Zvjezdan Misimović

nebeskasila
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la nebeskasila » 16 avg 2014, 01:42

Ma neka mu je sa srećom dalje u životu, hvala mu na svemu.. Uradio je dosta toga.

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 16 avg 2014, 01:45

Ajax je napisao/la:Nema tu mi i vi. Pojedini postujemo Spahu I Misketa. A ne samo jednog od njih dvojice. :salut: :salut:
A taj forumski ispracaj je OK ali nije nista posebno. Treba se od velikih igraca oprostiti na utakmici po meni.
Ima tu mi i vi. Tu ti je jedna grupa normalne raje koja je uvijek postovala I postovace sve igrace koji su od sebe Dali puno za ovu napaćenu zemlju posebno za Misketa I Spahu. Njih je ovdje sve manje

I onda imas ju jednu tu grupu koja se nedavno docepala struje a prije toga cuvala po 11 ovaca pa sad misle da su izmislili fudbal. Sada se oni nameću ovdje kroz gluposti kao sto su blaćenje legendi BiH fudbala. Njih, nazalost, je sve vise na ovom forumu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 avg 2014, 02:18

Miske legendo, hvala ti na svemu :tokralju:

Btw, Spahu i Misketa oprastat protiv Lihtenstajna, pa ne ide brate. Treba dovest Spaniju, Francusku, Svabe, Englesku na Kosevo i dostojanstveno ih ispratiti.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 16 avg 2014, 03:00

Mozambik je napisao/la:Miske legendo, hvala ti na svemu :tokralju:

Btw, Spahu i Misketa oprastat protiv Lihtenstajna, pa ne ide brate. Treba dovest Spaniju, Francusku, Svabe, Englesku na Kosevo i dostojanstveno ih ispratiti.
Kakve veze ima ko je protivnik BIH ako se neko oprasta. Ne opraste se od Spanije, Francuske itd.. nego od dresa BIH a protivnik sa druge strane za njega nije bitan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2014, 03:05

Mozambik je napisao/la:Miske legendo, hvala ti na svemu :tokralju:

Nek odigraju protiv ''tvojih'' da bude ruralno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 avg 2014, 03:06

Ima veze.

Sta ce on reci za 20 godina? Oprostio sam se na protiv nekakvog Lihtenstajna pred 8 hiljada ljudi.

Bolje da kaze, oprostio sam se spektaklom na Kosevu pred 30 000 ljudi protiv Engleske npr. (ionako nikad nismo igrali protiv njih, ovo bi bila odlicna prilika).

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 avg 2014, 03:11

Ovaj post je postao/la harishp, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.

pozdrav iz Mozambika :wave: :wave: :wave:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2014, 03:15

Ruralni postao neurozan,dva posta za redom :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 16 avg 2014, 03:16

Cuj sta ce reci za 20godina :crazy:

A kad spominjes, pa ko ce platiti da Engleska dodje na Kosevo...
Nas savez :? MISKE I SPAHIC pa da imaju sta reci kome za 20godina :?
A nas savez mora to dogv. da ne placa im kad ih zove....i da pristanu pitanje kad bi bila tekma, termin a recimo Engleska, Njemacka, Spanija itd jace rep. savezi pa unaprijed znaju skim ce igrati prijateljske 2015.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 avg 2014, 03:27

Bolje da plate za dolazak Engleske nego da podijele među sobom.

Da te podsjetim da na celu naseg saveza sjedi covjek protiv kojeg je tuzilastvo KS podnijelo krivicnu prijavu, i protiv kojeg se vodi krivicni postupak, a doticni se nije udostojio sazvati konferenciju za stampu da kaze bilo sta o tom slucaju.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 16 avg 2014, 04:05

Veliko hvala za sve ucinjeno istinski kapitenu, iako si nam jos mogao koristiti ali izgleda vidis i ti koliko je tisa, bolje ipak na vrijeme nego da te na kraju popljuju.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 avg 2014, 04:45

Misketu treba napraviti oprostaj sa reprezentacijom koju on hoce...fino nazvati covjeka,pitati i u skorije vrijeme napraviti oprostaj dostojan jednog od najboljih ikada sto su nosili sveti dres...njegove partije se jednostavno ne mogu niti smiju zaboraviti...nikada..

Genijalac je to zasluzio.. :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 avg 2014, 09:55

Pravo me zatekla vijest, nisam očekivao da će se naša legenda oprostiti prije Eura.

