Evo da i ja ukratko iznesem svoje utiske poslije utakmice.
Po meni dva glavna nasa problema su :Dragan Micic i "domaci teren".
Zao mi je sto moram to reci za Micica,ali po meni previse miran i dobar covjek nije za trenera.Ja tog covjeka u zivotu
nisam cuo da je opsovao ili izderao se na igrace,mislim da bez obzira na znanje koje on vjerovatno ima ako nemas autoritet kod igraca ne vrijedi.
Drugi problem je "domaci teren",teren u Zvorniku nije poznat kao tzv."vruc",siguran sam da se nijedna ekipa nece zaliti na nasu grubu igru,batine ili da je dozivjela neke velike uvrede i neprijatnosti.
Koliko god da sam ponosan na nasu fer i sportsku igru,jednostavno nekad treba i iskoristiti tu prednost domaceg terena.Za nas realno taj domaci teren je jako mala prednost.
Mislim da su se i igraci Zrinjskog u najmanju ruku osjecali kao da igraju na neutralnom terenu.Realno mi na neutralnom terenu protiv Zrinjskog nemamo velike sanse,a ne znamo igrati klasicni bunker i provesti 90 minuta na svojoj polovini.
Nisam ja za to da mi igramo grubo,ali ostro i muski mora.Mora biti puno vise zara i energije u igri.
Sta mi recimo mozemo ocekivati protiv Zelje,gdje ce doci 1500 cutologa da jedu sjemenke i kokice i ponasaju se kao u pozoristu.Pritom na terenu odigramo mlako bez i jednog ostrijeg starta i nadigravamo se sa njima.
Pritom imamo trenera koji odgleda utakmicu kao da je na petom redu tribina.
Mozemo ocekivati da dobijemo 2-3 gola i to je to.
U subotu ne smijemo izgubiti utakmicu,jer ko ce trpiti ovog Cicka