastla uvijek bio prvi izbor ispred kloca Sagne u Francuskoj...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 17 avg 2014, 11:55

Ja nisam ni ocekivao vise,ipak ovaj klub igra kvalifikacije za LP :kafa:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 avg 2014, 12:02

Većina timova igra očajno na početku sezone i gube bodove, samo se ovdje negoduje zbog pobjede :D .

Dajte ljudi nek mommci udju u takmičarsku formu, nek malo zagriju noge, tek je počela liga a i pripreme nisu bile na nivou na kojem bi trebale biti.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 17 avg 2014, 12:10

nedim93 je napisao/la:Većina timova igra očajno na početku sezone i gube bodove, samo se ovdje negoduje zbog pobjede :D .

Dajte ljudi nek mommci udju u takmičarsku formu, nek malo zagriju noge, tek je počela liga a i pripreme nisu bile na nivou na kojem bi trebale biti.
:thumbup:

Najbitnije je uzimati bodove i proci bez povreda početak sezone. Forma će doći s vremenom jer su već pokazali protiv Citija i Benfice da mogu. :D

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 17 avg 2014, 12:11

nedim93 je napisao/la:Većina timova igra očajno na početku sezone i gube bodove, samo se ovdje negoduje zbog pobjede :D .

Ovo je istina,većina ako mogu reć "velikih klubova" na početku sezone kiksaju,zato što uglavnom u prvom kolu nalete na one klubove koji su po kvaliteti lošiji,a onda isti ti klubovi su jako motivirani da naprave iznenađenje i u većini slučajeva uspe dobit te utakmice na početku sezone.
!!!Yids Army!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.