Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BaDa12
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la BaDa12 » 14 avg 2014, 23:12

DeeWa, aferim. Hvala ti na tom postu.

:D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 avg 2014, 23:14

Pa nije football manager pa da mu moraju zemljaka dovest da bude sretan :rol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 avg 2014, 23:14

Pa ko je rekao da "moraju" ?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2014, 23:23

Oprosti @DeeWa, zbog koga je Nastasić doveden?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 avg 2014, 23:30

zizu1991 je napisao/la:Oprosti @DeeWa, zbog koga je Nastasić doveden?

Zbog Kolarova ali tek nakon dvije godine su doveli Nastasica dojadilo Kolarovu sam biti 2 god pa doveli Nastasica :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 avg 2014, 23:30

Hajmo realno ljudi, kako će on u prvih jedanaest pored Barkleya i Osmana?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 avg 2014, 23:32

:lol: :lol: next.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 23:32

A Savic i Jovetic se dogovorili da budu haveri i Savic ckapi zayebe Stevana i ode on u Italiju a ovaj zavrsi u Engleskoj :think:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 avg 2014, 23:34

hahaha kralju hvala ti, bas me fino nasmija pred spavanje :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 23:39

Najgore prodje Chelsea, oni sad traze Engleza da Terry i Cahill imaju nekog za druzenje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 avg 2014, 23:42

Moraju onda i jadnom Ashley Cole-u u Romi dovesti nekog Engleza, jadnik nema skim da se druzi. :rol:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 avg 2014, 23:52

Zamjeno sam nastasica i savica, mislio sam na savica.
Ja nisam nigdje rekao da se to mora raditi. Boli nekoga ona stvar za njih dok se neki zalazu. Ja to nisam izmislio, ja sam tu informaciju cuo od jednog sportskog novinanara koja ne mora biti tacna. Ali sta mislite sto npr begovic ne ide u spaniju? On nece nikada otici na podrucje gdje se ne govori engleski. Imas igraca koji ne idu u neke sredine jer jednostavno nemaju nista sa time odnosno nikako se ne mogu uklopiti. Ni jezik ni zivot ni nista. I zbog toga neki radi uklapanja dovedu dodatno igraca koji ce im biti rezerva ako ce na taj nacin dobiti u drugom duplo boljeg igraca. Jel bi vama bilo isto da dodjete u nepoznato i nemate pojma tu i ne snalazite ako ste sami ili da imate nekga pored sebe? Pa jedan dzeko nije sretan i ne igra kako treba u repki ako mu nema ibricica jos zna jezik isti kao i svi drugi a kako je tek kad odes gdje su svi iz razlicitih sredina? Nigdje nisam rekao da se to mora i da to rade svi a to sto je vama smijesno dokazuje koliko plitko razmisljate. Sve neki vrli znalci fudbalski, blago nama.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 avg 2014, 23:58

Goalgetter je napisao/la:Moraju onda i jadnom Ashley Cole-u u Romi dovesti nekog Engleza, jadnik nema skim da se druzi. :rol:
E, o ovome bi baš mogli razmisliti. Valjda ste vidjeli razne fore oko njegove "timske" fotografije. A. Cole meme zavladao.
:D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 avg 2014, 00:01

DeeWa je napisao/la:Zamjeno sam nastasica i savica, mislio sam na savica.
Ja nisam nigdje rekao da se to mora raditi. Boli nekoga ona stvar za njih dok se neki zalazu. Ja to nisam izmislio, ja sam tu informaciju cuo od jednog sportskog novinanara koja ne mora biti tacna. Ali sta mislite sto npr begovic ne ide u spaniju? On nece nikada otici na podrucje gdje se ne govori engleski. Imas igraca koji ne idu u neke sredine jer jednostavno nemaju nista sa time odnosno nikako se ne mogu uklopiti. Ni jezik ni zivot ni nista. I zbog toga neki radi uklapanja dovedu dodatno igraca koji ce im biti rezerva ako ce na taj nacin dobiti u drugom duplo boljeg igraca. Jel bi vama bilo isto da dodjete u nepoznato i nemate pojma tu i ne snalazite ako ste sami ili da imate nekga pored sebe? Pa jedan dzeko nije sretan i ne igra kako treba u repki ako mu nema ibricica jos zna jezik isti kao i svi drugi a kako je tek kad odes gdje su svi iz razlicitih sredina? Nigdje nisam rekao da se to mora i da to rade svi a to sto je vama smijesno dokazuje koliko plitko razmisljate. Sve neki vrli znalci fudbalski, blago nama.
Novac je u pitanju, mislis nekome se daju miliončići samo da bi ovaj imao skim da prohaberi koju ?
I odakle ti to da Begović neće nigdje ako se ne priča engleski ? O.o
Po tvojoj logici, Englezi bi igrali samo u Engleskoj, Francuzi samo u Francuskoj ili eventualno gdje se sve pricaju ti jezici itd itd..
Tako je, ti razmisljas kako treba, mi ostali smo plitki :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2014, 00:05

