Al' mora se ic dalje ,kad na zimu dodje jos 2-3 igraca ovo cu isto ponovit samo sto cu i njih ukljucit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hordasDoboj je napisao/la:Ja sam se toliko zaljubio u ovu ekipu da bi mi bilo tacno zao da iko ode (mislim prvih 11 i jos par njih ) .
Al' mora se ic dalje ,kad na zimu dodje jos 2-3 igraca ovo cu isto ponovit samo sto cu i njih ukljucit![]()
![]()
Ma druze Doboj-Jug tj. Matuzići al' to mi je isto da napisem da sam iz Bangladeša pa ovako stavioBelminM23 je napisao/la:hordasDoboj je napisao/la:Ja sam se toliko zaljubio u ovu ekipu da bi mi bilo tacno zao da iko ode (mislim prvih 11 i jos par njih ) .
Al' mora se ic dalje ,kad na zimu dodje jos 2-3 igraca ovo cu isto ponovit samo sto cu i njih ukljucit![]()
![]()
Đe si Jarane, Gdje baš stavi nick kao i onaj @HordasDoboj ja konto on bananu dobio, pa novi napravio
hordasDoboj je napisao/la:Ma druze Doboj-Jug tj. Matuzići al' to mi je isto da napisem da sam iz Bangladeša pa ovako stavioBelminM23 je napisao/la:hordasDoboj je napisao/la:Ja sam se toliko zaljubio u ovu ekipu da bi mi bilo tacno zao da iko ode (mislim prvih 11 i jos par njih ) .
![]()
Đe si Jarane, Gdje baš stavi nick kao i onaj @HordasDoboj ja konto on bananu dobio, pa novi napravio
![]()
haj haj, kad bi vratio Saida, ja bi guzice dao :OOOOO... pa Stojcev, Said, Duljevic, kus na NATO ???Head je napisao/la:
Ibrak i Guzin menadjer.
Bijeli su djevojke i djeca do 14 godina... bordo sve ostaloAmaRTM87 je napisao/la:Jel mi moze neko samo rec koja je razlika između ovih bijelih i bordo clanova ? poz
Bijeli svaki dan troše najmanje po 130 marakaAmaRTM87 je napisao/la:Jel mi moze neko samo rec koja je razlika između ovih bijelih i bordo clanova ? poz
Znaš kako je to, ili će biti onako kako najavljuju i govore da su apsolutno skoncentrisani na meč sa Veležom, onda pobjeda po meni ne dolazi u pitanje, a i pokazat će da su pravi profesionalci, ili će biti obratno i biće slomljeni ovim nekim našim mentalitetom. Ne bih da podcjenjujem Velež, ali ako Sarajevo bude 100% u ovoj utakmici, mislim da oni iskreno i nemaju neke šanse. U svakom slučaju sretno i jednima i drugima, nek vrate malo istinski fudbal na ove naše terene večeras.aS_Roma je napisao/la:joj i ja mislim da ce pravo tesko biti , nekakav cudan osjecaj pravo![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.