KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
kraj 3 cetvrtine par 50 pan 60
zasro partizan u zadnji 5 min al ima jos nade nadam se njihovoj pobjedi
zasro partizan u zadnji 5 min al ima jos nade nadam se njihovoj pobjedi
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Ovo je ono cega sam se ja pribojavao a to je da Pao nece da dopusti sebi da sa svim porazima zavrse takmicenje i da bi i Obradovic i igraci voleli da zavrse ovaj krug sa bar dve pobede.
Zaboravio sam napomenuti da je Aleks Maric nakon povrede pruzio dobru partiju mislim oko 6p i za sada 10 skokova.
Zaboravio sam napomenuti da je Aleks Maric nakon povrede pruzio dobru partiju mislim oko 6p i za sada 10 skokova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bojim se da je ovdje gotovo, valjda ce Pao odigrati ovako i portiv Marusija
steta ovo se nestize,jedna od losijih partija partizana...jbg...malo je tesko ocekivat da se dobije barsa, tako da im je sudbina u rukama panatenaikosaThe Game je napisao/la:Bojim se da je ovdje gotovo, valjda ce Pao odigrati ovako i portiv Marusija
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
I ja mislim it's over....No siguran sam da će Pao dobiti Maroussia. Šteta je, ali ipak se i dalje nadam najboljem. Pao pokazao kvalitet ...ccc, šta su radili protiv Barcelone...
Sretno Partizanu u nastavku.
Sretno Partizanu u nastavku.
Ovi tricu 11/18, Partizan 4/19 i tu se nema sta traziti19TM87 je napisao/la:steta ovo se nestize,jedna od losijih partija partizana...jbg...malo je tesko ocekivat da se dobije barsa, tako da im je sudbina u rukama panatenaikosaThe Game je napisao/la:Bojim se da je ovdje gotovo, valjda ce Pao odigrati ovako i portiv Marusija
8150 gledalaca, mislim da je ovo vise nego protiv Barce
danas sam puko čistu dvicu na PAO, jednostavno osjećaj...ipak je PAO još uvijek sila. dobiće i Marusija, jašta će...nema brige za partizane
ne znam kako spanulis završi tekmu, nisam gledao, imam da će dati više od 10 poena

ne znam kako spanulis završi tekmu, nisam gledao, imam da će dati više od 10 poena
ima 7 trenutno i na parketu jefrenki je napisao/la:danas sam puko čistu dvicu na PAO, jednostavno osjećaj...ipak je PAO još uvijek sila. dobiće i Marusija, jašta će...nema brige za partizane![]()

jbg ovo je sad vec katastrofa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
hvala za info...hmm, sad će to završit, dabogda kćeri da te uzmuThe Game je napisao/la:ima 7 trenutno i na parketu jefrenki je napisao/la:danas sam puko čistu dvicu na PAO, jednostavno osjećaj...ipak je PAO još uvijek sila. dobiće i Marusija, jašta će...nema brige za partizane![]()
ne znam kako spanulis završi tekmu, nisam gledao, imam da će dati više od 10 poena![]()
![]()

Kakvo navijanje nevjerovatno nažalost poraz,ali valjda Pao neće pustiti Marusiju 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
Svaka cast navijacima Partizana, ovo je poslije utakmice
Svaka cast navijacima Partizana, ovo je poslije utakmice
Dok se zemlja oko sunca krece u basketu zvezda prva biti nece...
Ja sam to davno skonto, pa se prebacio na pravu stranu

Ja sam to davno skonto, pa se prebacio na pravu stranu

Ali vidim ostalo ti u dusi da pevas ZVezdine pesme.The Game je napisao/la:Dok se zemlja oko sunca krece u basketu zvezda prva biti nece...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam to davno skonto, pa se prebacio na pravu stranu![]()
![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
eh, nakon odgledane tekme i sabranih utisaka da napisemo stogod...kao sto sam jednom som rodjaku rekao cim je pocela utakmica i kada sam vidio perperoglua u petorci da nece valjat...jer neshvatljivo je kako ga je malko Zeljko koristio u top 16....da se odmah razumijemo, pao ce da ugazi marusija u posljednjem kolu.....jer blamaza je za njih 1-5......a i zeljko ce da to uradi radi partizana...partizan je izgubio zbog primljenih trica od drua i perperoglua, ukupan su 10 od 12
...trice nikolasa su bile vecinom sa 7 metara....odlicno su udvajali marica, robertsova all round igra nije mogla da prodje...rasic nije dao svoje....sve u svemu odlicna igra atinskih zelenih....ocito je da se dizu u formi, popravljaju odbranu i sut...opet se bojim da ce olimpijakos da ostane bez titule grcke....sve u svemu partizan je odigrao losije utakmicu, pao bio bolji i kraj...
P.S. @The Game, nek si napokon si uvidio sta valja

P.S. @The Game, nek si napokon si uvidio sta valja

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma dosta će biti Olympiakosa titula prvaka Europeneno#4 je napisao/la:eh, nakon odgledane tekme i sabranih utisaka da napisemo stogod...kao sto sam jednom som rodjaku rekao cim je pocela utakmica i kada sam vidio perperoglua u petorci da nece valjat...jer neshvatljivo je kako ga je malko Zeljko koristio u top 16....da se odmah razumijemo, pao ce da ugazi marusija u posljednjem kolu.....jer blamaza je za njih 1-5......a i zeljko ce da to uradi radi partizana...partizan je izgubio zbog primljenih trica od drua i perperoglua, ukupan su 10 od 12![]()
![]()
![]()
...trice nikolasa su bile vecinom sa 7 metara....odlicno su udvajali marica, robertsova all round igra nije mogla da prodje...rasic nije dao svoje....sve u svemu odlicna igra atinskih zelenih....ocito je da se dizu u formi, popravljaju odbranu i sut...opet se bojim da ce olimpijakos da ostane bez titule grcke....sve u svemu partizan je odigrao losije utakmicu, pao bio bolji i kraj...
P.S. @The Game, nek si napokon si uvidio sta valja![]()
![]()
![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Mora se pomaloDevil je napisao/la:Ali vidim ostalo ti u dusi da pevas ZVezdine pesme.The Game je napisao/la:Dok se zemlja oko sunca krece u basketu zvezda prva biti nece...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam to davno skonto, pa se prebacio na pravu stranu![]()
![]()

masineriju iz Blaugrane samo je jedna ekipa pobijedila ove godine u Euroligi, vrlo vjerovatno ce da ostane tako....Ted Mosby je napisao/la:Ma dosta će biti Olympiakosa titula prvaka Europeneno#4 je napisao/la:eh, nakon odgledane tekme i sabranih utisaka da napisemo stogod...kao sto sam jednom som rodjaku rekao cim je pocela utakmica i kada sam vidio perperoglua u petorci da nece valjat...jer neshvatljivo je kako ga je malko Zeljko koristio u top 16....da se odmah razumijemo, pao ce da ugazi marusija u posljednjem kolu.....jer blamaza je za njih 1-5......a i zeljko ce da to uradi radi partizana...partizan je izgubio zbog primljenih trica od drua i perperoglua, ukupan su 10 od 12![]()
![]()
![]()
P.S. @The Game, nek si napokon si uvidio sta valja![]()
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.