Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ponovo!AYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.
toliko od mene, vjerovali ili ne, boli me briga.
Mislim da su sanse za ovo minimalne.AYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.
toliko od mene, vjerovali ili ne, boli me briga.
ma pusti ove mahalske...utakmica je ZAVRSENA...pitanje nje kome idu tri boda...jel ti mislis da bi policija opet htjela da ganja nase i njihove navijace....i ostale zajebancije????omerbavarac je napisao/la:Ponovo!AYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.
toliko od mene, vjerovali ili ne, boli me briga.![]()
![]()
![]()
Mozda i najbolje rjesenje, ali bice protesta sa obje strane.
znam.i jel to znaci..crkla moja krava,nek crkne i komsijinajohnnyHZ je napisao/la:pa i sarajevo je zbog ISTOG saveza pauziralo jednu sezonu u evropi koliko se sjecam![]()
ja nisam mislio nista lose reci sa ovim...ja bi volio da ispadnu ovi NACIONALISTICKI OBOJENI klubovi...sloboda mi je medju zadnjima na spiskuslani grad je napisao/la:znam.i jel to znaci..crkla moja krava,nek crkne i komsijinajohnnyHZ je napisao/la:pa i sarajevo je zbog ISTOG saveza pauziralo jednu sezonu u evropi koliko se sjecam![]()
...bosanski mentalitet
![]()
za vas neznam dal ste sta dobili neki papir zasto ste suspendovani ali nas vrh ironije je da su nam ljudi hladno poslali papir da je doslo do greske...
a u svakom slucaju mislim da cemo mi bit donji..i ako dodze do ponavljanja utakmice moracemo ponovo trazit ta 3 boda nicim izazvani dok sarajevo nema sta da izgubi
taj radjohnnyHZ je napisao/la:ja nisam mislio nista lose reci sa ovim...ja bi volio da ispadnu ovi NACIONALISTICKI OBOJENI klubovi...sloboda mi je medju zadnjima na spiskuslani grad je napisao/la:znam.i jel to znaci..crkla moja krava,nek crkne i komsijinajohnnyHZ je napisao/la:pa i sarajevo je zbog ISTOG saveza pauziralo jednu sezonu u evropi koliko se sjecam![]()
...bosanski mentalitet
![]()
za vas neznam dal ste sta dobili neki papir zasto ste suspendovani ali nas vrh ironije je da su nam ljudi hladno poslali papir da je doslo do greske...
a u svakom slucaju mislim da cemo mi bit donji..i ako dodze do ponavljanja utakmice moracemo ponovo trazit ta 3 boda nicim izazvani dok sarajevo nema sta da izgubi
a rekao sam to jer se vamo prica...presuda slobodi jer se gotivi saraevo....gotivi al u K****
ostali bez evrope...sudjenje na 90% gostovanja KRIMINAL...itd itd.....dakle..ja bih najvise volio kada bi svima posteno bilo...al jbg....hocu samo da kazem da savez jee klubove sa tradicijomkako hoce jer nacionalisti najbolje prolaze
Eh niko ne bi bio sretniji od mene...ali sve je lijepo,fino,krasno dok se ne radi o "mom" klubu.Svi smo protiv korupcije,potplaćivanja,malvrezacija a kada se o nama radi druga prica.Svi trebamo krenuti od sebe pa onda traziti od drugog da bude tolerantan i ispravanProbisvjet je napisao/la:Umijesto sto se mi svadjamo i stvaramo sve vecu netrpeljivost, bolje da smo savezu jbmt pa stvorilili posteno i kvalitetno takmicenje!
Mi se prepucavamo tucemo po tribinama i "livadama", a oni majku im j.... uzimaju pare i zajebbaju se na racun nas glupana.
Najbolji sudija nam prima mito i to na euro tekmama.
Ljudi ovo mora prestati!
Kosevo, Tusanj, Grbavica, Bilino polje i ostali treba da gledaju dobar fudbal-nogomet, a ovog sranja je dosta.
U ovom trenutku navijaci su samo stoka ko i svi gradjani BiH. Oni su tu da ih se samo muze!
Zato dosta zajebancija iz NS BiH!
Kako ovi nacionalisti zavadjaju narode tako i ovi iz NS BiH zavadjaju klubove! Dok se mi svadjamo oni kradu, a mi od bijede dajemo za ulaznicu za utakmicu voljenog kluba!
Umijesto da se okrecemo svi protiv svih, bolje bi bilo da se okrenemo svi za boli nogomet u BiH i protiv kriminalnog saveza!
Kako smo glupi i kako nasjedamo!
Zato bi bilo najbolje da se svi ujedinimo za bolje sutra klupskog nogometa u BiH!
Dosta je sranja i saniteta na stadionima BiH.
Mislim da navijacke skupine imaju snage da to izbore! Zato jos jednom prestanimo sa glupostima!
A sad nadji u istom tom pravilnikuu clan gdje pise da je klub duzan da provjeri u N/FS svakog novog igracaSaltCityAttack je napisao/la:Evo kakva su pravila saveza prilikom transfera igraca iz kluba u klub
5 Ispisnica
?lan 20
Za prelazak igra?a u drugi klub, pored ostalog što je predvi?eno ovim
Pravilnikom, potrebna je ispisnica.
