Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
sekac
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:sekac je napisao/la: ali znam koliko se zalagao u našem dresu i zato imam svoj stav.
Na krilu je bio sasvim dobar. Druga je stvar što je veći dio boravka na Koševu tvrdoglavo guran u sredinu, kao neka desetka...a dečko jednostavno nema šlifa za to. Niti je to kad u karijeri igrao. Vidjelo se u prvoj tekmi kad ga je Husref stavio u sredinu da je dečko tu gotovo beskoristan. Tvrdim da bi i u ovom timu Sarajeva imao mjesta prije Purića ili Todorovića.
Al eto...
Ne valja mu menadžer

popišao se na ljubav koja ga je stvorila zbog menadžera neslavno je otišao iz kluba to zaboravljaš ali sječam se ja i onih škara pa sam negdje pola pola ali zar je moje mišljenje bitno.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 17 avg 2014, 01:53
sekac je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Tele33 je napisao/la:Nesretno smo izgubli 2 boda. Ko bi rekao da Gojko može onako pogriješit. Mislim da bi Maletić dobio crveni(drugi žuti) za onu gestikulaciju u svakoj evropskoj ligi. Nadam se da će stručni štab (a može i uprava

) riješiti probleme koje imamo kada igramo protiv ekipe koja se zatori u potpunosti. Večina ekipa će na Koševu igrati ovako ali nemoguće je da se sve ekipe provuku kao Velež večeras.
U četvrtak nam dolazi ekipa koja se sigurno neće zatvoriti. Jedva čekam da vidim gdje smo u odnosu na sami vrh Evrope.

Da ste bili bolji, dominirali slazem se jeste, al da ste nesretno izgubili 2 boda se ne slazem iz razloga sto ste gubili 0-1, sto je neopravdano iskljucen igrac Velezu koji nije imao drugog rjesenja nego zatvoriti se i pokusati sacuvati mrezu. Prije da ste spasili bod nego sto ste prosuli bodove, jer niste vodili pa vas Velez stigao, vec ste gubili i vi ste stizali rezultat, vi i sudija Valjic...
baš si realan pomogo nam sudija aferim i nemoj molim te svašta pisati pogledaj malo utakmicu i sve če te biti jasno i samo navedi gdje nam je pomogao sudija a crveni je on njemu pokazao jer je ovaj gestikulirao da je sudija lud i ja sam vidio na izvještaju bio sam na utakmici pa nisam ranije.Mi jesmo stizali rezultat ali tvoje poznavanje fudbala me zabrinjkava ili si bolesno pristrasan pa ti se priviđa.
Ma grijesis jarane, ali eto neka bude kako ti kazes. Uvijek sam ovdje na vasu temu rado dolazio i cestitao svaki vas uspjeh i komentarisao normalno s normalnim forumasima. Druga stvar ja sam rekao svoje misljenje da je crveni karton za prigovor, odnosno drugi zut bez opomene sudije Maleticu u onim trentucima utakmice prestrogo. Sudija je po mom misljenju dosudio bar 2-3 zicer pozicje na nekih 17-18 metara po sredini gola, i po bokovima gdje ste realno najjaci i odakle i najvise golova postizete. Velez se morao zatvoriti i svaka im cast pa su po onakvom terenu skoro sat vremena igrali sa igracem manje.
-
hz033
-
Kontakt:
@Sekac, znas na koga me podsjetio ovaj Pirke sa ovim postom. Kad je nas, čini mi se Zrinjski ovako načepio prvo poluvrijeme, i sad na poluvremenu idu izjave Husrefa i Sliškovića. Kaže Husref mi smo imali svoje šanse itd itd .......
Kad reče Slišković poslije njega, "Ja neznam koju je utakmicu gledao kolega Husref"......
E tako i Pirke, veze on nema šta ko gdje, al nek je zadao post sa svog nekog osnova, ufff, bolje da idem leći !

U novi boj ...
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 17 avg 2014, 01:59
hz033 je napisao/la:@Sekac, znas na koga me podsjetio ovaj Pirke sa ovim postom. Kad je nas, čini mi se Zrinjski ovako načepio prvo poluvrijeme, i sad na poluvremenu idu izjave Husrefa i Sliškovića. Kaže Husref mi smo imali svoje šanse itd itd .......
Kad reče Slišković poslije njega, "Ja neznam koju je utakmicu gledao kolega Husref"......
E tako i Pirke, veze on nema šta ko gdje, al nek je zadao post sa svog nekog osnova, ufff, bolje da idem leći !

