FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima li neko slučajno ili da li znate nekog ko bi dvije ulaznice za utakmicu košarkaške reprezentacije prodo 

tribina vise nije ista :/ utakmica protiv Olimpika mi se ni ne gleda,nmg da vjerujem da je ovo sve istina
(

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ode nas Neven

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

Načelnici Bešiktaša i Tuzle, Haznadar i Imamović uz prisustvo Merseda Kovačevića(3. slijeva) prilikom bratimljenja opština u Bešiktašu(Istanbul)(24. juni 2014.)
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ima za Otoku...moze pp
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- hordasDoboj
- Kontakt:
Semin Skulic,dosao je kod vas u juniore ,da vidim rek'o znate li kakvog ste talenta dobili .
Ja ga licno znam momak je 96' godiste ,igrac tipa Pjanic ja mislim da ceka jos neke papire da moze igrat utakmice ,kad im pocne sezona i on pocne igrat neka neko ode pogeldat utakmicu i uvjerit ce se sam . Sretno protiv Olimpica
Ja ga licno znam momak je 96' godiste ,igrac tipa Pjanic ja mislim da ceka jos neke papire da moze igrat utakmice ,kad im pocne sezona i on pocne igrat neka neko ode pogeldat utakmicu i uvjerit ce se sam . Sretno protiv Olimpica

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
ne znam da l' je istina, al' po meni je bespotrebno da se 23 minuta sutra ne navija, to je više od pola tekme
počast se može odat' na razne načine (minuta šutnje, skadiranje imena, šutnja u 23 minutu, možda neka koreografija u 23 minutu, itd) .. uglavnom, neka me niko ne shvati pogrešno
@hordasDoboj
odakle je taj mali?

@hordasDoboj
odakle je taj mali?
joj špica jarane, još me drži od sinoć

koji je to strucnjak skonto da se oda pocast ne navijajuci 23 minuteChinaglia je napisao/la:ne znam da l' je istina, al' po meni je bespotrebno da se 23 minuta sutra ne navija, to je više od pola tekmepočast se može odat' na razne načine (minuta šutnje, skadiranje imena, šutnja u 23 minutu, možda neka koreografija u 23 minutu, itd) .. uglavnom, neka me niko ne shvati pogrešno
@hordasDoboj
odakle je taj mali?

ima 1000 nacina kako odat pocast al 23 minute ne navijat u kosarkaskoj utakmici... svasta

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Kontakt:
To su ti nasi strucnjaci znao sam nevena zao mi jbt ali ovo je lakrdija
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
BHF je izdao ovo saopštenje na svojoj stranici, eh sad ne znam da l' je to poteklo od Fukara, a oni podržali
uglavnom, ako jeste tako, volio bih kad bi momci iz vodstva Fukara razmislili i promjenili odluku
da je fudbal, pa u redu, al' košarka brate, to je 40 minuta i još nam dolazi repka poslije 6 godina jebt

I vas da bude i stid i sram ! Koliko nas je momak zaduzio (ali dobro to vi ni ne znate) da se ne navija 23 utakmice u nizu je premalo. Kao ne mogu dokucit kako, zasto
pa upravo se time i zeli odati pocast odnosno 'naglasit' koliku smo svi tragediju pretrpili s ovom nesrecom. Ali s obzirom na nas kocijaski mentalitet ne bi me iznenadilo i da se na kraju oglusi na sve ovo. Navijaj iz sveg glasa niko ti ne brani ali da si bio dio tribine znao bi zasto treba biti apsolutni muk !!

