AA23 je napisao/la:Pa mi samo iz kornera primamo
Campbell umjesto Cazorle i Giroud
Da vadi starosjedica Cazorlu a ostavi debitanta Sancheza? Nije to pametno.
Koliko se pricalo o Sanchezu,kao da je u najmanju ruku Pele.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
AA23 je napisao/la:Pa mi samo iz kornera primamo
Lik je upisao asistenciju dosta za debi,orada je napisao/la:AA23 je napisao/la:Pa mi samo iz kornera primamo
Kad takticar ne zna koristiti Sancheza, Sanchez ce u ovom sistemu nastavi li igrati ove sezone napatiti se da igra vise nego sto je u Barceloni gdje su ga gusili a opet se isticao.orada je napisao/la:AA23 je napisao/la:Pa mi samo iz kornera primamo
Ramsey par puta u liniji sa Sanogom kad treba posvest' loptu. Fakat je danas očajan što se tiče zalaganja i razigravanja.anell je napisao/la:Nas vezni red ne postoji, svi stoje na jednom mjestu i cekaju loptu, niko i ne pokusava da se otkrije.
Sent from my lumia520 using Tapatalk
I ja sam na ovo pomislio. Momak kao da ima 30 godina i kao da 10 godina igra u Arsenaluennis je napisao/la:Chambers je najbolja kupovina u Engleskoj ovog ljeta.Decko je sa 19 godina kompletan stoper.Metersacker ce tesko u prvu postavu,jedino da se Calum premjesti desno umjesto Debuchyja.
ma takvi smo ti mi, nafuramo se ko da igramo protiv Borca...nedim93 je napisao/la:Ramsey par puta u liniji sa Sanogom kad treba posvest' loptu. Fakat je danas očajan što se tiče zalaganja i razigravanja.anell je napisao/la:Nas vezni red ne postoji, svi stoje na jednom mjestu i cekaju loptu, niko i ne pokusava da se otkrije.
Al dobro ovo je CP , znali smo da će se ovako braniti, il smo barem trebali znat. Ovdje se haman očekivalo po 5 golova u oba poluvremena
BigBigBang je napisao/la:Kad takticar ne zna koristiti Sancheza, Sanchez ce u ovom sistemu nastavi li igrati ove sezone napatiti se da igra vise nego sto je u Barceloni gdje su ga gusili a opet se isticao.orada je napisao/la:AA23 je napisao/la:Pa mi samo iz kornera primamo
Sta vidi taj WEnger u ovom direku Sanogu? Lik je antitalenat, panjina koja ne zna lopte primiti pa ne mogu da vjerujem da molim boga da vidim Girouda umjesto ovog beskorisnog smetala...
kloc kazorla mora biti klupa, a tu treba igrati Ox ili Joel, Wilshere ce se ove godine nasjediti na klupi kad se tata vrati u sredinu terena jedino ga neke ozlijede prvotimaca mogu vratiti u prvih 11.
Definitivno losa partija u prvom djelu,nadam se da cemo se popraviti,jer me nekako strah te kontre ovi igraju bunker,samo nam iz prekida ili kontre mogu dati gol..anell je napisao/la:Nas vezni red ne postoji, svi stoje na jednom mjestu i cekaju loptu, niko i ne pokusava da se otkrije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.