Tako treba i sad, pootimati im karte i zdravo.Head je napisao/la:Tapkarosi ce proci k'o i onda protiv Levskog, trazi haman duplu cijenu za istok, zaleti se 20 momaka, uzese mu karte i podjelise raji, na kraju dobili djaba kartu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Evolution87
- Kontakt:
Legla karta i mislim da ce do utorka sve planuti, osim onog dijela sto mora ostati da se prodaje pred samu utakmicu. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
bas se sjecam tog incidenta sa tapkarosima kad smo igrali sa Levskim, pogresnom liku probali podvaliti kartu i ostali bez istih, mada treba naglasiti da su im vracene pare u vrijednosti oduzetih karata
a Bgm posto je bila guzva u klubu, trebalo je i kartu za Velez fino ponuditi, ides na Borusiju, idem, e onda ides i na Velez

a Bgm posto je bila guzva u klubu, trebalo je i kartu za Velez fino ponuditi, ides na Borusiju, idem, e onda ides i na Velez

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
odakle si druze?DrustveniParazit je napisao/la:Što se tiče one priče odakle ima sve navijača, prošla sezona utakmica sa Travnikom u Travniku, poznato je da tu bude dosta nas iz SBK i sad onako priča ko je odakle kad javiše se dvojica momaka kao oni iz Zenice, izvadiše likovi lične da dokažu da su iz Zenice![]()
Ima bruku raje van Sarajeva samo što malo ko ima para i vremena da ide na svaku tekmu ali ima luđaka

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
collector je napisao/la:bas se sjecam tog incidenta sa tapkarosima kad smo igrali sa Levskim, pogresnom liku probali podvaliti kartu i ostali bez istih, mada treba naglasiti da su im vracene pare u vrijednosti oduzetih karata![]()
To za Velež, dobra ideja

-
- Kontakt:
Raja dokad rade ovi u klubu danas za karte? Rade li i sutra i do koliko?
- Evolution87
- Kontakt:
danas do 17hBordoArmy88 je napisao/la:Raja dokad rade ovi u klubu danas za karte? Rade li i sutra i do koliko?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Problem je dakako, ali meni su gori oni falsifikatori... on kupi jednu kartu pa napravi kopija...ima ljudi padnu i na to.... ovi prvi sverceri barem moraju kupiti ulaznice prvo da bi ih naplatitili kasnije i ok. mi je to za vracanje love ako se nisu mangupisali... ove druge, falsifikatore treba dobro zgaziti...Babayaro je napisao/la:Tako treba i sad, pootimati im karte i zdravo.Head je napisao/la:Tapkarosi ce proci k'o i onda protiv Levskog, trazi haman duplu cijenu za istok, zaleti se 20 momaka, uzese mu karte i podjelise raji, na kraju dobili djaba kartu.
Nego, bitnija je ova tekma sutra... moglo bi biti od 8-10 milja... nasi izgleda nabrijani...
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 15 avg 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Uplatom godišnje članarine od 20 KM postajete dio velike bordo porodice, te na taj način doprinosite jačanju i daljem razvoju FK Sarajevo. Članovi Fudbalskog kluba Sarajevo mogu rezervisati ulaznice za predstojeće evropske utakmice bordo kluba, te samo aktivni članovi kluba imaju pravo na kupovinu sezonskih godišnjih i polugodišnjih ulaznica u sezoni 2014/15. Za sve dodatne informacije po pitanju članstva, možete kontaktirati FK Sarajevo, odjel za članstvo i ulaznice u prostorijama FK Sarajevo (I sprat), do 17h radnim danom i subotom u periodu od 10-13h, putem telefona: 033/442-333 i 033/222-280 ili na e-mail: [email protected]

I šta kažeš bolji od Sarajeva ? ://

procitaj clanak pa ces vidjeti da ovo uopste nije rekaomacahz je napisao/la:I šta kažeš bolji od Sarajeva ? ://

