FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kosewsko hill
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobro je da se poštuje lično mišljenje ovdje.Bistrik ako si ti obrisao onaj moj post- nek ti je na čast..Moj post prije svega nikoga nije vrijeđao , pazio sam na to posebno a i nisam morao jer fakat ne mrzim nikoga bez obzira na sve!!!A ako se ne varam , post je imao na kraju riječi i koje su vezane za ŽELJU ?!Ako je neko drugi obrisao, neka fino hinja napiše ko je !
Ovo je moj zadnji post na ovom forumu na kojem niko neće , ne može, da prihvati činjenice i argumente neg samo ono lažno palamuđenje, ko fol sve je OK! E PA NIJE.
Ovo je moj zadnji post na ovom forumu na kojem niko neće , ne može, da prihvati činjenice i argumente neg samo ono lažno palamuđenje, ko fol sve je OK! E PA NIJE.
Željo - My first love!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
NedjeljuHamo je napisao/la:ima li prijenosa u subotu?

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- BlueSharks
- Kontakt:
Potpis, al nemoj ići ostani da se borimo sa ovima na vlasti, opozicijo udruži sekosewsko hill je napisao/la:Dobro je da se poštuje lično mišljenje ovdje.Bistrik ako si ti obrisao onaj moj post- nek ti je na čast..Moj post prije svega nikoga nije vrijeđao , pazio sam na to posebno a i nisam morao jer fakat ne mrzim nikoga bez obzira na sve!!!A ako se ne varam , post je imao na kraju riječi i koje su vezane za ŽELJU ?!Ako je neko drugi obrisao, neka fino hinja napiše ko je !

Strauss Junior
-
- Kontakt:
sve ih banujte kad nece da placaju taksu 

-
- Kontakt:
Raja danas se navršava 5 mjeseci od pogibije Vedrana Puljića, sjetimo ga se jednom prigodnom molitvom, i nadajmo se da će naše gostovanje proteći bez problema i novih nemilih scena, ali i budimo pravi navijači i podsjetimo širokobriježane da ga nismo zaboravili
26.05.2010-TITULA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Postavio sam link za tekst koji je i Seyo postavio ALI poslije mene pa me zivo interesuje kome je smetalo to, ko je izbrisao i iz kojeg razloga! Ako ce se takvi tekstovi tj. linkovi brisati recite ODMAH da se bezveze ne za.ebavam i ne postavljam NISTA!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije ti radio link, zato sam ja postavio cijeli tekst...sajtovi koji imaju cenzuru s_portin, s_ource itd nemogu ni onako da se postavljaju...vjerovatno zato su i obrisali...Stole iz Bora je napisao/la:Postavio sam link za tekst koji je i Seyo postavio ALI poslije mene pa me zivo interesuje kome je smetalo to, ko je izbrisao i iz kojeg razloga! Ako ce se takvi tekstovi tj. linkovi brisati recite ODMAH da se bezveze ne za.ebavam i ne postavljam NISTA!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mislim da nije legalno ovo da je istok za navijače ŽELJE 10 KM, a za navijače Širokog 5 KM. Takva diskriminacija je nedopustiva! Tribine iste kvalitete moraju isto i koštati! Sramotno je da se ovo dozvoli i da se niko ne pobuni!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mi treba da se bunimo sto nas u kuci tretiraju ko zivotinje (ulaz preko blatne kaljuze, tri mala ulaza na koji ulazi par hiljada ljudi itd) a domace bolje tri puta!!
Na istok ih treba i opet ce im biti bolje nego nasim na nekim stadionima...
To sto listica radi je samo dokaz koliko je to mali klub...dzaba mu sve...kad je takvo gostoprimstvo...ma yebo fukaru (ne mislim tuzlansku
)
To sto listica radi je samo dokaz koliko je to mali klub...dzaba mu sve...kad je takvo gostoprimstvo...ma yebo fukaru (ne mislim tuzlansku

