Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

rambo16
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la rambo16 » 16 avg 2014, 18:01

Iskreno ja nisam očekivao debi Bešića u prvoj službenoj tekmi!! I veći igrači od njeg ne debituju odmah!
A.F.C. Bournemouth!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 16 avg 2014, 18:01

maa istina...Barry na "mišiče" sve nekako...sreča da ne popi crveni pred kraj. ...Istinu za volju...FER rezultat , iako me več na startu malo razočaraše...ali ima još 37 tekmi i naredne dvije su šečer pravi : Chelsea i Arsenal na "Old Lady"...emocije me peru ali čini mi se da će sve na svoje mjesto sjesti.
Odbrana nam je bila kao iz Championshipa...Lisice fizički jače danas bile.
Maaa idemo dalje.
COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 16 avg 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 avg 2014, 18:05

obi-punk-kenobi je napisao/la:maa istina...Barry na "mišiče" sve nekako...sreča da nepopi crveni pred kraj. ...Istinu za volju...FER rezultat iako me več na startu malo razočaraše...ali ima još 37 tekmi i naredne dvije su šečer pravi : Chelsea i Arsenal na "Old Lady"...emocije me peru ali čini mi se da če sve na svoje mjesto sijesti.
Odbrana nam je bila kao iz Champuionshipa...Lisice fizički jače danas bile.
Maaa idemo dalje.
COYB
A sigurna 3 boda,i to da ste vi klasa iznad ;) (cini mi se da si nesto tako rekao) :?:
Sta ce tek biti sljedece kolo :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 16 avg 2014, 18:11

Jesam to rekao i stojim iza toga ali,brat bratu,ima i mjesta iznenađenjima pa tako da ovaj rezz vidimo kao "izneneđjenje", a ti ne??
a da smo klasa bolji, jesmo ali nismo to i dokazali i pokazali danas. Pametnome dosta! ;)
COYB

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 avg 2014, 18:13

obi-punk-kenobi je napisao/la:Jesam to rekao i stojim iza toga ali,brat bratu,ima i mjesta iznenađenjima pa tako da ovaj rezz vidimo kao "izneneđjenje", a ti ne??
a da smo klasa bolji, jesmo ali nismo to i dokazali i pokazali danas. Pametnome dosta! ;)
COYB
:thumbup: Meni je zao sto Everton nije dobio tekmu,dragi su mi ,a sad je jos Mume tu ;) i naravno da je iznenadjenje,sreca pa ih nisam igrao na ponjedu,igrao sam oba daju i 3+,cekam svog Arsenala pobjeda domacina i 3+ :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 avg 2014, 02:42

Everton manager Roberto Martinez fears he could be without midfielder Ross Barkley for up to five months.
Barkley, 20, damaged the medial ligament in his right knee in training the day before their opening Premier League match at Leicester, which ended in a 2-2 draw.

Everton will have to wait to find out the scale of the damage, but Martinez said: "He had a scan but it was a bit difficult to determine the extent. With the swelling, we don't really know how bad the injury is.

"We know it's a partial tear, but that could be seven weeks... and I've seen injuries like that take four or five months.
Ovo bi bilo loše!!
A.F.C. Bournemouth!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 avg 2014, 11:26

topnik1 je napisao/la:
obi-punk-kenobi je napisao/la:maa istina...Barry na "mišiče" sve nekako...sreča da nepopi crveni pred kraj. ...Istinu za volju...FER rezultat iako me več na startu malo razočaraše...ali ima još 37 tekmi i naredne dvije su šečer pravi : Chelsea i Arsenal na "Old Lady"...emocije me peru ali čini mi se da če sve na svoje mjesto sijesti.
Odbrana nam je bila kao iz Champuionshipa...Lisice fizički jače danas bile.
Maaa idemo dalje.
COYB
A sigurna 3 boda,i to da ste vi klasa iznad ;) (cini mi se da si nesto tako rekao) :?:
Sta ce tek biti sljedece kolo :D
Eh sad vi ko fol 100% sigurni u pobjedu ili sta? Protiv Evertona se nikad ne zna to ti je jedno jedino zlatno pravilo engleskog nogometa.

