Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Koji sam ja baksuz vcrs idem na more a ljudi u mom gradu igraju tekmu sutra, ajd valjda stignem na onu u sarajevu
- el-fighter
- Kontakt:
Kakvu cemo tek reprezentaciju imati kada tu budu Nihad, Jusuf i Amer
plus kada i svi ostali budu zdravi.
Samo se nadam da ce nam Ivanovic ostati selektor i za EB

Samo se nadam da ce nam Ivanovic ostati selektor i za EB

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Koja će ludnica biti u Mejdanu, čitam da su ulaznice još jučer rasprodane.
Očekujem Mirzinu simultanku, a mislim da će biti i jedna s'parkinga na sveopće ludilo s tribina.
Uglavnom, mi smo veliki dio posla već uradili, a mislim da ćemo završiti kvalifikacije s omjerom 4-0.
Očekujem Mirzinu simultanku, a mislim da će biti i jedna s'parkinga na sveopće ludilo s tribina.

Uglavnom, mi smo veliki dio posla već uradili, a mislim da ćemo završiti kvalifikacije s omjerom 4-0.
Ulaznica za mec BiH - Island VISE NEMA !!
U prodaju je pusteno 4.200 ulaznica,mada mislim da ce biti vise ljudi
OVO JE TUZLAA !!!
U prodaju je pusteno 4.200 ulaznica,mada mislim da ce biti vise ljudi

OVO JE TUZLAA !!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Znači, biće žestoko.harry_90 je napisao/la:Ulaznica za mec BiH - Island VISE NEMA !!
U prodaju je pusteno 4.200 ulaznica,mada mislim da ce biti vise ljudi![]()
OVO JE TUZLAA !!!

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Šteta što se i protiv VB ne igra u Tuzli. Mislim da ce moje sarajelije opet razočarati, ali ostaje da se vidi 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
ma ja, jana
dajte nam olimpiju!!

dajte nam olimpiju!!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
BH Fanaticos
4 mins ·
Kodeks ponašanja za košarkašku utakmicu u Tuzli, Bosna i Hercegovina - Island i žalost u gradu soli
Hasko Sinanović, Neven Kalesić i Zineta Osmanovic
Nikada nismo na ovaj način počinjali sa pisanjem kodeksa ponšanja prije neke od utakmica ali nažalost pred ovu kvalifikacionu ćemo to morati. Ništa nije isto kao prije. Tuzlu, koja je tako željno iščekivala da kao domaćin ponovo ugosti neku od reprezenzacija, obuzela je tuga.
Otišla su tri Tuzlaka, otišla su dva brata sa tribine i jedna Tuzlanka. Sve pada u drugi plan u i oko utakmice.
Roditeljima, familiji, prijateljima, fukarama i svim ostalim građanima Tuzle, mi kao navijači BHFanaticosi, želimo iskazati iskreno saučešće i brz oporavak poslije ovog šoka.
ZAUVIJEK VJEČNI
Informacija za naše članove
Zajedničko okupljanje sa navijačkom grupom Fukare i svim ostalim navijačima će početi od popodnevnih sati na Trgu Slobode u centru grada.
Svi naši članovi treba da dođu na utakmicu u novim članskim majicama. Put prema Mejdanu ćemo krenuti preko Kapije na kojoj ćemo proučiti Fatihu ili na drugi način odati počast za sve nastradale.
Navijanja neće biti prve 23 minute pa to ispoštujmo zajedno.
Ispred BHF-a
EdoBeretka
- BordoMahala
- Kontakt:
Samo da ne bude izliva kompleksa prema glavnom gradu drzave u koju se kunu, mislim da ce biti dobra atmosfera.mandraX je napisao/la:BH Fanaticos
4 mins ·
Kodeks ponašanja za košarkašku utakmicu u Tuzli, Bosna i Hercegovina - Island i žalost u gradu soli
Nikada nismo na ovaj način počinjali sa pisanjem kodeksa ponšanja prije neke od utakmica ali nažalost pred ovu kvalifikacionu ćemo to morati. Ništa nije isto kao prije. Tuzlu, koja je tako željno iščekivala da kao domaćin ponovo ugosti neku od reprezenzacija, obuzela je tuga.
Otišla su tri Tuzlaka, otišla su dva brata sa tribine i jedna Tuzlanka. Sve pada u drugi plan u i oko utakmice.
Roditeljima, familiji, prijateljima, fukarama i svim ostalim građanima Tuzle, mi kao navijači BHFanaticosi, želimo iskazati iskreno saučešće i brz oporavak poslije ovog šoka.
ZAUVIJEK VJEČNI
Zajedničko okupljanje sa navijačkom grupom Fukare i svim ostalim navijačima će početi od popodnevnih sati na Trgu Slobode u centru grada.
Svi naši članovi treba da dođu na utakmicu u novim članskim majicama. Put prema Mejdanu ćemo krenuti preko Kapije na kojoj ćemo proučiti Fatihu ili na drugi način odati počast za sve nastradale.
Ispred BHF-a
EdoBeretka
Cekaj ba, nema navijanja 23 minute, a cijala utakmica traje 40, ili se misli 23 minute sve ukupno s prekidima? Ako je ovo prvo u pitanju, po meni je to nevidjena glupost. Koji qrac onda dolazite u dvoranu?!mandraX je napisao/la:BH Fanaticos
4 mins ·
ZAUVIJEK VJEČNI
Ispred BHF-a
EdoBeretka

