FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2014, 00:56

Hocu vise da vidim tog je benog Kostica,tog Mitrevskog i onog ilegalca malog..jesul oni tu iz zajebancije..i nemoj samo da mi ko supljira duga je sezona bice prilike..vrijeme je bilo bar da na klupi ljudi sjede.. :roll: :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 avg 2014, 00:58

hz033 je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:
rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE minute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

poslije rvenog ok, ali i prije i poslije vi ste isto igrali... i zato kazem, ok, cilj opravdava sredstva al da je zasluzen bod je SMIJESNO!
Pa u prvom poluvremenu ili do crvenog kartona Velez je imao bolje sanse. Vama pustili loptu a oni pravili sanse. Zabili gol, napravili jos jednu cistu sansu za Pejica, a vi imali stativu u 20 sekundi. Ali nebitno, za nas neutralne, utakmica do crvenog je bila odlicna.
Samo je trener Veleza doktor za taktiku, pratio sam ga u jos par utakmica. Zna izvuci max iz igraca.
Kako bi vam dobro dosao Lazar Popovic, samo da napravi prostor za druge igrace. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Velež šanse ????? Koju li si ti utakmicu gledao !!??
Zabili gol, eto ti jedna i druga kada je Pejic pucao a lopta prozujala pored stative, to ti je druga i to ti daje mnozinu. A sjecam se stative u 20 sekundi za Sarajevo i do crvenog kartona gdje su sanse?

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 17 avg 2014, 00:59

mma_hz je napisao/la:Hocu vise da vidim tog je benog Kostica,tog Mitrevskog i onog ilegalca malog..jesul oni tu iz zajebancije..i nemoj samo da mi ko supljira duga je sezona bice prilike..vrijeme je bilo bar da na klupi ljudi sjede.. :roll: :roll: :roll:
Da se hoce makar izjasniti iz kluba sta je sa njima dvojicom, a i ovi novinari stalno imaju intervjue sa Ibrakovicem Selimovicem itd a niko da priupita sta je sa njima dvojicom. Bar da raja ne mora razbijati glavu o tome jos od Haugesunda svi pitamo za njih..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2014, 00:59

A kad je zvonic ili kako se vec zove sa linije izbio loptu to se ne sjecas.. :roll: :roll: a sjetio si se Pejicevog suta PORED gola...majko mila.-- :crazy: :crazy:
FK SARAJEVO.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 avg 2014, 01:00

Moram vam neke stvari malo dodatno objasniti ;)
Prvo moram priznati da imate super tim(istina sa malo slabijom odbranom)
Drugo igrali ste veoma ofanzivno i stvorili dosta dobrih prilika,dosta kornera i posjed lopte veliki(to niko ne spori)
Trece moram priznati da smo imali i srece(mada u dosta dosadasnjih utakmica nismo imali srece u ovoj smo imali)
Cetvrto,istina je da smo "autobus" parkirali ispred gola kad smo ostali bez Maletica(a sta smo drugo mogli),a do tada smo igrali defanzivno sa opasnim izletima prema vasem golu(da udje ona Pejica odmah poslije naseg gola,ruco babo :) )Bilo je tu jos nekoliko dobro organizovanih napada bez dobre zavrsnice.
Peto,znam da ovakva igra u drugom poluvremnu nije atraktivna i lijepa za oko,ali nekad jednostavno i tako moras odigrati protiv jakih protivnika.Mi imamo jednu od najjacih odbrana u ligi jer smo u zadnjih 10-15 utakmica primili jako malo golova
Sesto ova prica realno-nerealno,zasluzeno-nezasluzeno.Realno po igri i broju stvorenih prilika vi ste nas trebali nakantati sa vise golova razlike(Ali jbga ne broje se sanse nego golovi),a sto se tice zasluzenosti mislim da smo zasluzili bod pozrtvovanom borbom i dobrom odbranom(koliko je bitan napad bitna je i odbrana)Bolje receno mi smo nagradjeni bodom zbog te pozrtvovanosti a u isto vrijeme vi ste kaznjeni sa 2 boda jer se niste dobro snasli u napadu i pored toliko prilika.
Pozdrav za sve Pitare i jos jednom sa srecom u cetvrtak
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2014, 01:01

