FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Još uvijek sam zabrinut i razočaran zbog utakmice u subotu još ne mogu da dođem sebi šta nam stoka radi od voljenog nam kluba.Nikakva igra,ništa ni sa čim,niđe veze,samo onaj mali Stevanović što je igrao kako treba,borio se,izgarao je na terenu svaka čast momku biće veliki igrač ovo ostalo da Bog sačuva. Ne znam šta da kažem tuga jedna ono što sam vidio u subotu mi se nikako ne sviđa.Kako su igrali bod nam je bio k'o kuća.Kad pade onaj go niko nije mogao da vjeruje.Ja ne vjerujem ni sad da smo pobjedili.
.Kako su igrali bod nam je bio k'o kuća.Kad pade onaj go niko nije mogao da vjeruje.Ja ne vjerujem ni sad da smo pobjedili.[/quote]
pa budi onda sretan sto smo uopste osvojili tri boda,a i teren je bio katastrofa,losa postava trenera,igraci se jos nisu uklopili i zato nam je ova pobjeda jedna od vaznijih ove polusezone
pa budi onda sretan sto smo uopste osvojili tri boda,a i teren je bio katastrofa,losa postava trenera,igraci se jos nisu uklopili i zato nam je ova pobjeda jedna od vaznijih ove polusezone
Ma ja buraz opusteno samo sretan sam ja sto smo mi njih pobjedili naravno da sam sretan, ali nisam sretan jer smo loše odigrali.
Gubimo il vodimo samo tebe volimo
Gubimo il vodimo samo tebe volimo
u subotu ne igra Petric nece ga biti nekoliko dana,steta
Mislim da je Trivunovic vise nego dostojna zamjena!& ? je napisao/la:u subotu ne igra Petric nece ga biti nekoliko dana,steta

Treci put castimo
valjalo bi da bude makar na klupi za svaki slucaj
Mozeli mi neko naci na youtubu pesmu Lesinar je uz tebe trazio sam je ali ne mogu da je nadjem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
? ја ' ' $ $ се нађе та ' & & ?, ? " у ? " $ се пјева та '..Devil je napisao/la:Mozeli mi neko naci na youtubu pesmu Lesinar je uz tebe trazio sam je ali ne mogu da je nadjem.
ево нпр " на ' ? $ ¥ " (4.06)
"" ПУТ ""
Evo ostao je još jedan dan do utakmice u Trebinju, Borac je zatražio specijalnog kontrolora suđenja u Trebinju od strane saveza i da se snimi tok čitave utakmice u Trebinju
Sutra neće igrati :Petrić, Kajkut i Stupar
, Olja ima tri žuta kartona... Izgleda da je neka opasna epidemija zahvatila momke koji su jesenas igrali u prvom timu

Sutra neće igrati :Petrić, Kajkut i Stupar

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
[quote="VB 1987"]Evo ostao je još jedan dan do utakmice u Trebinju, Borac je zatražio specijalnog kontrolora suđenja u Trebinju od strane saveza i da se snimi tok čitave utakmice u Trebinju
jel im odobren zahtjeva

jel im odobren zahtjeva

? се не ' на ' сајту је " " ', ? су га ? јер $ " ", не ' % $.EastStand je napisao/la:% је ", ? " на & сајту? $ - $ " ' "?
А " ' је $ & & ' своју сопствену " ". Ено $ & " & & " свој сајт... Наравно " ова $ " & спорт " своју ', ? " " ? попут & & $ " свој сајт " " " $ " " на & " се ? " $ ".
$ су ? " у ?, па $ ' $ $ је ? " $ / ? 5 пута / "... %

ево $ " у " ? $ $ " ?:
http://www.****/s162555/Fudbal/Kara ... ijala.html
$ " то ? " $ нас па $ $ $ " " " ", а $ $, нпр & ? ", све $ ? не ¥ $ $ " - ? свој ? ? & $ " стварно ? &, - $ " ? &
& " % не " ? ", & $ суђење $ ја се $ " ?VB 1987 je napisao/la:Evo ostao je još jedan dan do utakmice u Trebinju, Borac je zatražio specijalnog kontrolora suđenja u Trebinju od strane saveza i da se snimi tok čitave utakmice u Trebinju![]()
![]()
Sutra neće igrati :Petrić, Kajkut i Stupar, Olja ima tri žuta kartona... Izgleda da je neka opasna epidemija zahvatila momke koji su jesenas igrali u prvom timu
![]()
' & ?, " је $tatamata je napisao/la:Mislim da je Trivunovic vise nego dostojna zamjena!& ? je napisao/la:u subotu ne igra Petric nece ga biti nekoliko dana,steta

