Lord će da pokori Bundesligu!!Former Arsenal striker Nicklas Bendtner is in talks with Bundesliga side Wolfsburg, his agent has confirmed.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A.F.C. Bournemouth!

Evo ga i Gnabry,danas slikano izgleda mi prilicno zdravo

Kakve ce ovo masine biti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Poznavajuci nase medicnsko osoblje nekad u Januaru.tillman je napisao/la:kad se vraća Walcott?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Poceo je sa laganim treninzima,danas sam malo gledao kako trci,jos je brz kao munjaanell je napisao/la:Poznavajuci nase medicnsko osoblje nekad u Januaru.tillman je napisao/la:kad se vraća Walcott?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Walcott vjerovatno u septembru će počet igrat, on je oporavljen, samo nema fizičke spreme
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Dobro trcinedim93 je napisao/la:Walcott vjerovatno u septembru će počet igrat, on je oporavljen, samo nema fizičke spreme

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad je ono stao naglo konto sam, odoše ponovo ligamenti u 3 lijepetopnik1 je napisao/la:Dobro trcinedim93 je napisao/la:Walcott vjerovatno u septembru će počet igrat, on je oporavljen, samo nema fizičke spreme

Swag.topnik1 je napisao/la:
![]()
Evo ga i Gnabry,danas slikano izgleda mi prilicno zdravo![]()
Kakve ce ovo masine biti

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
OX danas slavi 21-vi rođus!!
[youtube][/youtube]
Da ga povredu zaobiđu i postaće jedno od najboljih krila na svijetu!!!
[youtube][/youtube]
Da ga povredu zaobiđu i postaće jedno od najboljih krila na svijetu!!!
A.F.C. Bournemouth!
Al su walcot i ox skloni povredama.. svi ce dobiti priliku, ne treba nikog slati nigdje.. ako mislimo da se borimo za titulu il bilo sta drugo... al, profa zna najbolje.. mislim da je i njemu doslo iz guzice u mozak..Marley je napisao/la:Mozda je Joelu najbolje da i ove sezone ode negdje na posudbu ali samo u englesku, prvi pik Southamton ili neki drugi klub iz lige petice gdje ce imati priliku da se izbori za prvih 11. Stvarno ne vidim kako da on upadne u prvi tim ili barem dobije znacajniju minutazu s trenutnim Wengerovim zamislima koji vise ne ukazuje toliko povjerenje mladjim igracima kao nekad, ispred njega su Sanchez, Walcot, Cazorla, Chamberlain... Cak je i u uvjerljivoj pobjedi protiv Sitija dobio priliku tek u zadnjim minutama. Momak ima ogroman potencijal, samo se bojim da ga Wenger ne sjebe svojim nepovjerenjem.
Sretan rođendan Ox
Malo si mlađi od mene

Malo si mlađi od mene

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... his-chance
To profa
To profa
Offiziell: Der VfL verpflichtet Nicklas Bendtner! // Official: @bendtnerb52 joins VfL Wolfsburg. #WelcomeBendtner
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
" onclick="window.open(this.href);return false;

kolko točno ,cavani ima plaću u psg-u? ne vjerujem da bi kod nas imao veću nego kod njih
Nemogućeanell je napisao/la:Mislim £250,000
Malo sam guglo i tu se krecu te cifre, pokusat cu naci tacnu informaciju.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ispod 200K nema sigurno,a i neki dan je izjavio da nece nikud. Svi skocili na njega 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
onda će sigurno za 100 i možda više tisuća manje love dolaziti kod nas
bolje je voajeru čim prije iskeširati za dmf-a i stopera,a poslije nek si dovodi koga hoće ili će čekat 31.8.

- mordfustang
- Kontakt:
DMF i štoper su sada prioritet,i što se mene tiče prelazni rok je za nas gotov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.