BordoMahala je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Hocu vise da vidim tog je benog Kostica,tog Mitrevskog i onog ilegalca malog..jesul oni tu iz zajebancije..i nemoj samo da mi ko supljira duga je sezona bice prilike..vrijeme je bilo bar da na klupi ljudi sjede.. :roll: :roll: :roll:
Da se hoce makar izjasniti iz kluba sta je sa njima dvojicom, a i ovi novinari stalno imaju intervjue sa Ibrakovicem Selimovicem itd a niko da priupita sta je sa njima dvojicom. Bar da raja ne mora razbijati glavu o tome jos od Haugesunda svi pitamo za njih..
Ma gledao sam ih kontra Kardifa..Kostic mi nije bas neki majstor sa loptom al se vidi da je ludjak ono..ide mudima..dok Mitrevski nije nesto posebno odigrao..nije doduse ni imao posla nesto..
FK SARAJEVO.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 01:02

masteRofPoker je napisao/la:
rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE minute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

poslije rvenog ok, ali i prije i poslije vi ste isto igrali... i zato kazem, ok, cilj opravdava sredstva al da je zasluzen bod je SMIJESNO!
Pa u prvom poluvremenu ili do crvenog kartona Velez je imao bolje sanse. Vama pustili loptu a oni pravili sanse. Zabili gol, napravili jos jednu cistu sansu za Pejica, a vi imali stativu u 20 sekundi. Ali nebitno, za nas neutralne, utakmica do crvenog je bila odlicna.
Samo je trener Veleza doktor za taktiku, pratio sam ga u jos par utakmica. Zna izvuci max iz igraca.
Kako bi vam dobro dosao Lazar Popovic, samo da napravi prostor za druge igrace. :D

evo ovde da ti odgovoriim je li bolja ta šansa njihova pored gola ili ona kad oni našu šansu izbijaju sa gol linije ili si taj dio utakmice prespavao ili onaj idarac glavom nešto nijr u redu ovde nb nismo istu utakmicu gledali. I onaj gol nije šansa nego naša greška ali i greška je sastavni dio igre toliko o njihovim napadima to je bilo sve do crvenog.
Sarajevo ljubavi moja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2014, 01:03

rodjak je napisao/la:Moram vam neke stvari malo dodatno objasniti ;)
Prvo moram priznati da imate super tim(istina sa malo slabijom odbranom)
Drugo igrali ste veoma ofanzivno i stvorili dosta dobrih prilika,dosta kornera i posjed lopte veliki(to niko ne spori)
Trece moram priznati da smo imali i srece(mada u dosta dosadasnjih utakmica nismo imali srece u ovoj smo imali)
Cetvrto,istina je da smo "autobus" parkirali ispred gola kad smo ostali bez Maletica(a sta smo drugo mogli),a do tada smo igrali defanzivno sa opasnim izletima prema vasem golu(da udje ona Pejica odmah poslije naseg gola,ruco babo :) )Bilo je tu jos nekoliko dobro organizovanih napada bez dobre zavrsnice.
Peto,znam da ovakva igra u drugom poluvremnu nije atraktivna i lijepa za oko,ali nekad jednostavno i tako moras odigrati protiv jakih protivnika.Mi imamo jednu od najjacih odbrana u ligi jer smo u zadnjih 10-15 utakmica primili jako malo golova
Sesto ova prica realno-nerealno,zasluzeno-nezasluzeno.Realno po igri i broju stvorenih prilika vi ste nas trebali nakantati sa vise golova razlike(Ali jbga ne broje se sanse nego golovi),a sto se tice zasluzenosti mislim da smo zasluzili bod pozrtvovanom borbom i dobrom odbranom(koliko je bitan napad bitna je i odbrana)Bolje receno mi smo nagradjeni bodom zbog te pozrtvovanosti a u isto vrijeme vi ste kaznjeni sa 2 boda jer se niste dobro snasli u napadu i pored toliko prilika.
Pozdrav za sve Pitare i jos jednom sa srecom u cetvrtak
:clap: :clap: :salut:
FK SARAJEVO.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 avg 2014, 01:03

