Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ode legenda, malo će mi biti žao što više neću moći uživati u njegovim majstorijama ali ipak već je ušao u pozne godine i nije kao nekad. Oproštaj je dobra stvar za reprezentaciju (i njegov i Spahin), Pape nema autoritet da ih stavi na klupu a imamo mlađih igrača koji će ih dostojno zamijenit. 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Miske gigant
jedan od najboljih igraca BiH svih vremena.
Legendo, hvala ti za sve godine, golove, asistencije, nastupe

Legendo, hvala ti za sve godine, golove, asistencije, nastupe
Tek sada vidimo koliko je znacio reprezentaciji i on i Spaha. Nije isto bez njih dvojice nikako. Dobro bi dosli u najgorem slucaju i jedan i drugi bar na klupi. Ali eto tako ispade. Sada treba Pape izvuci maksimum iz ove ekipe. Miske legenda bio i ostaolet3 je napisao/la:Miske gigant![]()
Legendo, hvala ti za sve godine, golove, asistencije, nastupe![]()
Hvala Miske i sretno
Ovo je idealna prilika za Tinu i ubjedjen sam da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin
Ovo je sasvim realno za mlade igrace,da ne bude na kraju ljutne oko poziva na EP,nek se plasiraju i nek idu,posteno
Ovo je idealna prilika za Tinu i ubjedjen sam da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin
Ovo je sasvim realno za mlade igrace,da ne bude na kraju ljutne oko poziva na EP,nek se plasiraju i nek idu,posteno
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Hvala ti Miske,možda i najdraži igrač u historiji reprezentacije poslije Sergeja.
Dolazio si kada niko nije htio,bio tu uz reprezentaciju kada god si mogao,iako si osvojio Bundesligu,tebi su utakmice reprezentacije ''najveće'' u karijeri.
Svaka ti čast,i znam da ćeš postati dobar trener,teško bolji od onog' igrača kakav si bio,ali ćeš biti dobar.
Dolazio si kada niko nije htio,bio tu uz reprezentaciju kada god si mogao,iako si osvojio Bundesligu,tebi su utakmice reprezentacije ''najveće'' u karijeri.
Svaka ti čast,i znam da ćeš postati dobar trener,teško bolji od onog' igrača kakav si bio,ali ćeš biti dobar.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Po cemu je to TIno ispred Medunjanina, Prcica i Vrancica. Da o Pjanicu ni ne govorimo. Evo svi ce igrati lige petice najvjerovatnije. Tino prvo mora zamjeniti klub pa cemo onda vidjeti. U HNL-u nema dovoljno kvalitetne protivnike i dovoljan broj teskih utakmica da bi bio starter u reprezentaciji. Isto tako u kvalifikacijama za EL su imali lakse protivnike od naprimjer Sarajeva. Ovi Kazastanci se nisu sastavili sa loptom ni u prvoj utakmici. Samo sto Hajduk to nije znao/mogao da iskoristi vec tada. Ali zbog prijasnjih uspjeha ( visok koeficient ) dobivali su lakse protivnike u prvim kolima umjesto npr. Sarajeva koji je morao igrat protiv nositelja.autogol je napisao/la: Ovo je idealna prilika za Tinu i ubjedjen sam da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 avg 2014, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Je li @Virtual živ? Za jednog matora ovo bi moglo biti teško podnijeti.
Prcic i Vrancic ne postoje bar za sad.Pjanic je sa Besicem zadnji vezni,kad se bude igralo sa jednim onda nek ide naprijed umjesto Misketa.A to da HNL nije kvalitet bolje ne pisi,ne zelim ti objasnjavat sad zasto i kako ali ako zelis tako onda ne moze niko ni iz nase lige igrati jer su hrvati daleko ispred nasAjax je napisao/la:Po cemu je to TIno ispred Medunjanina, Prcica i Vrancica. Da o Pjanicu ni ne govorimo. Evo svi ce igrati lige petice najvjerovatnije. Tino prvo mora zamjeniti klub pa cemo onda vidjeti. U HNL-u nema dovoljno kvalitetne protivnike i dovoljan broj teskih utakmica da bi bio starter u reprezentaciji. Isto tako u kvalifikacijama za EL su imali lakse protivnike od naprimjer Sarajeva. Ovi Kazastanci se nisu sastavili sa loptom ni u prvoj utakmici. Samo sto Hajduk to nije znao/mogao da iskoristi vec tada. Ali zbog prijasnjih uspjeha ( visok koeficient ) dobivali su lakse protivnike u prvim kolima.autogol je napisao/la: Ovo je idealna prilika za Tinu i ubjedjen sam da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin![]()
Tino ima kvalitet i to je pokazao,a u kvalifikacijama ce pokazat jos vise
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala ti, Boze ove igre! Za mene najdrazi igrac reprezentacije ikad.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@ autogol
Gledao sam obadvije utakmice Hajduka protiv ovih Kazastanaca svih 90 minuta. Mnogi se slazu da su Kazastanci bili ocajni vec u prvoj utakmici. Ljudi nisu 2,3 pasa sastavili da valjaju ali Hajduk je bio toliko los da ih nije mogao kazniti. U revansu isto dominacija Hajduka gosti nevidljivi. Ali tako je to kada si nositelj pa igras protiv ovih losijih timova. Tino je postigao lijep gol ali je isto tako imao pogresaka. Trebao se je bukvalno igrati sa njima u sredini terena jer su se ionako samo branili a nije. Neznam zasto Prcic ne postoji bar zasad ?? Od kad to ?? Sto se tice Vrancica nadam se da ce jako brzo zaigrati za ovaj tim. Jer on nam itekako treba. Susic isto bar trenutno nije bolji igrac od Medunjanina niti iskusniji. A dali ce Pjanic zaigrati 10-tku ili centralnog veznog to ne zna jos niko trenutno osim Papeta. Moguce je i jedno i drugo. Nemam nista protiv momka ali on sigurno bar "trenutno" ne moze biti nasljednik Misketa. Jer Miske i ovako spor je bolji od njega.
Gledao sam obadvije utakmice Hajduka protiv ovih Kazastanaca svih 90 minuta. Mnogi se slazu da su Kazastanci bili ocajni vec u prvoj utakmici. Ljudi nisu 2,3 pasa sastavili da valjaju ali Hajduk je bio toliko los da ih nije mogao kazniti. U revansu isto dominacija Hajduka gosti nevidljivi. Ali tako je to kada si nositelj pa igras protiv ovih losijih timova. Tino je postigao lijep gol ali je isto tako imao pogresaka. Trebao se je bukvalno igrati sa njima u sredini terena jer su se ionako samo branili a nije. Neznam zasto Prcic ne postoji bar zasad ?? Od kad to ?? Sto se tice Vrancica nadam se da ce jako brzo zaigrati za ovaj tim. Jer on nam itekako treba. Susic isto bar trenutno nije bolji igrac od Medunjanina niti iskusniji. A dali ce Pjanic zaigrati 10-tku ili centralnog veznog to ne zna jos niko trenutno osim Papeta. Moguce je i jedno i drugo. Nemam nista protiv momka ali on sigurno bar "trenutno" ne moze biti nasljednik Misketa. Jer Miske i ovako spor je bolji od njega.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 avg 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Teško će me ikad iko očarati u našem dresu kao što me ovaj gospodin očaro.Miske je meni najdraži nogometaš koji je ikada igrao nogomet. Mišljenja sam da je samo Zidan bolje igro od Misimovića ovu igru. Hvala majstore za sve sretno u životu i dao Bog da neko od tvojih nasljednika pokupi što više gena na tatu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
let3 je napisao/la:Miske gigant![]()
Legendo, hvala ti za sve godine, golove, asistencije, nastupe![]()
naprijed rejal
Svaka cast Misketu na ovom potezu. I on je uvidio da se treba praviti mjesta za novu generaciju i oprastanje je objavio kao najveci gospodin. Pratim ga svih 10 godina od kako igra za reprezentaciju i ubjedjen sam da cemo tesko ikad imati zamjenu za njega. Pjanic ce se tek trebati dokazati i u reprezentaciji kao sto je to uradio Miske.
Mislim da bi morali i on i Spaha da se pozovu na ovu prijateljsku sa Lihtenstajnom. Navijaci im moraju dati dostojanstven oprostaj