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Upravo. Bracu sa tribine na dostojanstven nacin nek isprate na utakmici Slobode, ovdje igra drzavna selekcija.kobe24 je napisao/la:Cekaj ba, nema navijanja 23 minute, a cijala utakmica traje 40, ili se misli 23 minute sve ukupno s prekidima? Ako je ovo prvo u pitanju, po meni je to nevidjena glupost. Koji qrac onda dolazite u dvoranu?!mandraX je napisao/la:BH Fanaticos
4 mins ·
ZAUVIJEK VJEČNI
Ispred BHF-a
EdoBeretka
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Izvini molim te, al' uz svo duzno postovanje prema poginulim 23 minuta od 40 je previse. Sami su sebi oduzeli zivot brzom voznjom i uz to ubili jos jedan. I mi sad da na utakmici gledamo ko tele u sarena vrata.brazzo je napisao/la:Sram da vas bude hinje jedne ! Pricate o momku koji je bio uz BiH na vise utakmica nego ste ih pogledali na tv-u a sve i da nije ovo je premalo sto se moglo uraditi da mu se oda pocast. I nasli se danas pametovat i brinut za atmosferu i navijanje, ma sikter klosari. To sto ce i u toku sutnje biti vatrenija atmosfera nego u svim tekmama zajedno odigranim u Sa nije problem ?
Jedan grad, jedna ljubav!
Vjerovatno, ali dok ne bude gotova istraga ne treba prejudicirat, mozda je bio i kvar..ali nebitno gotovo je sad. Ovo se odnosi na clanove grupe a ne na komplet publiku uostalom ne mozes kontrolisat emocije ljudi koji ga nisu niti poznavali i koji cekaju ovaj mec godinama. Opet cu reci da ce atmosfera biti uzavrela i bez organiziranog navijanja a sto sad iznenadjujuce svina smeta a godinama se kosarka igra u pozirisnoj atmosferi. Uostalom neka svako radi sta zeli i onako kako osjeca da treba ali nemojte cinizma molim vas !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- samo_lijevo
- Kontakt:
pa onda nema svrhe taj vid odavanja pocasti,ako ce 2/3 dvorane navijati,a ovi oko BHF-a sutjeti.brazzo je napisao/la:Vjerovatno, ali dok ne bude gotova istraga ne treba prejudicirat, mozda je bio i kvar..ali nebitno gotovo je sad. Ovo se odnosi na clanove grupe a ne na komplet publiku uostalom ne mozes kontrolisat emocije ljudi koji ga nisu niti poznavali i koji cekaju ovaj mec godinama. Opet cu reci da ce atmosfera biti uzavrela i bez organiziranog navijanja a sto sad iznenadjujuce svina smeta a godinama se kosarka igra u pozirisnoj atmosferi. Uostalom neka svako radi sta zeli i onako kako osjeca da treba ali nemojte cinizma molim vas !
Valjda ima boljih nacina da se momcima oda pocast.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- AlfredBorden
- Kontakt:
+1Gifron je napisao/la:Izvini molim te, al' uz svo duzno postovanje prema poginulim 23 minuta od 40 je previse. Sami su sebi oduzeli zivot brzom voznjom i uz to ubili jos jedan. I mi sad da na utakmici gledamo ko tele u sarena vrata.brazzo je napisao/la:Sram da vas bude hinje jedne ! Pricate o momku koji je bio uz BiH na vise utakmica nego ste ih pogledali na tv-u a sve i da nije ovo je premalo sto se moglo uraditi da mu se oda pocast. I nasli se danas pametovat i brinut za atmosferu i navijanje, ma sikter klosari. To sto ce i u toku sutnje biti vatrenija atmosfera nego u svim tekmama zajedno odigranim u Sa nije problem ?
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Re: $: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentat
@samo lijevo da li ima smisla, kako ce to izgledati ne znam. Znam samo da je momak bio stub i kicma jedne od najbitnijih podgrupa te generalno ljudina i pravi primjer Tuzlaka. Upravo zbog toga i cinjenice da ce veliki broj prijatelja i clanova grupe biti na tekmi ne treba da cudi niti jedan ishod. Ipak repka nije igrala godinama, ipak bi i on sam vise volio da sve grmi u transu od pocetka do kraja ali... emocije su zaebana stvar samo ne treba niko izigravat trola niti dusebriznika kako ce sve to narusit atmosferu.. ma uostalom nek je unisti skroz ionako gostuje poluamaterska ekipa u drugoj tekmi kvalifikacija a utakmica ce vazda biti
It was turned around so that right looked wrong
Ja ne bih ulazio u to ko je kriv ili nije...život je život pa kako god
Međutim, i ja moram priznati da je puno 23 minute. Njima se može ukazati poštovanje i na drugi način (minuta šutnje, transparent, navijanje u jihovo ime)...ali otkad repka nije gosotovala u Tuzli, i navijaci ce sutiti prve 23 minute.