Kada ostali plaćaju veću cijenu ulaza na Grbavici od domaćih onda vam ne smeta.A tek kad Škripare na nekim stadionima dočekaju karte di se vidi da je cijena 2KM a nadopiše se markerom 10KM. To je od sada stalna cijena na Pecari za goste pa prilagodite se.Seyo_TM je napisao/la:Mi treba da se bunimo sto nas u kuci tretiraju ko zivotinje (ulaz preko blatne kaljuze, tri mala ulaza na koji ulazi par hiljada ljudi itd) a domace bolje tri puta!!
To sto listica radi je samo dokaz koliko je to mali klub...dzaba mu sve...kad je takvo gostoprimstvo...ma yebo fukaru (ne mislim tuzlansku)
Ma dole na sve moguće načine pokušavaju da onemoguće da bilo ko dolazi. To je tako decenijama. Ja opet kažem velika je sramota dole igrati. Nama treba regionalna liga podhitno i to da Željo fiksno bude njen član. Mi se drugačije seljakluka rješiti nećemo.
a kada je to bila skuplja od regularne cijene?? puca mi k... za ostale stadione...ljutinar je napisao/la:Kada ostali plaćaju veću cijenu ulaza na Grbavici od domaćih onda vam ne smeta.A tek kad Škripare na nekim stadionima dočekaju karte di se vidi da je cijena 2KM a nadopiše se markerom 10KM. To je od sada stalna cijena na Pecari za goste pa prilagodite se.Seyo_TM je napisao/la:Mi treba da se bunimo sto nas u kuci tretiraju ko zivotinje (ulaz preko blatne kaljuze, tri mala ulaza na koji ulazi par hiljada ljudi itd) a domace bolje tri puta!!
To sto listica radi je samo dokaz koliko je to mali klub...dzaba mu sve...kad je takvo gostoprimstvo...ma yebo fukaru (ne mislim tuzlansku)
Nije problem, dat cemo mi sadaku...
čamac je napisao/la:Ma dole na sve moguće načine pokušavaju da onemoguće da bilo ko dolazi. To je tako decenijama. Ja opet kažem velika je sramota dole igrati. Nama treba regionalna liga podhitno i to da Željo fiksno bude njen član. Mi se drugačije seljakluka rješiti nećemo.

a po rezultatima u Premijer ligi sigurno to i zaslužujete

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
normalno da zasluzuje, kad siroki dodje u ewropi ko zeljo onda nesto capri.....zato sad tisu loma....

Partizan - Siroki
to bi privuklo jako puno ljudi na JNA...

Ja mislim da bi od smjeha Grobari bojkotovali tu utakmicuSeyo_TM je napisao/la:Partizan - Sirokito bi privuklo jako puno ljudi na JNA...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ova seljakluk liga je pat pozicija za velike klubove. Bio prvak ne bio nama valja sa papcima igrati. Ovom gradu trebaju velike tekme, a ne derbiji sa Lišticom, Modričom i ostalim doajenima nižerazrednih takmičenja. Jedino tako se može vratiti interesovanje, publika, sponzori, lova, rivalitet i sve ostalo. Trenutno stanje je jedno veliko poniženje za velike klubove.Kevin je napisao/la:čamac je napisao/la:Ma dole na sve moguće načine pokušavaju da onemoguće da bilo ko dolazi. To je tako decenijama. Ja opet kažem velika je sramota dole igrati. Nama treba regionalna liga podhitno i to da Željo fiksno bude njen član. Mi se drugačije seljakluka rješiti nećemo.![]()
![]()
a po rezultatima u Premijer ligi sigurno to i zaslužujete
Već sam napisao kompleksi sve veći, a mali klubovi dugi niz godina se igraju sa "velikima" koji misle da su takvi a istina je puno drugačija to i oni znaju što je najgore.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, JuzniVjetar1979, Orvel, Proximic i 34 gosta.