Nadji gdje sam ja osporio vas kvalitet na utakmici s Velezom ? Nadji gdje sam napisao da ste lose odigrali ? Ja sam napisao cinjenicno stanje da ste vi bili ti koji su ganjali rezultat a ne koji su cuvali, ja sam napisa da ste vi bili ekipa brojcano jaca na terenu skoro sat vremena, i ja sam napisao i stojim iza toga da je Maletic prestrogo iskljucen. Isti ovaj sudija je igracu sirokog na grbavici mogao 3 puta crveni dati zbog prigovora jer mu je svaki put, al bas svaki put prigovarao pa nije dobio karton.
-
Tele33
-
Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Tele33 je napisao/la:Nesretno smo izgubli 2 boda. Ko bi rekao da Gojko može onako pogriješit. Mislim da bi Maletić dobio crveni(drugi žuti) za onu gestikulaciju u svakoj evropskoj ligi. Nadam se da će stručni štab (a može i uprava

) riješiti probleme koje imamo kada igramo protiv ekipe koja se zatori u potpunosti. Večina ekipa će na Koševu igrati ovako ali nemoguće je da se sve ekipe provuku kao Velež večeras.
U četvrtak nam dolazi ekipa koja se sigurno neće zatvoriti. Jedva čekam da vidim gdje smo u odnosu na sami vrh Evrope.

Da ste bili bolji, dominirali slazem se jeste, al da ste nesretno izgubili 2 boda se ne slazem iz razloga sto ste gubili 0-1, sto je neopravdano iskljucen igrac Velezu koji nije imao drugog rjesenja nego zatvoriti se i pokusati sacuvati mrezu. Prije da ste spasili bod nego sto ste prosuli bodove, jer niste vodili pa vas Velez stigao, vec ste gubili i vi ste stizali rezultat, vi i sudija Valjic...
Rekao ti je evo sekac iznad za sudiju. Nakon one dominacije mnogo je realnije reći da smo izgubili 2 boda nego da smo spasili 1. Da smo ga zabili u 90. minuti ili da je Velež imao još dobrih prilika(pored ove dvije maksimalno), možda više od igre, imalo bi smisla reći da smo spasili bod.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
sekac
-
Kontakt:
hz033 je napisao/la:@Sekac, znas na koga me podsjetio ovaj Pirke sa ovim postom. Kad je nas, čini mi se Zrinjski ovako načepio prvo poluvrijeme, i sad na poluvremenu idu izjave Husrefa i Sliškovića. Kaže Husref mi smo imali svoje šanse itd itd .......

Ma izgleda nije loš ali je zaslijepljen ili ljubavi prema komšijama ili mržnjom prema nama.Taj Valjić momenat prije gola Veleža ne svira penal za Sarajevo a mogao je pogledaj izvještaj.Da i nije bio drugi žuti Maletići nego direktan crveni koliko sam vidio.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Tele33
-
Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:hz033 je napisao/la:@Sekac, znas na koga me podsjetio ovaj Pirke sa ovim postom. Kad je nas, čini mi se Zrinjski ovako načepio prvo poluvrijeme, i sad na poluvremenu idu izjave Husrefa i Sliškovića. Kaže Husref mi smo imali svoje šanse itd itd .......

Nadji gdje sam ja osporio vas kvalitet na utakmici s Velezom ? Nadji gdje sam napisao da ste lose odigrali ? Ja sam napisao cinjenicno stanje da ste vi bili ti koji su ganjali rezultat a ne koji su cuvali, ja sam napisa da ste vi bili ekipa brojcano jaca na terenu skoro sat vremena, i ja sam napisao i stojim iza toga da je Maletic prestrogo iskljucen. Isti ovaj sudija je igracu sirokog na grbavici mogao 3 puta crveni dati zbog prigovora jer mu je svaki put, al bas svaki put prigovarao pa nije dobio karton.
Za ovakvu gestikulaciju bi i Ronaldo dobio karton, nemoj da porediš ovo sa prigovorom.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 17 avg 2014, 02:03
sekac je napisao/la:hz033 je napisao/la:@Sekac, znas na koga me podsjetio ovaj Pirke sa ovim postom. Kad je nas, čini mi se Zrinjski ovako načepio prvo poluvrijeme, i sad na poluvremenu idu izjave Husrefa i Sliškovića. Kaže Husref mi smo imali svoje šanse itd itd .......

