majestic24 je napisao/la:Da nece i stuttgart uradi ono sto je prosle godine Wolfsburg???
Mislim da je to malo teže. Mogu oni dobiti dosta utakmice, ali Bayern je ove sezone dosta bolji nego prošle.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
majestic24 je napisao/la:Da nece i stuttgart uradi ono sto je prosle godine Wolfsburg???
Možda bi i mogli da imaju Maghata na klupimajestic24 je napisao/la:Da nece i stuttgart uradi ono sto je prosle godine Wolfsburg???
Ja sam volio Schalke dok su ondje bili Bajramovic,Lincoln,Ernst ..i onda se sve rasuli i meni postali pravo bezze klub. Al et,doveli su Magatha. To im je potez stoljeca. 4 boda su samo iza Bayerna,pa je jako moguce da oni osvoje titulu. Prije ce Schalke osvojiti nego Leverkusen.GunnerS je napisao/la:Možda bi i mogli da imaju Maghata na klupimajestic24 je napisao/la:Da nece i stuttgart uradi ono sto je prosle godine Wolfsburg???![]()
Teško al sve je moguće u Bundesligi
Iako, ja bi volio da Schalke ili Leverkusen osvoje... Ne znam, "manji" klubovi pa možda zato
Naravno da hoće, nisu oni bez razloga osvajali sve omladinske kategorije. Pogotovo će da haraju Schalkeovi omladinci Özil, Neuer i Höwedes.The Game je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce Njemacka repka, koju ce predvoditi najbolji mladi igraci Bundes lige u ovom trenutku (Adler, Neuer, Badstuber, Hummels, ovaj Howedes, Ozil, Kroos, Muller, Kiesling i ostali) harati evropskim i svjetskim fudbalom narednih 10-ak godina, pocev od EP-a 2012
kiessling 26 kuka ima al navikli smo da za njega i u huntelaara uvijek govore kako su mladi,,njih dvojica i kad 30 budu imali komentatori ce govorit da su mladiThe Game je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce Njemacka repka, koju ce predvoditi najbolji mladi igraci Bundes lige u ovom trenutku (Adler, Neuer, Badstuber, Hummels, ovaj Howedes, Ozil, Kroos, Muller, Kiesling i ostali) harati evropskim i svjetskim fudbalom narednih 10-ak godina, pocev od EP-a 2012
jbg malo sam se preracun'o za njega, nisam provjerio godine, mislio sam da je mladji.....al nema veze iskopace oni nekog drugogPhill Jackson je napisao/la:kiessling 26 kuka ima al navikli smo da za njega i u huntelaara uvijek govore kako su mladi,,njih dvojica i kad 30 budu imali komentatori ce govorit da su mladiThe Game je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce Njemacka repka, koju ce predvoditi najbolji mladi igraci Bundes lige u ovom trenutku (Adler, Neuer, Badstuber, Hummels, ovaj Howedes, Ozil, Kroos, Muller, Kiesling i ostali) harati evropskim i svjetskim fudbalom narednih 10-ak godina, pocev od EP-a 2012
vec su sandra wagnera iskopali,,vase je dijeteThe Game je napisao/la:jbg malo sam se preracun'o za njega, nisam provjerio godine, mislio sam da je mladji.....al nema veze iskopace oni nekog drugogPhill Jackson je napisao/la:kiessling 26 kuka ima al navikli smo da za njega i u huntelaara uvijek govore kako su mladi,,njih dvojica i kad 30 budu imali komentatori ce govorit da su mladiThe Game je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce Njemacka repka, koju ce predvoditi najbolji mladi igraci Bundes lige u ovom trenutku (Adler, Neuer, Badstuber, Hummels, ovaj Howedes, Ozil, Kroos, Muller, Kiesling i ostali) harati evropskim i svjetskim fudbalom narednih 10-ak godina, pocev od EP-a 2012![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nije mi on nesta pouzdan previse, nekako mi smotano izgledao kod nas, al mog'o bi njega Schaaf malo dovesti u red i solidnog igraca napravitiPhill Jackson je napisao/la:vec su sandra wagnera iskopali,,vase je dijete,poslje otiso u duisburg gdje razvaljivo i sad u januaru werder ga doveo al je valjda povrjedjen pa ne igra
