Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
zizu1991 je napisao/la:Oprosti @DeeWa, zbog koga je Nastasić doveden?
E, o ovome bi baš mogli razmisliti. Valjda ste vidjeli razne fore oko njegove "timske" fotografije. A. Cole meme zavladao.Goalgetter je napisao/la:Moraju onda i jadnom Ashley Cole-u u Romi dovesti nekog Engleza, jadnik nema skim da se druzi.
Novac je u pitanju, mislis nekome se daju miliončići samo da bi ovaj imao skim da prohaberi koju ?DeeWa je napisao/la:Zamjeno sam nastasica i savica, mislio sam na savica.
Ja nisam nigdje rekao da se to mora raditi. Boli nekoga ona stvar za njih dok se neki zalazu. Ja to nisam izmislio, ja sam tu informaciju cuo od jednog sportskog novinanara koja ne mora biti tacna. Ali sta mislite sto npr begovic ne ide u spaniju? On nece nikada otici na podrucje gdje se ne govori engleski. Imas igraca koji ne idu u neke sredine jer jednostavno nemaju nista sa time odnosno nikako se ne mogu uklopiti. Ni jezik ni zivot ni nista. I zbog toga neki radi uklapanja dovedu dodatno igraca koji ce im biti rezerva ako ce na taj nacin dobiti u drugom duplo boljeg igraca. Jel bi vama bilo isto da dodjete u nepoznato i nemate pojma tu i ne snalazite ako ste sami ili da imate nekga pored sebe? Pa jedan dzeko nije sretan i ne igra kako treba u repki ako mu nema ibricica jos zna jezik isti kao i svi drugi a kako je tek kad odes gdje su svi iz razlicitih sredina? Nigdje nisam rekao da se to mora i da to rade svi a to sto je vama smijesno dokazuje koliko plitko razmisljate. Sve neki vrli znalci fudbalski, blago nama.
Barkley mu nije konkurencija a Osman se nece naigrati ove sezone najvjerovatnije. McCarty, Besic, Barry i Gibson ce se boriti za dvije pozicije i rotirati ce se. Na pocetku bi trebali poceti McCarty - Barry u Premier ligi. A Besic - Gibson kupove i europa ligu. A poslje zavisi od forme igraca. Idealno bilo da Barry odigra par vezanih losih utakmica i da ga zamjeni Besic u kombinaciji sa McCartyem.FaraonTM je napisao/la:Hajmo realno ljudi, kako će on u prvih jedanaest pored Barkleya i Osmana?
Znam jedino za Navasa koji nije htio da ide iz Seville, jer je imao onaj homesick sindrom ili šta već.. ali ipak evo ga u Sitiju, što znači, pare vrte gdje burgija nećeDeeWa je napisao/la:@HariTz
Prvo nisu milioni za bacanje nego manje. Ko drugo to se ne baca, igrace koriste samo sto nisu u prvom planu. Sta mislis onda zasto su eto jednog savica doveli? Ne dovedu oni bilo koga te nacionalnosti nego su u tom primjer gledali ko bi mogo valjati a da je iz tog podrucja, kontas? Naprave skauting ko ista valja, u ovom slucaju kod nas je tino jedini koji je mlad a da ga se moze kupit i da valja i da ima potencijala, nece valjda kupovat nekog od 30g.
A sto se tice ovog drugog dijela, opet gledate samo ono sto se vidi. Gdje sam ja to napisao da svi francuzi hoce samo u francusku ili englezi u englesku? Ja sam rekao da NEKI igraci a takvih ima. Nisu svi ali neki to zele. Imas jos banalnijih primjera kad ne zele otici radi porodice negdje i slicnih stvari. Ne znam sta ti je tu cudno bgt? Ni ja da sam fudbaler ne bih isao u svaku ligu ako nije pod moranjem da nemam gdje drugo.