mma_hz je napisao/la:A kad je zvonic ili kako se vec zove sa linije izbio loptu to se ne sjecas.. :roll: :roll: a sjetio si se Pejicevog suta PORED gola...majko mila.-- :crazy: :crazy:
Poslije crvenog. Ja sam te pitao do crvenog kartona.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2014, 01:04

zašto bi iz Kluba se morali specijalno o toem izjašnjavati? Dženo ima odriješene ruke, i on odlučuje ko, šta, kako...
Nek mu neki novinar postavi pitanje na presuu, i to je to.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 avg 2014, 01:10

Velezu ja ne zamjeram na ovoj igri jer samo budala bi pokusala da igra ofanzivnije a ima igraca manje, tako da je bezveze prigovarati nekome na toj igri, a na kraju krajeva ni za Sarajevo ovaj bod nije toliko los s obzirom kako su se patili sa bunkerom Haugesunda kojeg nisu mogli probiti dok eto veceras su uspjeli, bilo je jos sansi i mora se priznati da ako postavis 10 igraca u 16 metara ne znaci da ces se sigurno odbraniti moras i dosta srece imati kao sto je Velez veceras i imao a dodajmo tome i dosta natopljen teren nije se moglo vise...ugl bitno je da Sarajevo nekako 'prezivi' ovih par kola dok su jos u evropi, naredno sa Obarskom i kuci Drina pa ce to poslije evrope izgledati mnogo bolje jer ce se igraci okrenuti samo ligi (osim ako nekim cudom ne izbacimo Borusiju, onda pisaj ovu sezonu u PL :D )
Pyro is not a crime !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2014, 01:17

da, zaboravih...

Anese - halal olsun

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 01:25

VanBasten je napisao/la:da, zaboravih...

Anese - halal olsun
U svoje ime buraz
Sarajevo ljubavi moja!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2014, 01:31

sekac je napisao/la:

Anese - halal olsun
U svoje ime buraz
naravno brate. neću u tvoje.

pokazao je respekt prema Klubu koji ga je odgojio, prema nama, i prema sportu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 01:37

VanBasten je napisao/la:
sekac je napisao/la:

Anese - halal olsun
U svoje ime buraz
naravno brate. neću u tvoje.

pokazao je respekt prema Klubu koji ga je odgojio, prema nama, i prema sportu.
Poštujem te ništa protiv tebe ali znam koliko se zalagao u našem dresu i zato imam svoj stav.
Sarajevo ljubavi moja!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 17 avg 2014, 01:39

Nesretno smo izgubli 2 boda. Ko bi rekao da Gojko može onako pogriješit. Mislim da bi Maletić dobio crveni(drugi žuti) za onu gestikulaciju u svakoj evropskoj ligi. Nadam se da će stručni štab (a može i uprava :D ) riješiti probleme koje imamo kada igramo protiv ekipe koja se zatori u potpunosti. Večina ekipa će na Koševu igrati ovako ali nemoguće je da se sve ekipe provuku kao Velež večeras.

U četvrtak nam dolazi ekipa koja se sigurno neće zatvoriti. Jedva čekam da vidim gdje smo u odnosu na sami vrh Evrope. :)
Samo naprijed Saraj'vo!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 avg 2014, 01:45

Tele33 je napisao/la:Nesretno smo izgubli 2 boda. Ko bi rekao da Gojko može onako pogriješit. Mislim da bi Maletić dobio crveni(drugi žuti) za onu gestikulaciju u svakoj evropskoj ligi. Nadam se da će stručni štab (a može i uprava :D ) riješiti probleme koje imamo kada igramo protiv ekipe koja se zatori u potpunosti. Večina ekipa će na Koševu igrati ovako ali nemoguće je da se sve ekipe provuku kao Velež večeras.