Međutim, i ja moram priznati da je puno 23 minute. Njima se može ukazati poštovanje i na drugi način (minuta šutnje, transparent, navijanje u jihovo ime)...ali otkad repka nije gosotovala u Tuzli, i navijaci ce sutiti prve 23 minute.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Reprezentacija nije igrala,koliko, 5-6 godina u Tz i oni nece navijat haman pola utakmice. Aferim!
Puno je i ljepsih i efektnijih nacina da se momcima oda pocast od nenavijanja za reprezentaciju,al eto, vidila zaba da se konji kuju...
Puno je i ljepsih i efektnijih nacina da se momcima oda pocast od nenavijanja za reprezentaciju,al eto, vidila zaba da se konji kuju...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Prokleti motori, ukinuo bih to.
Sto se tice (ne)navijanja ne znam sta da kazem, sta god se kaze u takvim situacijama pogresno je. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
sto se mene tice ja takvim likovima nikad ne bi izrazio saucesce
jedino ovoj jadnoj zeni... 200 na sat voziti to mogu samo kreteni koji mozga nemaju i koji se kurce na sve strane
i ne znam koji ce djavo dolaziti na utakmicu kad ce sutiti 23 minute pffffff onda bolje da ne dolaze

i ne znam koji ce djavo dolaziti na utakmicu kad ce sutiti 23 minute pffffff onda bolje da ne dolaze
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.