je l' nam halalite prvi minut?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Prvo moras shvatiti ako se odaje pocast nije uredu da se ti deres a ja sutim.To treba da se dostojanstveno izvede.I to sigurno nije bio nikakav nesporazum,zasto uopce koristis tu frazu.Nisi sigurno ti odlucivao,nego si procitao kao i svi mi.Vjerovatno su shvatili sta su namjeravali uraditi.Chinaglia je napisao/la:pa oni bi šutili i odali na taj način počast, ne vjerujem da bi oni navijali, a Fukare da šute .. pošto Fukare i BHF imaju dobre odnose, tj. bilo je odlično kad su bili protiv Izraela, pa i zbog toga, da ne bi možda došlo do ekscesa, kao, mi šutimo i odajemo počast, a vi navijate, kontaš? uglavnom, nebitno, došlo je do dezinformacije i biti će navijanje od drugog minuta![]()
je l' nam halalite prvi minut?
Znaci tu smo negdjemirzatele je napisao/la:Island protiv Britanije rotirao samo 6 igraca
Šta se ti sad naslađuješ ovdje i provociraš jer nam je zasmetala moronska ideja da se šuti 23 minute?Chinaglia je napisao/la:je l' nam halalite prvi minut?
kakav si s glavom?Clutch je napisao/la:Šta se ti sad naslađuješ ovdje i provociraš jer nam je zasmetala moronska ideja da se šuti 23 minute?Chinaglia je napisao/la:je l' nam halalite prvi minut?
Čuj je l' halalimo.Pamet prosipaj negdje drugo.
I stavio "Chinaglia je napisao/la:sutra se neće navijat' prvi minut, odat' će se počast poginulim momcima, je l' to u redu po vama? zato sam napisao je l' nam halalite prvi minut, ili i to ne smijemo?Clutch je napisao/la:Šta se ti sad naslađuješ ovdje i provociraš jer nam je zasmetala moronska ideja da se šuti 23 minute?Chinaglia je napisao/la:je l' nam halalite prvi minut?
Čuj je l' halalimo.Pamet prosipaj negdje drugo.
Biti ce samo prvi minut a onda ocekujte spektakl u reziji BHF-a i Fukara kao vodja navijanja i ostalih ljudi u Tuzli.samo_lijevo je napisao/la:ma ne znate ni vi sami ko ce odati pocast,na koji nacin.Sta ja dzaba pisem oko toga,nisam ja odlucivao.
pa normalno da sam stavio, jer mi je smješno, urnebesnoClutch je napisao/la:I stavio "". Al' dobro pravićemo se glupi, nebitno. Budi pozdravljen.
Chinaglia je napisao/la:pa normalno da sam stavio, jer mi je smješno, urnebesnoClutch je napisao/la:I stavio "". Al' dobro pravićemo se glupi, nebitno. Budi pozdravljen.
u prevodu, boli me **** da l' vam smeta ili ne, kontaš? čudna ste sorta, rekoh možda vam smeta i ta jedna minuta šutnje odavanja počasti ubicama kako vi neutralni kažete .. jer tobože, kako Fukare imaju obraza odat' počast drugovima s tribine, a BHF se solidarisat' s Fukarama ..
a da ja tebe podsjetim, također sam bio protivnik da se šuti 23 minuteClutch je napisao/la:Osuđivana je ideja da se počast odaje 23 minute. Da te podsjetim, košarkaška utakmica traje 40 minuta.
jebga, ne znam odakle si, ako si iz Sarajeva, različit' nam je mentalitet, drugačije razmišljamo i zato se nikad ne slažemoClutch je napisao/la:Eto mi mrzimo Tuzlu i Tuzlake pa zbog toga ovo sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.