Ma izgleda nije loš ali je zaslijepljen ili ljubavi prema komšijama ili mržnjom prema nama.Taj Valjić momenat prije gola Veleža ne svira penal za Sarajevo a mogao je pogledaj izvještaj.Da i nije bio drugi žuti Maletići nego direktan crveni koliko sam vidio.
Pa ne mozes onda meni govoriti da se ne razumijem u fudbal kad nigdje u svijetu neces vidjeti da sudija direktno iskljuci igraca zbog prigovora. Nije ovo rukomet. Ja koliko sam vidio, je to da je Maletic zbog ostrog starta nad vasim igracem dobio zuti karton te da je nakon toga komentarisao i zucno reagovao, na sto ga je sudija prema svim propisima trebao upozoriti iskljucenjem ali je on jedva docekao i crveni karton povukao. Ja priznajem da ste jaki i da ste sigurno najuigranija ekipa u ligi, ali mislim da svi imamo pravo iznijeti misljenje. Ja sam i na temi Zeljeznicara poslije utakmice sa Sirokim rekao Elhamdulila, iz razloga sto znam da zeljo nije fizicki spreman za 90 min, i da trenutno mozemo igrati dobar fudbal 60 min. S utakmicama ce to doci na svoje, ako Bog da sigurno do nekog 6-7 kola prvenstva.
-
hz033
-
Kontakt:
sekac je napisao/la:hz033 je napisao/la:@Sekac, znas na koga me podsjetio ovaj Pirke sa ovim postom. Kad je nas, čini mi se Zrinjski ovako načepio prvo poluvrijeme, i sad na poluvremenu idu izjave Husrefa i Sliškovića. Kaže Husref mi smo imali svoje šanse itd itd .......

Ma Maletić je već par puta napravio faul , pa jednom i povlačenje sa dvije ruke i to na istom mjestu, i ja sam već bio promukao derući se , "daj mu žuti hebo te on ", da bi on, nakon što je dobio žuti napravio se pametan i još počeo srati sudiji. Jedino šta je ove bilo prestrogo je što mu je dao direktni crveni , trebao mu je pokazati drugi žuti

U novi boj ...
-
Tele33
-
Kontakt:
hz033 je napisao/la:Tele33 je napisao/la:Nesretno smo izgubli 2 boda. Ko bi rekao da Gojko može onako pogriješit. Mislim da bi Maletić dobio crveni(drugi žuti) za onu gestikulaciju u svakoj evropskoj ligi. Nadam se da će stručni štab (a može i uprava

Hmmm , vrh , pa prije bih rekao ispod vrha Evrope. Tačno je da im tim recimo vrijedi 15 puta više od našeg, ali su na vrhu timovi koji vrijede 15 puta više od njih. Ne zamjeri, ali koliko smo mi daleko od Borusie M. toliko su oni daleko od vrha Evrope
P.S. Pirke ne rise. Crveni za ono ko kuća, sad sam gledao pregled, sudiji u oči govori da je lud! To nema nigdje, pa što bi bilo kod nas !!!!
A ako ćemo o poštenju i suđenju, hajmo se vratiti u prošlo kolo, minimum crveni za vas, plus poništen čist gol Širokom, ma razligu ba !
Kad sam napisao znao sam da će neko ovo citirat al eto.

Možda jest vrh Evrope previše u ovom kontekstu ali htio sam aludirati na veliku razliku između nas i njih.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
sekac
-
Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:sekac je napisao/la:hz033 je napisao/la:@Sekac, znas na koga me podsjetio ovaj Pirke sa ovim postom. Kad je nas, čini mi se Zrinjski ovako načepio prvo poluvrijeme, i sad na poluvremenu idu izjave Husrefa i Sliškovića. Kaže Husref mi smo imali svoje šanse itd itd .......

Pa ne mozes onda meni govoriti da se ne razumijem u fudbal kad nigdje u svijetu neces vidjeti da sudija direktno iskljuci igraca zbog prigovora. Nije ovo rukomet. Ja koliko sam vidio, je to da je Maletic zbog ostrog starta nad vasim igracem dobio zuti karton te da je nakon toga komentarisao i zucno reagovao, na sto ga je sudija prema svim propisima trebao upozoriti iskljucenjem ali je on jedva docekao i crveni karton povukao. Ja priznajem da ste jaki i da ste sigurno najuigranija ekipa u ligi, ali mislim da svi imamo pravo iznijeti misljenje. Ja sam i na temi Zeljeznicara poslije utakmice sa Sirokim rekao Elhamdulila, iz razloga sto znam da zeljo nije fizicki spreman za 90 min, i da trenutno mozemo igrati dobar fudbal 60 min. S utakmicama ce to doci na svoje, ako Bog da sigurno do nekog 6-7 kola prvenstva.
Da li je bio crveni za Antolovića iskreno jer ako je svirao indirekt zbog igranja rukom van 16 po pravilima to je crveni jer u tom slučaju goman je zadnji igrač. VečerasCrveni direktno obrati pažnju da ga je upozorio a ovaj nastavio sa gestikulacijama a druga stvar ako mu se to desilo na Grbavici pitaš li se da li je dobio instrukcije da više ne smije tolerisati gestikulacije i prigovore
Zadnja izmjena:
sekac, dana/u 17 avg 2014, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
hz033
-
Kontakt:
Tele33 je napisao/la:hz033 je napisao/la:Tele33 je napisao/la:Nesretno smo izgubli 2 boda. Ko bi rekao da Gojko može onako pogriješit. Mislim da bi Maletić dobio crveni(drugi žuti) za onu gestikulaciju u svakoj evropskoj ligi. Nadam se da će stručni štab (a može i uprava

