Onda je bolje ne rizikovati sa Puzijem vec staviti Protica, koji je odlican i naprijed i nazad.hilmo je napisao/la:E ne može, brate. I ja sam danas se uvjerio u to. Samo da nas ne ureknuAragon je napisao/la:Mogu li igdje otici, sjesti, bilo sta, da svi ne pricaju o FK Sarajevu. Kakav smo mi brend postali, a ovo je samo pocetak svega onog sta se sprema![]()
Ja sam danas isto bio fasciniran mirnoćom koju raja ima u čekanju da službenici u klubu, da li u odjelu za člasntvo ili u fan shopu, završe ono što se od njih traže. Svi kao da se poznajemo, sve ono u dazonu "Haj ti, nema veze". oni u fan shopu ne znaju gdje udaraju, a raja mirna samo tako. Nema apsolutno nikakve frke kakva bude recimo u Općini kad se nešto čeka ili na kasi u nekom marketu.
ZAista smo postigli jedan visok nivo, a treba da se potrudimo da diemo još više.
Da se vratimo sutrašnjoj utakmici. Uz dužno poštovanje prema gostujućoj ekipi i njihovim navijačima ali sam toliko uvjeren u pobjedu, naravno ne laganu ali da pobjeda kao pobjeda neće doći u pitanje, pa 1-0, 1-0.
Neko je već pisao da od njih najveća opasnost prijeti sa krila, i slažem se da je tako, onda naši bekovi moraju biti na visini zadatka. Ali olakšavajuća okolnost što ima Vladavić neće igrati vjerovatno, zatvoriti Hebibovića i Maletića i odradili smo 40 %. Ali najbolje će biti da im od početka nametnemo našu igru i da im nedamo loptu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Ne znam je li bilo, ali clanovi mogu uci na bilo koji ulaz dok ovi ostali moraju uci na ulaz koji je naznacen na karti 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Odg: FK Sarajevo
Meni na karti pise A5, A6, A7, A8Evolution87 je napisao/la:Ne znam je li bilo, ali clanovi mogu uci na bilo koji ulaz dok ovi ostali moraju uci na ulaz koji je naznacen na karti

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Da i meni, tako da nema logike ona obavjest da će biti obilježeni ulazi !Aragon je napisao/la:Meni na karti pise A5, A6, A7, A8Evolution87 je napisao/la:Ne znam je li bilo, ali clanovi mogu uci na bilo koji ulaz dok ovi ostali moraju uci na ulaz koji je naznacen na karti
U novi boj ...
Red 19, sjediste 193 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Evolution87
- Kontakt:
ma to se ne postujeAragon je napisao/la:Red 19, sjediste 193

Nece se ni ulazi postovati, ali hajde..

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Mora to pisati zbog UEFE i njihovih zahtijeva nidze veze.Znam samo da cemo popusiti kaznu zbog stepenica i neprohodnosti istih 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma znam, zezam se samo 
P.S. da li je iti jedna ekipa osim reprezentacije i Sarajeva privukla 20 plus hiljada na jednu utakmicu u zadnjih deset godina?

P.S. da li je iti jedna ekipa osim reprezentacije i Sarajeva privukla 20 plus hiljada na jednu utakmicu u zadnjih deset godina?

Kontam sutra povesti djevojku na utakmicu pa u grad malo kasnije, nije ona u tom fazonu ali rekoh haj neka nas je vise 
Zna li neko provjereno da li djevojke placaju ulaz ili mogu besplatno uci?

ako nema bijelu clansku, placaAragon je napisao/la:Kontam sutra povesti djevojku na utakmicu pa u grad malo kasnije, nije ona u tom fazonu ali rekoh haj neka nas je vise
E onda neka sjedi kuci i neka gleda serije. A u gradu cemo se naci poslije tekmerammstein je napisao/la:ako nema bijelu clansku, placaAragon je napisao/la:Kontam sutra povesti djevojku na utakmicu pa u grad malo kasnije, nije ona u tom fazonu ali rekoh haj neka nas je vise

Placaju razbu. Moja je navaljivala i ja je prosle sezone odveo dva puta kad smo bili krs i odustala hvala Bogu.rammstein je napisao/la:ako nema bijelu clansku, placaAragon je napisao/la:Kontam sutra povesti djevojku na utakmicu pa u grad malo kasnije, nije ona u tom fazonu ali rekoh haj neka nas je vise
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@ Sabinho ovaj put ako je dovedes ima ce sta vidjet od ekipe , nece se pokajat 
Zanima me kako ide prodaja karata za EL protiv Borusije?

Zanima me kako ide prodaja karata za EL protiv Borusije?

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 15 avg 2014, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Djevojke i klinci ispod 14 godina mogu ući besplatno samo sa BIJELOM članskom kartom, u što se ne uključuje tekma sa Borussiom. U suprotnom plaćaš kartu !Aragon je napisao/la:Kontam sutra povesti djevojku na utakmicu pa u grad malo kasnije, nije ona u tom fazonu ali rekoh haj neka nas je vise
U novi boj ...
Jel vam to žao djevojkama plaćati karte, ili ste ljubomorni što uzdišu za našim ljepotanjima

hilmo je napisao/la:Jel vam to žao djevojkama plaćati karte, ili ste ljubomorni što uzdišu za našim ljepotanjima![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Burazru, dva zapada, pa daj ovo, daj ono, ma nepotreban trosak a i ljepse je sam otici sa rajom i ustediti koju marku. A sto se konkurencije tice, toga se ne bojimhilmo je napisao/la:Jel vam to žao djevojkama plaćati karte, ili ste ljubomorni što uzdišu za našim ljepotanjima![]()
![]()
![]()
![]()

Dobro je gospidin Ibrakovic obrazlozio ono na facu, tacno se da primjetiti da cita forume.
, a tako i treba.
Jos nesto, nema opustanja Ibraka, ovaj tim mora biti jos jaci iduce sezone, nekoliko (2-4) klasnih dopuna u zavisnosti od odlazaka, znas ti to i sam Ibraka. Ovo, ako ih budemo ili nebudemo iznenadili...na igracima je da lete i da se bore, dalje nije ni bitno....bez obzira na ishod, dopune su potrebne na zimu da se uigraju do ljeta. Samo treba ostro nastaviti.

Jos nesto, nema opustanja Ibraka, ovaj tim mora biti jos jaci iduce sezone, nekoliko (2-4) klasnih dopuna u zavisnosti od odlazaka, znas ti to i sam Ibraka. Ovo, ako ih budemo ili nebudemo iznenadili...na igracima je da lete i da se bore, dalje nije ni bitno....bez obzira na ishod, dopune su potrebne na zimu da se uigraju do ljeta. Samo treba ostro nastaviti.
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 16 avg 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bordo10, MaroonBjelave, riki46 i 42 gosta.