Mislim da bi morali i on i Spaha da se pozovu na ovu prijateljsku sa Lihtenstajnom. Navijaci im moraju dati dostojanstven oprostaj
Nisam ja rekao da ne treba drugima dati sansu,nego je moje misljenje da ce Tino tu sansu znati iskoristiti i da ce pruzati dobre partijeAjax je napisao/la:@ autogol
A Sa Prcicem treba razgovarati,momak je ljut i znas i sam sta je izjavio,dok se ne odazove,ne postoji u nasoj repki
Imamo nekoliko laksih protivnika na pocetku i dovoljno vremena da se vidi gdje,ko i kako
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Steta. kao i Spahic ima jos kvaliteta za repku. Sve najbolje

Ne znam sta bi ti vise reako. Rekao sam sta mislim. Tino kako trenutno igra nije bolji od nabrojanih igraca. Isto tako treba sacekati i vidjeti koji poziciju i kako ce igrati Medunjanin u Primeri. A te lakse utakmice mislim da bi sve i jedan od nabrojanih odigrao dobro. Ne odgovori ti meni gdje je zapelo kod Bundesligasa Vrancica ??autogol je napisao/la:
Nisam ja rekao da ne treba drugima dati sansu,nego je moje misljenje da ce Tino tu sansu znati iskoristiti i da ce pruzati dobre partije![]()
A Sa Prcicem treba razgovarati,momak je ljut i znas i sam sta je izjavio,dok se ne odazove,ne postoji u nasoj repki![]()
Imamo nekoliko laksih protivnika na pocetku i dovoljno vremena da se vidi gdje,ko i kako
- Juventinisimo
- Kontakt:
Miske,hvala ti za sve sto si dao za repku.Odlazi jedan od najvecih ikada. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ma desetku "u penziju"
Nema igraca sa nasim drzavljanstvom koji je moze nositi

Nema igraca sa nasim drzavljanstvom koji je moze nositi
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.