"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
Nije mi bilo teško da prekucam tekst iz GlasaVB 1987 je napisao/la:Evo ostao je još jedan dan do utakmice u Trebinju, Borac je zatražio specijalnog kontrolora suđenja u Trebinju od strane saveza i da se snimi tok čitave utakmice u Trebinju![]()
![]()
Sutra neće igrati :Petrić, Kajkut i Stupar, Olja ima tri žuta kartona... Izgleda da je neka opasna epidemija zahvatila momke koji su jesenas igrali u prvom timu
![]()
BANJALUČANI TRAŽE SPECIJALNU KONTROLU
BANJALUKA- Fudbalski klub Borac uputio je Fudbalskom savezu BiH zahtjev za specijalnu kontrolu subotnje utakmice u Trebinju protiv Leotara. Takođe banjalučani su zatražili snimanje cijelog toka meča.
- Do nas su došle informacije da se vrši veliki pritisak i da je namješteno sudjenje u Trebinju. One mogu da budu i netačne, ali želimo da se ogradimo i obezbjedino ne od našeg domaćina Leotara već ekipa koje su zainteresovane za prvo mjesto. Naše informacije govore da su pojedini moćnici sve projektovali i očekujemo od saveza da nam izađe u susret kako bi zaštitio Borac, ali i fudbal.-iszakao je direktor Banjalučana Radmilo Šipovac.
Prvi operativac "crveno-plavih" je dodao da očekuje kako će na "Policama " sve biti korektno.
S Leotarom , ali i svim ostalim klubovima želimo da razvijamo korektne, sportske odnose. Očekujemo da nam u Trebinju bude omogućeno da igramo, pa bolji neka pobijedi. Iskreno se nadamo da će o tituli odlučiti dešavanja na terenu, a ne iza kulisa- kazao je Šipovac.
Susret u Trebinju koji je na programu u subotu od 15 časova sudiće Anto Živković iz Orašja poznatiji kao arbitar Širokog Brijega, trenutno drugoplasirane ekipe na tabeli koja zaostaje za Borcem dva boda.
MEČ SUDI ANTO ŽIVKOVIĆ IZ ORAŠJA
- Ne želimo da gatamo i bilo šta prejudiciramo, samo hoćemo da fudbal pobijedi mešetarstvo. Ne znam niti me interesuje, ko je čiji sudija i slično. Borac jedino želi da bude zaštićen od strane saveza u Trebinju kada je suđenje u pitanju -završio je šiovac Zanimljivo je da je proljećnju premijeru Borcu protiv Laktaša sudio Radoslav Vukasović iz Trebinja.
KADROVSKI PROBLEMI
Šef stručnog štaba Banjalučkog premijerligaša Zoran Džimi Marić ima problema pred gostovanje u "Dučićevom gradu".
Posle treninga u petak definitvno ću znati na čemu smo. Ono što je izvesno zbog povreda protiv Leotara neće nastupiti Bojan Petrić, Saša Kajkut i Milan Stupar. Oliver Jandrić izostaje zbog kartona. Imamo još nekoliko rovitih igrača, ali verujem da će oni do subote biti spremni.- istakao je trener Marić.
TREĆI PUT ČASTIMO !
& - & $ свој сајт." je napisao/la: ? се не ' на ' сајту је " " ', ? су га ? јер $ " ", не ' % $.
А " ' је $ & & ' своју сопствену " ". Ено $ & " & & " свој сајт... Наравно " ова $ " & спорт " своју ', ? " " ? попут & & $ " свој сајт " " " $ " " на & " се ? " $ ".
$ су ? " у ?, па $ ' $ $ је ? " $ / ? 5 пута / "... %![]()