Mnogi su već pomenuli njegove ogromne zasluge za reprezentaciju, rješavao je utakmice kada su skoro svi odustali od reprezentacije, a "nagrađen" je nezasluženo oduzetom kapitenskom trakom. I pored toga, bio je jedan od ključnih igrača u kvalifikacijama i svojim asistencijama nas odveo u Brazil. Zadužio nas je toliko da mu barem organiziramo oproštajnu utakmicu po njegovoj želji. :salut:

Hvala ti za sve uradio, Miske, a uradio si mnogo. Neće biti isto s tobom i bez tebe. :cry:

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Cautinho » 16 avg 2014, 11:32

Hvala za sve,legendo BiH fudbala.
Ucinio si toliko toga za nasu reprezentaciju.
Zelimo ti puno sreće i zdravlja u budućnosti,ali se nadamo da nikada neces otici iz BiH fudbala.
Keep walking.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 16 avg 2014, 11:50

Majstor ce nam nedostajati. Steta sto je daleko od forme (ponajvise fizicke spreme) u kojoj je bio u danima kad su on i Dzeko za vukove derali sve pred sobom, jer u suprotnom bi sigurno mogao jos EP odigrati na najvisem nivou i puno jos dati reprezentaciji.
Hvala mu za sve! Najzalije mi je sto su ga vaktile nag*uzili pa mu uzeli kapitensku traku.
Nikad vise necemo imati ovakvog genijalca u reprezentaciji.

P.S. Vjerovatno ce Tino ili Hadzic preuzeti desetku :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: ne_znam_ko_sam, dana/u 16 avg 2014, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 avg 2014, 12:07

autogol je napisao/la: Nisam ja rekao da ne treba drugima dati sansu,nego je moje misljenje da ce Tino tu sansu znati iskoristiti i da ce pruzati dobre partije :thumbup:
Koja je to ta sansa ?? Znaci konkretno pitanje dali mislis da Tino treba poceti u prvih 11 reprezentacije umjesto Misketa u sljedece dvije utakmice DA/NE ?? A dobre partije protiv Liechtensteina i Kipra bi pruzili i Prcic i Vrancic i Medunjanin ( najvjerovatnije i Stilic ) da ne govorimo o Pjanicu koji je sigurno bolji izbor za 10-tku nego Tino Susic. Tino trenutno ne moze biti nasljednik Misketa.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 avg 2014, 13:10

Ajax je napisao/la:
autogol je napisao/la: Nisam ja rekao da ne treba drugima dati sansu,nego je moje misljenje da ce Tino tu sansu znati iskoristiti i da ce pruzati dobre partije :thumbup:
Koja je to ta sansa ?? Znaci konkretno pitanje dali mislis da Tino treba poceti u prvih 11 reprezentacije umjesto Misketa u sljedece dvije utakmice DA/NE ?? A dobre partije protiv Liechtensteina i Kipra bi pruzili i Prcic i Vrancic i Medunjanin ( najvjerovatnije i Stilic ) da ne govorimo o Pjanicu koji je sigurno bolji izbor za 10-tku nego Tino Susic. Tino trenutno ne moze biti nasljednik Misketa.
Ti nabrajas 5 igraca koji bi dobro odigrali i nikom nista a ja ne smijem jednog,odmah frka.To sto imas protiv momka i prezimena ces morat nosit sa sobom,ja njegovog amidzu ne gotivim,Tinu je pozvao preko reda to svi znamo,ali mene interesuje samo ono sto on pokaze na terenu,a pokazat ce jer momak ima potencijal.

Tino nek u sljedece 2 tekme ubiljezi 2 asistencije,ti ces reci to bi svako protiv ovakvih protivnika.A Nek to isto uradi Medunjanin bit ce prica "Jesam uvijek govorio da ce covjek zamjeniti Misketa... :tokralju: ".
Zato se ne zelim s tobom vise raspravljat,skontali smo da imamo razlicita misljenja i :wave:

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 16 avg 2014, 13:14

Hvala za sve legendo i doktore fudbala :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Rios

Post Postao/la Rios » 16 avg 2014, 13:22

Donio je ispravnu odluku,preveliki je igrac i legenda da bi sjedio na klupi a opet nije to vise forma dovoljna za prve postave,posebno sad kad dolaze neki novi klinci..Licno mi nikad nije bio nesto drag,ali je bio majstor i vazan igrac nase repke to se mora priznati..
Na kraju,Miske hvala ti,puno zdravlja i uspijeha u nastavku zivota !!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 avg 2014, 13:35

@ autogol

posteno :wave: I jos nesto nemam ja nista protiv momka licno ni protiv Papeta osim pojedinih njegovih poteza. Neznam odakle ti to, opet pretpostavka. Tinu zelim sve najbolje u klupskoj i reprezentativnoj karijeri. Jedino mislim da trenutno on nije najbolji izbor za 10-tku. I nije jedini igrac koji ima kao sto ti kazes potencijal.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 avg 2014, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.