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Chinaglia,na prvoj slici ima i Neven. Zato je link neko postavio.Chinaglia je napisao/la:joj špica jarane, još me drži od sinoćčitam tekma večeras, rekoh šta je ovo, nisam valjda prespavao subotu
kad gore pogleda, članak iz 2008
Nevena znam od kada je klinjo bio...sa starom njegovom također kroz posao surađujem, tuga je velika, ali ne navijati do 23 minute je za Ginisa.
Ja iz poštovanja prema Nevenu neću uopće ići na tekmu.
tuzlanska Sloboda
Svako tko je Nevena znao i emotivno doživio ovu tragediju i ne treba da ide na tekmu.brazzo je napisao/la:I vas da bude i stid i sram ! Koliko nas je momak zaduzio (ali dobro to vi ni ne znate) da se ne navija 23 utakmice u nizu je premalo. Kao ne mogu dokucit kako, zastopa upravo se time i zeli odati pocast odnosno 'naglasit' koliku smo svi tragediju pretrpili s ovom nesrecom. Ali s obzirom na nas kocijaski mentalitet ne bi me iznenadilo i da se na kraju oglusi na sve ovo. Navijaj iz sveg glasa niko ti ne brani ali da si bio dio tribine znao bi zasto treba biti apsolutni muk !!
Lično sam ovo doživio kao porodičnu tragediju iako nas generacijski dijeli cijela jedna dekada.
S druge strane, nije mi jasno da neko može uopće otići sutra na tekmu tko je bio dio njegove ekipe, prijatelja, generacijski bliži itd.
tuzlanska Sloboda
bravo,ako hoce toliko da odaju pocast ne bi ni trebali da dolaze oni koj su ga poznavali ha ya,ovdje ko nesto pametujuzlajci je napisao/la:Svako tko je Nevena znao i emotivno doživio ovu tragediju i ne treba da ide na tekmu.brazzo je napisao/la:I vas da bude i stid i sram ! Koliko nas je momak zaduzio (ali dobro to vi ni ne znate) da se ne navija 23 utakmice u nizu je premalo. Kao ne mogu dokucit kako, zastopa upravo se time i zeli odati pocast odnosno 'naglasit' koliku smo svi tragediju pretrpili s ovom nesrecom. Ali s obzirom na nas kocijaski mentalitet ne bi me iznenadilo i da se na kraju oglusi na sve ovo. Navijaj iz sveg glasa niko ti ne brani ali da si bio dio tribine znao bi zasto treba biti apsolutni muk !!
Lično sam ovo doživio kao porodičnu tragediju iako nas generacijski dijeli cijela jedna dekada.
S druge strane, nije mi jasno da neko može uopće otići sutra na tekmu tko je bio dio njegove ekipe, prijatelja, generacijski bliži itd.
u 23.minuti skandirat njegovo ime ,sutit u toj minuti i sta ja znam ima hiljadu nacina a ovi strucnjaci "skontali "
najgori moguuci nacin ,ma nek ti rade sta hoce ostatak tribina ce navijat 100% nije niko lud da 23 minute suti ,kad je bila zadnji put bosna u mejdanu mejdan mora da gori a ne da suti preko pola utakmice
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 16 avg 2014, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
a gledam piše tekma večeras, kontam da se nisu zajebali ovi sa ss.ba ili sam ja prespavao subotuzlajci je napisao/la:Chinaglia,na prvoj slici ima i Neven. Zato je link neko postavio.Chinaglia je napisao/la:joj špica jarane, još me drži od sinoćčitam tekma večeras, rekoh šta je ovo, nisam valjda prespavao subotu
kad gore pogleda, članak iz 2008

Kad već morališete, ljudski bi bilo da ste odali počast i pokojnoj gospođi Zineti. Naročito zbog toga što su vaša dva člana usmrtila ženu koja je nečija majka, supruga, sestra, kćerka ni krivu ni dužnu. Isto tako su mogli ubiti i mene i bilo koga od vas. Ako već tu naglašavate bol i tragediju, bar budite dosljedni. Muka mi je od licemjerstva.
Sinoć u Miladijama, ponovo je neko udario ženu motociklom. Dakle, dosta moralisanja i licemjerstva, poželjno je malo više dosljednosti i ljudskosti kako bi se konačno ovakvim stvarima stalo u kraj.
Ponovo naglašavam da ne bih bio pogrešno shvaćen. I mene je ova tragedija pogodila, ali dajte malo objektivnosti i pokažite saosjećanje sa svim nastradalim.
Zna li neko da li je žena uopšte sahranjena?
Sinoć u Miladijama, ponovo je neko udario ženu motociklom. Dakle, dosta moralisanja i licemjerstva, poželjno je malo više dosljednosti i ljudskosti kako bi se konačno ovakvim stvarima stalo u kraj.
Ponovo naglašavam da ne bih bio pogrešno shvaćen. I mene je ova tragedija pogodila, ali dajte malo objektivnosti i pokažite saosjećanje sa svim nastradalim.
Zna li neko da li je žena uopšte sahranjena?
Ne idem ni ja da budem iskren prvenstveno zbog skupih ulaznica a druga stvar je i ovaj razlog ne bi mogao navijati imajuci na umu da njega vise nema. I prvi dan sam napisao da to vise nikada nece biti isto.. (ne)navijanje se odnosi samo na Fukare s tim sto ce i BHF kao sastavni dio na sutrasnjoj tekmi ispostovati dogovor. Ponavljam upravo time, cinjenicom da vise od pola meca ne bude navijanja se odaje zrno priznanja za njegov znacaj za tribinu, navijace i carsiju. Da nije reprezentacija i tonakon toliko godina, najlogicnije bi bilo fizicko prisustvo ali be navijanja uopste.
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.