Koje je smece havaz. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoMahala
- Kontakt:
Da im nije ovakvih naslova kao i onih "FK Sarajevo gradi novi stadion" kome bi prodali ovakvo smece od novina.Sabinho je napisao/la:Koje je smece havaz.
prošli put naslov o stadionu - da štrumfovi navale, danas ovaj s Osimom - da mi.Sabinho je napisao/la:Koje je smece havaz.
A kad smo levati, i nasjedamo. Treba ga ignorisati, da se ugasi taj tariguz.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 avg 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne citam Havaz, al su mi naslovnice fantasticnearelinho je napisao/la:procitaj clanak pa ces vidjeti da ovo uopste nije rekaomacahz je napisao/la:I šta kažeš bolji od Sarajeva ? ://

[quote="macahz"]I šta kažeš bolji od Sarajeva ? ://
[/quote
Imam ja sport,evo sta je rekao.
Na pitanje novinara;Je li Zeljo trenutno među tri najbolja kluba u BiH.?
Amar kaze; Pa dobro,nismo ni daleko.Možda Sarajevo igra u boljoj formi,zadrzali su ekipu,doveli jos par igraca,ali stom ekipom smo u zadnjih nekoliko mjeseci igrali tri puta, i svaki put bili malo bolji.Svaki put je bilo nerjeseno,ali je Zeljo uvjek bio blizi pobjedi.

Imam ja sport,evo sta je rekao.
Na pitanje novinara;Je li Zeljo trenutno među tri najbolja kluba u BiH.?
Amar kaze; Pa dobro,nismo ni daleko.Možda Sarajevo igra u boljoj formi,zadrzali su ekipu,doveli jos par igraca,ali stom ekipom smo u zadnjih nekoliko mjeseci igrali tri puta, i svaki put bili malo bolji.Svaki put je bilo nerjeseno,ali je Zeljo uvjek bio blizi pobjedi.
- bordoakapitar
Ali, ako je tacno ovo sto je rekao, onda zaista nemam sta dodati. Ovo je potvrda nacina na koji je radio sve ove godine i na cemu se temelje "uspjesi" kluba koji je vodio! Hvala ti amawe...arelinho je napisao/la:procitaj clanak pa ces vidjeti da ovo uopste nije rekaomacahz je napisao/la:I šta kažeš bolji od Sarajeva ? ://
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Daj što uopšte obraćate pažnju na te kompleksaše i bijednike??? Pustite ih neka CRKNU OD MUKE!!!
Za to vrijeme uživajmo u:

U INAT DUŠMANIMA!!!

Za to vrijeme uživajmo u:

U INAT DUŠMANIMA!!!

Kako ce valjat novine kad im je zvaljo koji nezna sastaviti dvije recenice sinanovic urednik?
Mjenjaju se vremena moj sinanovicu, putavalo bi se dzaba jed de? al to treba zasluziti profesionalnoscu.
Bez obzira na onakav naslov, razmislja se unutar kampa graditi manji stadion 4-te kategorije, vec je planirana 1 tribina. Ako procitate tekst uostalom to otprilike kaze i gospodin Kusturica. Koseva se necemo odreci ali je u ovom trenutku to prevelik zalogaj.
Osima ne bih komentarisao jer unutar clanka je pricao o necemu drugome, a novinar mu je prikacio naslov.
Mjenjaju se vremena moj sinanovicu, putavalo bi se dzaba jed de? al to treba zasluziti profesionalnoscu.
Bez obzira na onakav naslov, razmislja se unutar kampa graditi manji stadion 4-te kategorije, vec je planirana 1 tribina. Ako procitate tekst uostalom to otprilike kaze i gospodin Kusturica. Koseva se necemo odreci ali je u ovom trenutku to prevelik zalogaj.
Osima ne bih komentarisao jer unutar clanka je pricao o necemu drugome, a novinar mu je prikacio naslov.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, Zeko87 i 34 gosta.