Daj bolan ne lupaj, Valjic je zesca pakusa i svirat ce penal za Sarajevo u 85-toj minuti i to ce abd biti nerjeseno.kupus army je napisao/la:Simpatizer sam Sarajeva i pokusavam biti realan,prvi start je upitan,dal je za zuti,a gestikulacija je s pravom kaznjena kartonom.Svako ko prati nasu ligu zna da je ovaj Valjic debil teski i da je Sarajevo s njim u proslosti imalo bruku problema.Bez obzira na sve i da je Velez ostao kompletan ovo bi Sarajevo na kraju dobilo,to je moje skromno misljenje.
Sta ja lupam u svom postu,sta nije tacno od ovoga,molim te prosvijetli me o ti kontroloru sudjenjasalmy je napisao/la:Daj bolan ne lupaj, Valjic je zesca pakusa i svirat ce penal za Sarajevo u 85-toj minuti i to ce abd biti nerjeseno.kupus army je napisao/la:Simpatizer sam Sarajeva i pokusavam biti realan,prvi start je upitan,dal je za zuti,a gestikulacija je s pravom kaznjena kartonom.Svako ko prati nasu ligu zna da je ovaj Valjic debil teski i da je Sarajevo s njim u proslosti imalo bruku problema.Bez obzira na sve i da je Velez ostao kompletan ovo bi Sarajevo na kraju dobilo,to je moje skromno misljenje.
A dobre prognozesalmy je napisao/la:Daj bolan ne lupaj, Valjic je zesca pakusa i svirat ce penal za Sarajevo u 85-toj minuti i to ce abd biti nerjeseno.kupus army je napisao/la:Simpatizer sam Sarajeva i pokusavam biti realan,prvi start je upitan,dal je za zuti,a gestikulacija je s pravom kaznjena kartonom.Svako ko prati nasu ligu zna da je ovaj Valjic debil teski i da je Sarajevo s njim u proslosti imalo bruku problema.Bez obzira na sve i da je Velez ostao kompletan ovo bi Sarajevo na kraju dobilo,to je moje skromno misljenje.
Ja ne kažem da nije kriv Ali ako će mo fer i korektno onda trebao je dati Puzigaćamavelez_mostar je napisao/la:Ovdje je jedini i iskljucivi krivac Maletic, suti i igraj, kome mases **** rukama, ne igras pripremnu protiv lokomotive, ili bjelopoljca!
Bice zajebano do kraja, remi bi bio ko mozak!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MrWhite je napisao/la:Nije samo sudar, vec je Maletic imao 3-4 prekrsaja, a kad su se sudarili bilo je ocigledno da ide na igraca a ne na loptu, iskljucenje opravdano jbg....BICE GUSTO je napisao/la:Radi sudara tijelima ZUTI KARTON
Velez otvoreno i dobro igrao do gola, sad se povukli i cekaju kontre....
Puzi je ja mislim rekao:"Dokad vise", nije ni rekao daj mu zuti ili pokazivao rukom.....Mostarac1971 je napisao/la:Ja ne kažem da nije kriv Ali ako će mo fer i korektno onda trebao je dati Puzigaćamavelez_mostar je napisao/la:Ovdje je jedini i iskljucivi krivac Maletic, suti i igraj, kome mases **** rukama, ne igras pripremnu protiv lokomotive, ili bjelopoljca!
Hoce li igraci Borusije dobiti ZUTI za onakav start ?MrWhite je napisao/la:Puzi je ja mislim rekao:"Dokad vise", nije ni rekao daj mu zuti ili pokazivao rukom.....Mostarac1971 je napisao/la:Ja ne kažem da nije kriv Ali ako će mo fer i korektno onda trebao je dati Puzigaćamavelez_mostar je napisao/la:Ovdje je jedini i iskljucivi krivac Maletic, suti i igraj, kome mases **** rukama, ne igras pripremnu protiv lokomotive, ili bjelopoljca!
BICE GUsTO: Imate pravo biti ogorceni, ali samo na Maletica ponio se kao amater, pokazivati sudiji da nije dobar je bas amaterski potez.........
Prosle godine u Bundesligi je bilo hrpa greski sudija(sjeti se finala kupa Njemacke), a sad za ovo po meni je Maletic dobio zuti zbog toga sto je prije toga ima 3-4 prekrsaja, ali et i da nije bio zuti onaj potez Maletica je amaterskiBICE GUSTO je napisao/la:
Hoce li igraci Borusije dobiti ZUTI za onakav start ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.