"" ПУТ ""
Ne znam sta da kazem za ove najave o nekoj zavjeri u Trebinju...Mogu samo reci da mi se ne svidja to nase kukanje o nekoj ugrozenosti unaprijed....Ovo mi ne lici na ponasanje velikog kluba,kakav je sigurno FK Borac za bosanske prilike,izjave Predjednika ko je ciji sudija i slicna sranja.....vise mi to lici na mahalasenje nekog provincijskog kluba ili unaprijed trazenje alibija upravi za neki eventualni poraz,a naravno i evidentan pritisak na glavnog sudiju.
Ali,ogradjujem se da je ovo samo moje licno misljenje koje uopste ne mora biti tacno.
Ali,ogradjujem se da je ovo samo moje licno misljenje koje uopste ne mora biti tacno.
-
- Kontakt:
a da ti kazem, moze biti svašta, ali traže snimanje cijele utakmice ne vidim tu ništa loše ko ništa ne namješta nema šta da skriva.Schlager je napisao/la:Ne znam sta da kazem za ove najave o nekoj zavjeri u Trebinju...Mogu samo reci da mi se ne svidja to nase kukanje o nekoj ugrozenosti unaprijed....Ovo mi ne lici na ponasanje velikog kluba,kakav je sigurno FK Borac za bosanske prilike,izjave Predjednika ko je ciji sudija i slicna sranja.....vise mi to lici na mahalasenje nekog provincijskog kluba ili unaprijed trazenje alibija upravi za neki eventualni poraz,a naravno i evidentan pritisak na glavnog sudiju.
neću da unaprijed tvrdim bilo šta, ali ako će taj pritisak na glavnog sudiju doprinijeti da sudjenje bude fer, ja to podržavam
P.S
veliki klubovi imaju ključne uloge u savezima, sa te tačke gledišta borac je premali klub u savezu, pa mu se svšta može namještati , ako ćemo iskreno
TREĆI PUT ČASTIMO !
- BlueSharks
- Kontakt:
Pa vaša uprava vjerovatno misli da će vam Leotar vratiti istom mjerom. Ja koliko znam navodno je Borac pokrao Leotara u Trebinju, što meni malo van pameti da bilo ko može pokrasti Leotara u Trebinju, sem Mije i Širokog oni su u stanju sve uraditi. Na kraju svega iz ovog se može izvuči da je Borac fkt pokrao Leotara, a vaša uprava je svjesna toga i najvjerovatnije znaju šta ih čeka, jer je Trebinje i pored te činjenice zayebano. Nisam bio na toj utakmici, pa ne mogu ovo tvrditi sa sigurnošću, al ko je bio može potvridti il demantovati. A tekst o navodnoj krađi Borca sam čini mi se čitao na Sport in.ba, a sudija je bio Rusmir Mrković 

Strauss Junior
-
- Kontakt:
nije istina da je borac pokrao bilo koga bilo gdje jesenas!BlueSharks je napisao/la:Pa vaša uprava vjerovatno misli da će vam Leotar vratiti istom mjerom. Ja koliko znam navodno je Borac pokrao Leotara u Trebinju, što meni malo van pameti da bilo ko može pokrasti Leotara u Trebinju, sem Mije i Širokog oni su u stanju sve uraditi. Na kraju svega iz ovog se može izvuči da je Borac fkt pokrao Leotara, a vaša uprava je svjesna toga i najvjerovatnije znaju šta ih čeka, jer je Trebinje i pored te činjenice zayebano. Nisam bio na toj utakmici, pa ne mogu ovo tvrditi sa sigurnošću, al ko je bio može potvridti il demantovati. A tekst o navodnoj krađi Borca sam čini mi se čitao na Sport in.ba, a sudija je bio Rusmir Mrković
to je tim koji je imao ubjedljivo najvise prenosa domacih utakmica u ligi i to sve sa jakim ekipama.
P.S
ja bi rekao da nesto drugo proizlazi sasvim sigurno iz ovog, a to je da nema dogovora leotar borac o pustanju bodova borcu u ovoj utakmici, kao što su to neki ovdje pisali

TREĆI PUT ČASTIMO !
Za njih dole je kradja cim je regularno sudjenje. Nisu navilki da dobijaju crvene kartone kuci,pa su se odmah raskukali da su pokradeni. Inace,rezultat je bio 3-0 za Borac,u pitanju je bio Kup Bih.
Pricao mi je jedan djecak ovdje iz male raje koji je bio na toj utakmici (Ljubav gazi kilometre!) da je potpuno realno sudjenje bilo...
Pricao mi je jedan djecak ovdje iz male raje koji je bio na toj utakmici (Ljubav gazi kilometre!) da je potpuno realno sudjenje bilo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.