Fudo ima crni pojas u karateu, pa ti gledaj. A uz to dobro barata torbicom.fkv123 je napisao/la:Ama baš nikako nisu iste gradje. Yaya je otpao od stijene a Haris od Deena Backovića.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Fudo ima crni pojas u karateu, pa ti gledaj. A uz to dobro barata torbicom.fkv123 je napisao/la:Ama baš nikako nisu iste gradje. Yaya je otpao od stijene a Haris od Deena Backovića.
Mislio sam na to da su krakati sa dugim korakom, Yaya ima mozda malo vise misica ali nije ni on neki razbijac. Ali iste su visine, Hare je isto kao i Yaya sjajan tehnicar. Hocu da kazem da treba pratiti Yayu i pokusati njega kopirati a ne Xavija ili neke slicne "patuljke". Visina mu je prednost a ne mana. Bojim se da ce me neko pogresno shvatiti i pomisliti da poredim njihove kvalitete.... Ne.fkv123 je napisao/la:Ama baš nikako nisu iste gradje. Yaya je otpao od stijene a Haris od Deena Backovića.
Yaya je podjednako dobar i defanzivno i ofanzivno. A Medunjanin je dobar samo ofanzivno ili kao centralni vezni. Zajednicko im jeste da su sporiji igraci. Ja Medunjanina vidim kao centralnog veznog ili cak ofanzivnog veznog. Ne kao defanzivnog veznog. Nadam se da ce u svom klubu igrati ofanzivnije zato jer je tu on najjaci. U svakom slucaju ocekujem napredak kojega u Turskoj nije mogao napraviti. Sada ima veliku priliku. Jedino sto mu ne ide na ruku je da se je kasno prikljucio ekipi.calcio je napisao/la:Trebao bi gledati malo Yayu Tourea, nemojte sad misliti da ih poredim ili nesto, ali nekako me Haris pomalo podsjeca na njega, gradjom i tehnikom. Na primjer oba su iste visine, 188 cm, ali Yaya nekako mnogo bolje koristi visinu i snagu.Ajax je napisao/la:Slazem se.calcio je napisao/la:Dobar transfer, nadam se da ce Hare pokazati sav potencijal, mislim da on nije jos dostigao svoj vrhunac.
To sam i napisao zato jer se i ja nadam da ce da unaprijedi igru. Neko napisa da je kod Harisa izgleda doslo do zasicenja u Turskoj, i meni se isto cini. Ovo mu je druga sansa u Spaniji, prvi put kad je igrao u Valadolidu, bio je mlad, neiskusan. Sad je dosta iskusniji ali jos uvijek daleko od nekog penzionera. Haris je odlican igrac, to svi znamo ali moze biti jos i bolji. Brzinu je tesko istrenirati, to imas ili nemas, ali stvari kao sto su igra u defanzivi, agresivnost pa i kondicija, to se moze trenirati i popraviti. Yayu spomenuh jer on je taj univerzalac na njegovoj poziciji, s kim ima dosta slicnosti, od visine, tehnike, pa do strasnog suta kojeg oba imaju. On je taj na kojeg se treba ugledati.Ajax je napisao/la: Yaya je podjednako dobar i defanzivno i ofanzivno. A Medunjanin je dobar samo ofanzivno ili kao centralni vezni. Zajednicnko im jeste da su malo sporiji igraci. Ja Medunjanina vidim kao centralnog veznog ili cak ofanzivnog veznog. Ne kao defanzivnog veznog. Nadam se da ce u svom klubu igrati ofanzivnije zato jer je tu on najjaci. U svakom slucaju ocekujem napredak kojega u Turskoj nije mogao napraviti. Sada ima veliku priliku. Jedino sto mu ne ide na ruku je da se je kasno prikljucio ekipi.
Normalno da Haris to moze igrati ali sve zavisi kako bi slozio ostatak ekipe.Ajax je napisao/la:@ calcio
Dali mislis da bi Medunjanin mogao igrati ofanzivnog veznog i u reprezentaciji ako bi tu poziciju igrao uspjesno u Deportivu ?? Sto se tice kondicije tu nije bas toliko los.
Treba sacekati prvo da vidimo kako ce se snaci u Spaniji pa cemo onda vidjeticalcio je napisao/la: Normalno da Haris to moze igrati ali sve zavisi kako bi slozio ostatak ekipe.
Na poziciji ofanzivnog veznog sada imamo Vrancica, Prcica i Medu. U zavisnosti ko bude u boljoj formi traba taj i treba igrati, Harisova je prednost sto se poznqje sa ekipom. Kako god imamo 3 dobra igraca na toj poziciji.Micron je napisao/la:ma veza sa besicem pjanicem i medunjaninom trenutno najjaca kombinacija
Zaboravio si Susica. Ali svakako treba Medunjanina probati na toj poziciji ( ako bude igrao to za svoj klub ) kao i Prcica i naravno Pjanica. U svakom slucaju za tri mjesta u sredini konkurise 6 igraca sasvim dovoljno: Pjanic, Besic, Medunjanin, Prcic, Vrancic i Susic. Besic je siguran zadnji vezni. Pjanic je ili centralni ili ofanzivni vezni. A cetvorica nabrojanih igraca konkurise samo za jedno preostalo mjesto. Ako zatreba moze i Salihovic mada ja njega vidim vise kao beka ili krilo.h1a2s3o je napisao/la:Na poziciji ofanzivnog veznog sada imamo Vrancica, Prcica i Medu. U zavisnosti ko bude u boljoj formi traba taj i treba igrati, Harisova je prednost sto se poznqje sa ekipom. Kako god imamo 3 dobra igraca na toj poziciji.Micron je napisao/la:ma veza sa besicem pjanicem i medunjaninom trenutno najjaca kombinacija
A Mourinho iz Zavidovica ga protiv Slovacke stavio na defanzivnog veznog, i to jedinog.zizu1991 je napisao/la:Medunjanin je mrtav čovjek. On da igra 10-ku. On jedino može biti na klupi kao zamjena na mjestu pored Bešića. I tu je jako upitan sa svojim defanzivnim mogućnostima koje jednostavno ne postoje.
Kad je prvi put igrao Primeru igrao je 10-ku i bio odlican.zizu1991 je napisao/la:Medunjanin je mrtav čovjek. On da igra 10-ku. On jedino može biti na klupi kao zamjena na mjestu pored Bešića. I tu je jako upitan sa svojim defanzivnim mogućnostima koje jednostavno ne postoje.
Kako je bio odlican kad nije bio standardan u Valladolidu koji je ispao?Sabinho je napisao/la:Kad je prvi put igrao Primeru igrao je 10-ku i bio odlican.zizu1991 je napisao/la:Medunjanin je mrtav čovjek. On da igra 10-ku. On jedino može biti na klupi kao zamjena na mjestu pored Bešića. I tu je jako upitan sa svojim defanzivnim mogućnostima koje jednostavno ne postoje.
[youtube][/youtube]Sabinho je napisao/la: Kad je prvi put igrao Primeru igrao je 10-ku i bio odlican.
Sabinho je napisao/la:Kad je prvi put igrao Primeru igrao je 10-ku i bio odlican.zizu1991 je napisao/la:Medunjanin je mrtav čovjek. On da igra 10-ku. On jedino može biti na klupi kao zamjena na mjestu pored Bešića. I tu je jako upitan sa svojim defanzivnim mogućnostima koje jednostavno ne postoje.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.