ma cim je ljevak mora valjatThe Game je napisao/la:Ma nije mi on nesta pouzdan previse, nekako mi smotano izgledao kod nas, al mog'o bi njega Schaaf malo dovesti u red i solidnog igraca napravitiPhill Jackson je napisao/la:vec su sandra wagnera iskopali,,vase je dijete,poslje otiso u duisburg gdje razvaljivo i sad u januaru werder ga doveo al je valjda povrjedjen pa ne igra
![]()
![]()
Evo da se i ja nadovezem na ovu pricu. Adler te je danas u velikom stilu demantovao, izletio s gola isto neka budala, i ja licno mislim da je bolji Neuer golman od njega. Ima Njemacka tu jos dosta dobrih igraca, jedini njihov problem u buducnosti vidim na pozicijama napadaca, jer su Gomez i Kiesslieng smotani, to je moje misljenje, a ostali nek misle sta hoce. Nadam se da ce se Helmes vratiti na staze stare slave, a njegov partner u vrhu napada bi mogao biti Mueller koji jos mora uloziti dosta truda da bi bio jedna glavna karika reprezentacije. Ipak ja mislim da ce Jeroma Boateng u buducnosti biti najbolji igrac Njemacke repke, jer momak ima sve od visine, ubacaja, tehnike i brzine, a specijalitet mu je zaustavljati zvijezde, odnosno dovesti ih do ludila, Robben i Ribery znaju kako je to. Evo kako ja zamisljam "Elf" u buducnosti:The Game je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce Njemacka repka, koju ce predvoditi najbolji mladi igraci Bundes lige u ovom trenutku (Adler, Neuer, Badstuber, Hummels, ovaj Howedes, Ozil, Kroos, Muller, Kiesling i ostali) harati evropskim i svjetskim fudbalom narednih 10-ak godina, pocev od EP-a 2012
Nije lose, ali ne znam zasto si izostavio Khediru? Momak je takodjer vrlo mlad, odlican veznjak koji je po meni jedna velika buducnost. Bender nije los, ali ipak bih ja Khediru na to mjesto stavio. Sto se ostatka ekipe tice slazem se.amerosm je napisao/la:Evo da se i ja nadovezem na ovu pricu. Adler te je danas u velikom stilu demantovao, izletio s gola isto neka budala, i ja licno mislim da je bolji Neuer golman od njega. Ima Njemacka tu jos dosta dobrih igraca, jedini njihov problem u buducnosti vidim na pozicijama napadaca, jer su Gomez i Kiesslieng smotani, to je moje misljenje, a ostali nek misle sta hoce. Nadam se da ce se Helmes vratiti na staze stare slave, a njegov partner u vrhu napada bi mogao biti Mueller koji jos mora uloziti dosta truda da bi bio jedna glavna karika reprezentacije. Ipak ja mislim da ce Jeroma Boateng u buducnosti biti najbolji igrac Njemacke repke, jer momak ima sve od visine, ubacaja, tehnike i brzine, a specijalitet mu je zaustavljati zvijezde, odnosno dovesti ih do ludila, Robben i Ribery znaju kako je to. Evo kako ja zamisljam "Elf" u buducnosti:The Game je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce Njemacka repka, koju ce predvoditi najbolji mladi igraci Bundes lige u ovom trenutku (Adler, Neuer, Badstuber, Hummels, ovaj Howedes, Ozil, Kroos, Muller, Kiesling i ostali) harati evropskim i svjetskim fudbalom narednih 10-ak godina, pocev od EP-a 2012
-----------------------------Neuer------------------------------------
Boateng-------Badstuber--------Mertesacker---------------Lahm
-----------------Hummels----------L.Bender------------------------
Kroos------------------------------------------------------------Oezil
-------------------Mueller------------Helmes-------------------------
bh hrvat je napisao/la:oduvijek sam se pitao odakle povika sudija ****. ovih dana se pokazalo da omiljeno skandiranje publike vuce korijene iz bundeslige
Jedan Kahn se zauzeo za Adlera (ne bez razloga) i to odmah odjekne.Neutral je napisao/la:Naravno da je bolji Manuel od Rene-a. Šta ćeš, neki ne vidi ono očigledno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.