FaraonTM je napisao/la:Hajmo realno ljudi, kako će on u prvih jedanaest pored Barkleya i Osmana?
Barkley mu nije konkurencija a Osman se nece naigrati ove sezone najvjerovatnije. McCarty, Besic, Barry i Gibson ce se boriti za dvije pozicije i rotirati ce se. Na pocetku bi trebali poceti McCarty - Barry u Premier ligi. A Besic - Gibson kupove i europa ligu. A poslje zavisi od forme igraca. Idealno bilo da Barry odigra par vezanih losih utakmica i da ga zamjeni Besic u kombinaciji sa McCartyem.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 avg 2014, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 15 avg 2014, 00:09

@HariTz
Prvo nisu milioni za bacanje nego manje. Ko drugo to se ne baca, igrace koriste samo sto nisu u prvom planu. Sta mislis onda zasto su eto jednog savica doveli? Ne dovedu oni bilo koga te nacionalnosti nego su u tom primjer gledali ko bi mogo valjati a da je iz tog podrucja, kontas? Naprave skauting ko ista valja, u ovom slucaju kod nas je tino jedini koji je mlad a da ga se moze kupit i da valja i da ima potencijala, nece valjda kupovat nekog od 30g.
A sto se tice ovog drugog dijela, opet gledate samo ono sto se vidi. Gdje sam ja to napisao da svi francuzi hoce samo u francusku ili englezi u englesku? Ja sam rekao da NEKI igraci a takvih ima. Nisu svi ali neki to zele. Imas jos banalnijih primjera kad ne zele otici radi porodice negdje i slicnih stvari. Ne znam sta ti je tu cudno bgt? Ni ja da sam fudbaler ne bih isao u svaku ligu ako nije pod moranjem da nemam gdje drugo.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 15 avg 2014, 00:11

I ispravka, gledate ono sto zelite* vidjeti a ne sto pise.
Sa moba sam pa nema edit opcije :/

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2014, 00:17

@ DeeWa
Kolarov, Savic, Dzeko i Nastasic su dovedeni zato sto Mancini ima veliko povjerenje u ex-YU igrace. Ibrahimovic mu je donio trenersku slavu i titulu. Najbolji prijatelj mu je Mihajlovic. Sve i jednog od tih igraca je doveo Mancini. Da se je Pellegrini pitao on nikad nebi doveo Nastasica i Savica. A za Dzeku i Kolarova je pitanje dali bi. Sto se tice Evertona oni ne dovode Susica zbog Besica. Mislim ne dovode oni njega svakako jer im nije potreban. I ovako nikad nisu imali vise igraca u sredini terena nego sto ih imaju sada.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 avg 2014, 00:27

DeeWa je napisao/la:@HariTz
Prvo nisu milioni za bacanje nego manje. Ko drugo to se ne baca, igrace koriste samo sto nisu u prvom planu. Sta mislis onda zasto su eto jednog savica doveli? Ne dovedu oni bilo koga te nacionalnosti nego su u tom primjer gledali ko bi mogo valjati a da je iz tog podrucja, kontas? Naprave skauting ko ista valja, u ovom slucaju kod nas je tino jedini koji je mlad a da ga se moze kupit i da valja i da ima potencijala, nece valjda kupovat nekog od 30g.
A sto se tice ovog drugog dijela, opet gledate samo ono sto se vidi. Gdje sam ja to napisao da svi francuzi hoce samo u francusku ili englezi u englesku? Ja sam rekao da NEKI igraci a takvih ima. Nisu svi ali neki to zele. Imas jos banalnijih primjera kad ne zele otici radi porodice negdje i slicnih stvari. Ne znam sta ti je tu cudno bgt? Ni ja da sam fudbaler ne bih isao u svaku ligu ako nije pod moranjem da nemam gdje drugo.
Znam jedino za Navasa koji nije htio da ide iz Seville, jer je imao onaj homesick sindrom ili šta već.. ali ipak evo ga u Sitiju, što znači, pare vrte gdje burgija neće :D
Savić je doveden jer je Mancini kao sto je vec rekao @Ajax uzivao veliko povjerenje igrača iz EX YU..
U ostalom ako je politika jednog kluba da dovede igrače sa nekog određenog područja, čisto da bi imali dva ili više igrača koji se " razumiju " onda je taj klub u najmanju ruku smiješan :)

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 avg 2014, 01:23

Dže zapelo s Veronom? Hajde, stici će pismo preporuke što je amidža vlastoruchno napisao do ponedjeljka. :lol:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dzemil, Vaya i 30 gostiju.