NK Široki Brijeg
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
ma nek bolji pobijedi, nema tu sta... kakva je atmosfera u gradu, zna li se kako cemo biti docekani dole?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa ovo je sjajno.Kevin je napisao/la:Boze hvala ti...
znaci nije Ćutuk, već Topić nemože igrati zbog 3 žuta ...![]()
![]()
tooooooooo...ekstraaaa

Ma nek odradi policija jednom u zivotu svoj dio posla i prestane sranja domacinu cak praviti i stigmatizirati, a gosti nek ne prave nered, i bit ce kao i stoput dosad.ma nek bolji pobijedi, nema tu sta... kakva je atmosfera u gradu, zna li se kako cemo biti docekani dole?
...Život za Široki...
Zna li tko sto je s Bajanom?!Ubojicom Zeljina sna o tituli prije par godina? 

HSK Zrinjski Mostar
- themaniaks
- Kontakt:
udaras gdje najvise boli heheheBabilon je napisao/la:Zna li tko sto je s Bajanom?!Ubojicom Zeljina sna o tituli prije par godina?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenirao s momcadi, imao zelju za ostati, medjutim, tu su druge faktori u igri jos uvijek, al doci ce Baiano opet jednom, a ovoj momcadi sad da je bilo pridodati Baiana, pa to bi setnja bila u normalnoj ligi, sasvim realno.
I dalje je u Rusiji, a i zasto ne bi bio, valja jos zaraditi stogod za zivot.
I dalje je u Rusiji, a i zasto ne bi bio, valja jos zaraditi stogod za zivot.
...Život za Široki...
udarace i Lazothemaniaks je napisao/la:udaras gdje najvise boli heheheBabilon je napisao/la:Zna li tko sto je s Bajanom?!Ubojicom Zeljina sna o tituli prije par godina?
sto je najgore ja mislim da ce sad siroki biti najbezbjednije gostovanje upravo radi onog sranja na koje ne zelim da se vracam i zapocinjem opet pricu...to govorim ne iz razloga da se ja vama uvlacim nego zato sto je nesto slicno bilo sa zenicom, dok se nije desilo ono sa rahmetli Anerom...
ps: nek bolji pobjedi i nek to bude ZELJO
ps: nek bolji pobjedi i nek to bude ZELJO

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Raširenih ruku brate,osmjeh, harmonike, janjetina, latice ruža....zlaya_tm87 je napisao/la:ma nek bolji pobijedi, nema tu sta... kakva je atmosfera u gradu, zna li se kako cemo biti docekani dole?
kao vas u lukavici a ?ljutinar je napisao/la:Raširenih ruku brate,osmjeh, harmonike, janjetina, latice ruža....zlaya_tm87 je napisao/la:ma nek bolji pobijedi, nema tu sta... kakva je atmosfera u gradu, zna li se kako cemo biti docekani dole?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la:kao vas u lukavici a ?ljutinar je napisao/la:Raširenih ruku brate,osmjeh, harmonike, janjetina, latice ruža....zlaya_tm87 je napisao/la:ma nek bolji pobijedi, nema tu sta... kakva je atmosfera u gradu, zna li se kako cemo biti docekani dole?
potpis za pitanje

jos nikada nisam procitao tako glupo pitanje
-
- Kontakt:
jel tacno da ce gostujuci navijaci biti smjesteni na tribini od skripara a da ce skripare prebacit na drugu tribinu?
je,brate murija nesto sereburek pita je napisao/la:jel tacno da ce gostujuci navijaci biti smjesteni na tribini od skripara a da ce skripare prebacit na drugu tribinu?

a sto se tice tekme,moze se dogodit da zeljo pobjedi 1-0,ako bi se branili cijelu tekmu pa okrenili kontru,pak s druge strane moze se dogodit da bude i 3-0 za nas ako nas podje...na kraju,sve je otvoreno.nadam se da su nasa 3 boda,rezultat nije bitan
Ocekujem dobru tekmu sa puno golova u kojoj cemo nadam se mi postici jedan vise mada i da ih isti broj bude ne bih se ljutio heh ^^ sve u svemu nek bolji pobjedi i nadam se da nece biti nemilih scena....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Ocekujem da Zeljo prekosutra iznenadi listicu i uzme bar bod.
Znaci rjeseno, predajete se prije utakmice i tako, moze, pa i bolje vam je ko ce vaditi loptu iz mreze, Mesanovic, Bekric...
nije isplativo...ŽELJO ALE ALE ALE ALEEEEE

mB!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- TheManiacs
- Kontakt:
Realno Široki dobiva... možda ide i hendikep 

zeljo uzma bodove u listici
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Hrasno15 i 40 gostiju.