[youtube][/youtube]
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 17 avg 2014, 14:24

Šteta majke mi. Lijep je osjećaj startati u novoj sezoni s 3 boda ali nije ni loš bod, ipak je prvo kolo. Ima tu još dosta krvi propišati, tek će da se zahukta najjača liga na svijetu. Bešić očekivano nije igrao, mora on još malo fizički doći u red da bi mogao startati ( u prvoj postavi biti) u Premiershipu.

Topnici. :urnebes:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 avg 2014, 20:58

Goodison je napisao/la:Šteta majke mi. Lijep je osjećaj startati u novoj sezoni s 3 boda ali nije ni loš bod, ipak je prvo kolo. Ima tu još dosta krvi propišati, tek će da se zahukta najjača liga na svijetu. Bešić očekivano nije igrao, mora on još malo fizički doći u red da bi mogao startati ( u prvoj postavi biti) u Premiershipu.

Topnici. :urnebes:
:wave:
Nadam se samo dobroj tekmi,neka bolji pobjedi,ako budete bolji neka bodovi ostanu na goodisonu ;)
Nisam ja sa onim postom mislio nista lose ;)
Everton i Liverpool su mi drage ekipe,osim njih vise nikoga ne volim u engleskoj ;) i naravno Arsenal broj 1 :D

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 18 avg 2014, 11:04

slika
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 19 avg 2014, 14:01

Auuu gorice u subotu, Everton sigurno moze do pobjede, Coleman bi trebao zaigrati?

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 avg 2014, 16:59

Mo Diame se povezuje sa Evertonom, bit će teško Bešiću ove sezone.
Walk on, with hope in your hearts.

Hammertz
Kontakt:

Post Postao/la Hammertz » 22 avg 2014, 21:31

artemis77 je napisao/la:Mo Diame se povezuje sa Evertonom, bit će teško Bešiću ove sezone.
Reciklirana priča Gol.com ili je ovaj Uk. Svaki prelazni rok on ode, kao Tomkins u Newcastle ;)
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 avg 2014, 01:06

http://www.espnfc.com/blog/espn-fc-unit ... is-success

Odličan intervju, obavezno pročitati :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 23 avg 2014, 11:48

Roberto Martinez, it is said, is one of the nicest people in football. Anyone who's ever met him will tell you this, as will anyone who's never met him. He's good-natured, intelligent, positive and progressive, and that's just what the Liverpool fans think of him
:)
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 avg 2014, 13:20

Teška utakmica danas ali stisnuti zube i navaliti na gol pa šta bude. COYB !!!
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 avg 2014, 14:11

Sretno danas plave momcine

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 23 avg 2014, 17:44

Everton :
T.Howard, S.Coleman, S.Distin, P.Jagielka, L.Baines, K.Mirallas, J.McCarthy, G.Barry , S.Pienaar , S.Naismith, R.Lukaku

Arsenal :
W.Sczcesny, P.Mertesacker, C.Chambers, M.Debuchy, N.Monreal, J.Wilshere, A.Oxlade-Chamberlain, M.Flamini, M.Ozil, A.Ramsey, A.Sanchez

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 23 avg 2014, 17:47

johnnyyK je napisao/la:
Everton :
T.Howard, S.Coleman, S.Distin, P.Jagielka, L.Baines, K.Mirallas, J.McCarthy, G.Barry , S.Pienaar , S.Naismith, R.Lukaku

Arsenal :
W.Sczcesny, P.Mertesacker, C.Chambers, M.Debuchy, N.Monreal, J.Wilshere, A.Oxlade-Chamberlain, M.Flamini, M.Ozil, A.Ramsey, A.Sanchez
Najjaci sastav, valjda urodi plodom :D
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 23 avg 2014, 18:25

Baš tako...sastav samo takav...sad samo da krene.
Besić, McGeady i Osman na klupi garancija da ce biti i zanimljivih izmjena u "žiži tekme" ;)
COYB

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, JackW, JayCatwright, nerkolfc i 11 gostiju.