U četvrtak nam dolazi ekipa koja se sigurno neće zatvoriti. Jedva čekam da vidim gdje smo u odnosu na sami vrh Evrope. :)
Da ste bili bolji, dominirali slazem se jeste, al da ste nesretno izgubili 2 boda se ne slazem iz razloga sto ste gubili 0-1, sto je neopravdano iskljucen igrac Velezu koji nije imao drugog rjesenja nego zatvoriti se i pokusati sacuvati mrezu. Prije da ste spasili bod nego sto ste prosuli bodove, jer niste vodili pa vas Velez stigao, vec ste gubili i vi ste stizali rezultat, vi i sudija Valjic...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 avg 2014, 01:45

Tele33 je napisao/la:Nesretno smo izgubli 2 boda. Ko bi rekao da Gojko može onako pogriješit. Mislim da bi Maletić dobio crveni(drugi žuti) za onu gestikulaciju u svakoj evropskoj ligi. Nadam se da će stručni štab (a može i uprava :D ) riješiti probleme koje imamo kada igramo protiv ekipe koja se zatori u potpunosti. Večina ekipa će na Koševu igrati ovako ali nemoguće je da se sve ekipe provuku kao Velež večeras.

Hmmm , vrh , pa prije bih rekao ispod vrha Evrope. Tačno je da im tim recimo vrijedi 15 puta više od našeg, ali su na vrhu timovi koji vrijede 15 puta više od njih. Ne zamjeri, ali koliko smo mi daleko od Borusie M. toliko su oni daleko od vrha Evrope :mrgreen:

P.S. Pirke ne rise. Crveni za ono ko kuća, sad sam gledao pregled, sudiji u oči govori da je lud! To nema nigdje, pa što bi bilo kod nas !!!!
A ako ćemo o poštenju i suđenju, hajmo se vratiti u prošlo kolo, minimum crveni za vas, plus poništen čist gol Širokom, ma razligu ba !
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 17 avg 2014, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2014, 01:46

sekac je napisao/la: ali znam koliko se zalagao u našem dresu i zato imam svoj stav.
Na krilu je bio sasvim dobar. Druga je stvar što je veći dio boravka na Koševu tvrdoglavo guran u sredinu, kao neka desetka...a dečko jednostavno nema šlifa za to. Niti je to kad u karijeri igrao. Vidjelo se u prvoj tekmi kad ga je Husref stavio u sredinu da je dečko tu gotovo beskoristan. Tvrdim da bi i u ovom timu Sarajeva imao mjesta prije Purića ili Todorovića.
Al eto...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 01:49

Pirke_TM87 je napisao/la:

Da ste bili bolji, dominirali slazem se jeste, al da ste nesretno izgubili 2 boda se ne slazem iz razloga sto ste gubili 0-1, sto je neopravdano iskljucen igrac Velezu koji nije imao drugog rjesenja nego zatvoriti se i pokusati sacuvati mrezu. Prije da ste spasili bod nego sto ste prosuli bodove, jer niste vodili pa vas Velez stigao, vec ste gubili i vi ste stizali rezultat, vi i sudija Valjic...
baš si realan pomogo nam sudija aferim i nemoj molim te svašta pisati pogledaj malo utakmicu i sve če te biti jasno i samo navedi gdje nam je pomogao sudija a crveni je on njemu pokazao jer je ovaj gestikulirao da je sudija lud i ja sam vidio na izvještaju bio sam na utakmici pa nisam ranije.Mi jesmo stizali rezultat ali tvoje poznavanje fudbala me zabrinjkava ili si bolesno pristrasan pa ti se priviđa.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.