Ispisnicu daje klub igra?u, a sadrži slijede?e podatke:... Više
a) porodi?no i ro?eno ime igra?a i ro?eno ime oca;
b) datum i mjesto ro?enja;
c) jedinstven mati?ni broj;
d) datum posljednje izvršene registracije i pravo nastupa;
e) ime kluba iz kojeg je došao i dosadašnji status;
f) eventualna kazna ili suspenzija od strane nogometnog/fudbalskog
organa i vrijeme njihovog trajanja;
g) datum raskida ugovora;
h) broj javnih opomena registriranih u zapisnicima prvenstvenih i kup
utakmica u toku takmi?arske godine - sezone u kojoj se izdaje ispisnica;
i) i eventualno druge primjedbe, ako je klub evidentirao;
U ispisnici se obavezno navodi napomen da li klub traži naknadu za
treniranje igra?a
Evo sta pise u savezovom pravilniku o registarciji, statusu i transferu igraca.
ja kako kontam ovo pod F i H se odnosi na Gavarica
Kako nasi isticu, a to je da Garvir u svojoj ispisnici nema to navedeno i vjerovatno ona uprava Olimpika kojom upravljaju bivsi pitari nisu iz nekih svojih razloga izdali u ispisnici Gavricu.Oni su sigurno i nakon utkamice obavjestili upravu Sarajeva o tome.Sad sta ce nakon svega biti cekat cemo subotu.
pa zar mu kao slobodnom igracu nije niko duzan popunit papire u klubu kojeg napusta..mislim..nece 20 godina bit slobodan igrac....zna se da i ako je slobodan igrac uglavnom zavrsi u nekom klubu u skorije vrijeme...zato te i pitam je ti ZNAS da mu nisu bili duzni popunit ove rubrike ili PREDPOSTAVLJAS...korisnik je napisao/la:jest ali to se odnosi na prelaz iz kluba u klub....on je prvo dobio papire kao slobodan igrac, to sto se odlucio za slobodu njegova stvar
pa i rekli su na presssici da su provjerili u biltenu koji izdaje FS a da su ih i kontaktiralineka_nam_zavide je napisao/la:A sad nadji u istom tom pravilnikuu clan gdje pise da je klub duzan da provjeri u N/FS svakog novog igracaSaltCityAttack je napisao/la:Evo kakva su pravila saveza prilikom transfera igraca iz kluba u klub
5 Ispisnica
?lan 20
Za prelazak igra?a u drugi klub, pored ostalog što je predvi?eno ovim
Pravilnikom, potrebna je ispisnica.
Ispisnicu daje klub igra?u, a sadrži slijede?e podatke:... Više
a) porodi?no i ro?eno ime igra?a i ro?eno ime oca;
b) datum i mjesto ro?enja;
c) jedinstven mati?ni broj;
d) datum posljednje izvršene registracije i pravo nastupa;
e) ime kluba iz kojeg je došao i dosadašnji status;
f) eventualna kazna ili suspenzija od strane nogometnog/fudbalskog
organa i vrijeme njihovog trajanja;
g) datum raskida ugovora;
h) broj javnih opomena registriranih u zapisnicima prvenstvenih i kup
utakmica u toku takmi?arske godine - sezone u kojoj se izdaje ispisnica;
i) i eventualno druge primjedbe, ako je klub evidentirao;
U ispisnici se obavezno navodi napomen da li klub traži naknadu za
treniranje igra?a
Evo sta pise u savezovom pravilniku o registarciji, statusu i transferu igraca.
ja kako kontam ovo pod F i H se odnosi na Gavarica
Kako nasi isticu, a to je da Garvir u svojoj ispisnici nema to navedeno i vjerovatno ona uprava Olimpika kojom upravljaju bivsi pitari nisu iz nekih svojih razloga izdali u ispisnici Gavricu.Oni su sigurno i nakon utkamice obavjestili upravu Sarajeva o tome.Sad sta ce nakon svega biti cekat cemo subotu.
vidim da je za prelaz iz kluba u klub,bivsi klub duzan to uciniti, barem tako pise u tom clanu (znaci to je za transfer)! Pokusajte naci sta se desava kad igrac postane slobodan igracslani grad je napisao/la:pa zar mu kao slobodnom igracu nije niko duzan popunit papire u klubu kojeg napusta..mislim..nece 20 godina bit slobodan igrac....zna se da i ako je slobodan igrac uglavnom zavrsi u nekom klubu u skorije vrijeme...zato te i pitam je ti ZNAS da mu nisu bili duzni popunit ove rubrike ili PREDPOSTAVLJAS...korisnik je napisao/la:jest ali to se odnosi na prelaz iz kluba u klub....on je prvo dobio papire kao slobodan igrac, to sto se odlucio za slobodu njegova stvar
ok..mislio sam da si siguran pa sam zato pitao..jer je izaslo na nekom TZ portalu da u BILO KOJEM SLUCAJU klub koji izdaje ispisnicu mora navesti u svakom slucaju i ovo vezano za kartonekorisnik je napisao/la:vidim da je za prelaz iz kluba u klub,bivsi klub duzan to uciniti, barem tako pise u tom clanu (znaci to je za transfer)! Pokusajte naci sta se desava kad igrac postane slobodan igracslani grad je napisao/la:pa zar mu kao slobodnom igracu nije niko duzan popunit papire u klubu kojeg napusta..mislim..nece 20 godina bit slobodan igrac....zna se da i ako je slobodan igrac uglavnom zavrsi u nekom klubu u skorije vrijeme...zato te i pitam je ti ZNAS da mu nisu bili duzni popunit ove rubrike ili PREDPOSTAVLJAS...korisnik je napisao/la:jest ali to se odnosi na prelaz iz kluba u klub....on je prvo dobio papire kao slobodan igrac, to sto se odlucio za slobodu njegova stvar
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.