Hmmm , vrh , pa prije bih rekao ispod vrha Evrope. Tačno je da im tim recimo vrijedi 15 puta više od našeg, ali su na vrhu timovi koji vrijede 15 puta više od njih. Ne zamjeri, ali koliko smo mi daleko od Borusie M. toliko su oni daleko od vrha Evrope

Možda jest vrh Evrope previše u ovom kontekstu ali htio sam aludirati na veliku razliku između nas i njih.
Ma zezam se malo, oni za nas jesu vrh Evrope, a iskreno, i ja jedva čekam da vidim taj odnos snaga i kako sve to izgleda.
P.S. Trebalo je pitati veležovce da nam posude autobus

U novi boj ...
-
sekac
-
Kontakt:
Utakmicu na Koševu uprkos jakoj kiši, gledalo je nešto više od 4.000 gledalaca.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Tele33
-
Kontakt:
hz033 je napisao/la:Tele33 je napisao/la:hz033 je napisao/la:

Ma zezam se malo, oni za nas jesu vrh Evrope, a iskreno, i ja jedva čekam da vidim taj odnos snaga i kako sve to izgleda.
P.S. Trebalo je pitati veležovce da nam posude autobus

Ne znamo mi sa autobusom, naši su navikli na avion

Samo naprijed Saraj'vo!
-
egocentrik
-
Kontakt:
Postao/la egocentrik » 17 avg 2014, 02:23
Igraj Saraj'vo nema veze
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
-
NeverGiveUp
-
Kontakt:
Postao/la NeverGiveUp » 17 avg 2014, 02:24
hz033 je napisao/la:Ma ok su igrali, Berberovic malo retardiran, Stojcev se mora malo uozbiljiti, ostali ok. Posjed lopte 95%, realizacija mora biti bolja. Jbg protiv retardiranih ekipa koje igraju u formaciji 10-0-0 poput Veleza veceras treba vise ici na suteve sa distance nego centar-suteve al hajd sad.Vjerujem da je momcima bila vise Borussia u glavi neg ista drugo. Samo naprijed

!
Oprostit- ćemo ti tvojih tlinaect dodina.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
esprit24
-
Kontakt:
Ne znam da li je neko vec pisao o tome u medjuvremenu, al ljudi mene zabrinjava forma Krste Velkoskog, od pocetka sezone mi je nekako tanak :/ i na kraju nije mi jasno zasto u rosteru nema kostica i mitrevskog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
messilla
-
Kontakt:
Ne mogu se isfulati onako dvije tekme zaredom, ali nikako.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
hz033
-
Kontakt:
NeverGiveUp je napisao/la:hz033 je napisao/la:Ma ok su igrali, Berberovic malo retardiran, Stojcev se mora malo uozbiljiti, ostali ok. Posjed lopte 95%, realizacija mora biti bolja. Jbg protiv retardiranih ekipa koje igraju u formaciji 10-0-0 poput Veleza veceras treba vise ici na suteve sa distance nego centar-suteve al hajd sad.Vjerujem da je momcima bila vise Borussia u glavi neg ista drugo. Samo naprijed

!
Oprostit- ćemo ti tvojih tlinaect dodina.
Paša moj ja imam klinca od toliko godina, a vi sa onom igrom, sumnjam da možete u gornji dio tabele, s sad možeš u krevet

.
U novi boj ...
-
NeverGiveUp
-
Kontakt:
Postao/la NeverGiveUp » 17 avg 2014, 02:38
Onda još veća sramota za ovaj tvoj upis i da tako pišeš o klubu kao što je Velež.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Trenutno korisnika/ca: Haksss i 15 gostiju.