5 pobjeda u nizu, pozz
Inace k'o sto moRete primjetit', nista nisam mjejnao u prvom prelaznom roku ali u medjuvremenu mi je stigla fina ponuda za Radovca, dogovorio sam se sa Metalistom da mi daju 500k funti i tako da Radovac na zimu ide u Metalist

Dupovac mi se naljutio jer nisam prihvatio malu ponudu za njega 150k funti a ja sam mu ko autoritet odgovorio da sam ja taj koji odlucuje hoce li ici ili ne, pa mi je unhappy i stavih ga na transfer listu... valjda ce biti kakih ponuda na zimu za njega. Sve u svemu u zimskom prelaznom roku za sad mi skripe 3 pozicije: stoper, jednog centralnog ili zadnjeg veznog dovesti za klupe, i jos jedan treci spic pored Krste i Nemanje.
Sto se dosadasnjeg ucinka tice, steta zbog ispadanja u evropi, vodio sam 1 0 i primih go... steta. Onda prvo kolo potreseni ispadanjem 3 komada dobili od Sirokog ko s pjesmom, drugo kolo bod za vracanje na pravi put i onda serija 5 pobjeda u nizu, a najdraza mi je ova protiv Zrinjskog definitivno koji je do ovog kola imao 3 bobe vise, ali sad ih uzeh i to na pravi nacin: Imam par prilika stopostotnih, oni jedan napad i Dzemo penal napravi i gubim 1:0. Prebacujem na attacking rigid i lagano 1:1 vrlo brzo. I tako bio sam bolji negdje tamo do 80 minute kad primim go, e **** reko ode sve kad ponisti ga mahac sreca... I onda opet prebacim u attacking i lagano duboko u sudijskom Krste ga zabija 93' minuta za 1:2

Sljedeca je Sloboda dakle upisujemo vec 6 pobjeda u nizu

. Nakon toga jos sutra cu odigrati sa MVO i Velezom, pa lagano na tekmu da vidimo, ko zna mozda se i rezultat poklopi