FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 14 avg 2014, 17:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:skoro ti je bilo bratimljenje ili sta vec opcine Beskitas odakle je logicno Beskitas :D , i grada Tuzle...pa sad se ti odnosi sire, igra se ova tekma za pomoc nastradalim od poplava i za pomoc Slobodi, a ispod stola se trazi investitor za istocnu tribinu..ako to bude opcina Besiktas tribina bi se mozda zvala Besiktas..sad koliko ce se uspjeti, ko zna, al jbg mora se pokusavati..ako nista bar nesto para ce doci do kluba i do unesrecenih ljudi a i odradit ce se promocija kluba..
nesvrstani je napisao/la:yebo vas i opstina i besiktas i tribina i stadion i ta glupa rasprava !
RTV Slon

Odluka o bratimljenju Tuzle i Bešiktaša
Nedjelja, 29 Juni 2014 12:58 | Autor Dragana Slepčević
Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Tuzla usvojena je inicijativa, da se pokrenu aktivnosti, kako bi se Općina Tuzla bratimila sa općinama, gradovima i regijama iz Evrope i Svijeta sa kojima se može ostvariti uspješna saradnja i realizacija projekata u raznim oblastima života i rada.

Od Općinskog načelnika zatraženo je da izvrši analizu i kontaktira predstavnike općina, gradova i regija, koji su zainteresirani za saradnju i komunikaciju sa predstavnicima Općine Tuzla za dobrobit svih građana.
Također je i od tuzlanskih vijećnika zatraženo da i oni sa svoje strane iskoriste svoje kontakte i povežu predstavnike Općine Tuzla sa predstavnicima drugih općina, gradova i regija.

Na sjednici je usvojena Odluka o bratimljenju Tuzle i Bešiktaša (rRepublika Turska).

ultrasstyle_tz moraš biti ozbiljniji. Ne kaže se "bilo je bratimljenje ili već šta", pročitaj dobro ovu vijest od 29. juna 2014. Zadnja rečenica je: "Na sjednici je usvojena Odluka o bratimljenju Tuzle i Bešiktaša (rRepublika Turska)".
Molio bih te kao uljudnog čovjeka i moderatora da pod hitno izbrišeš navedeni post nesvrstanog.
nesvrstani je napisao/la:yebo vas i opstina i besiktas i tribina i stadion i ta glupa rasprava !
Ovakve budalaštinje ostavljaju ružnu sliku o nama kod normalnih ljudi.
Ja volim FK Tuzla City

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 avg 2014, 19:18

Pozdrav, imam jedno pitanje off topic, da li ima zakazanih koncerta na Tusnju u avgustu i septembru?
Hvala i izvinjavam se svima na off topic ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 avg 2014, 21:31

Crni gavran je napisao/la:Pozdrav, imam jedno pitanje off topic, da li ima zakazanih koncerta na Tusnju u avgustu i septembru?
avgust nista..septembar nista za sad al je jos rano
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 avg 2014, 22:19

staragarda je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Pozdrav, imam jedno pitanje off topic, da li ima zakazanih koncerta na Tusnju u avgustu i septembru?
Mislim da bi se tu fine pare mogle zgrnuti na tim koncertima na Tušnju.Sad je hvala Bogu i sjever gotov moglo bi tu dosta raje stati :D
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 avg 2014, 22:23

intercontinental je napisao/la:
Mislim da bi se tu fine pare mogle zgrnuti na tim koncertima na Tušnju.Sad je hvala Bogu i sjever gotov moglo bi tu dosta raje stati :D
druze,sta mislis ko bi morao radit koncert pa da renta Tusanj...probao je Dino Merlin pa ga nije napunio...mozda jedino Cola sa velikim mozda

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 avg 2014, 22:27

intercontinental je napisao/la:
staragarda je napisao/la: avgust nista..septembar nista za sad al je jos rano
druze,sta mislis ko bi morao radit koncert pa da renta Tusanj...probao je Dino Merlin pa ga nije napunio...mozda jedino Cola sa velikim mozda
Zdravko Čolić bi napunio sigurno,a i Dino nakon ovih novih pjesama ima izgleda da isti napuni,a vjerujem da bi i Miligram uspio,jer se u Mejdanu tražila karta više :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2014, 22:28

ma jarane, nismo mi od koncerata, to je za druge sredine :D nekad je u Mejdanu znalo bit' odlično, al' više ni to nije :roll: o koncertima na stadionu da ne pričam, Lepa Brena, Bijelo Dugme, Dino Merlin, ništa posebno po meni što se atmosfere tiče, a ni posjeta nije bila kakvu sam očekivao :D ne bi ni Čola napunio, al' bi Ceca :mrgreen: na nju se lože današnje curice

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 avg 2014, 22:30

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=5475727A
Izgleda da je i Migi povrijeđen,sad izbaci ovu sliku na fb :thumbdown: :thumbdown:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 avg 2014, 22:39

joj kada bi klepili olimpika tamo,kakva bi to ludnica :crazy: :o
e onda ako nebi bilo protiv sirokog 8 milja,jbg :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 avg 2014, 22:43

wienultras je napisao/la:joj kada bi klepili olimpika tamo,kakva bi to ludnica :crazy: :o
olimpik cemo tesko klepit...vrlo tesko brate....cak mislim da cemo tesko i do boda...al sto bi direktor celika rekao...lopta je cudo :urnebes: :urnebes:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 avg 2014, 22:46

wienultras je napisao/la:joj kada bi klepili olimpika tamo,kakva bi to ludnica :crazy: :o
olimpik cemo tesko klepit...vrlo tesko brate....cak mislim da cemo tesko i do boda...al sto bi direktor celika rekao...lopta je cudo :urnebes: :urnebes:
imam osjecaj da ce mujic da ih potopi sa dva gola iz dvije kontre,iz dva suta po golu,u dva poluvremena po jednom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 avg 2014, 22:49

intercontinental je napisao/la:https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=5475727A
Izgleda da je i Migi povrijeđen,sad izbaci ovu sliku na fb :thumbdown: :thumbdown:
To je on više izbacio da pokaže trbušnjake :mrgreen: .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2014, 22:54

Olimpicu nece igrati Redzepi, Pandza i nas mali Jusufovic...Handzic se tek oporavio kao i Muharemovic ali ce igrati...da su kompletni mislim da bi nas lagano uzeli..ovako mozda mozemo do boda

samo velika steta sto nam nema Radovanovica, pravo lijepo je krenuo..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 avg 2014, 22:57

ultrasstyle_tz je napisao/la:Olimpicu nece igrati Redzepi, Pandza i nas mali Jusufovic...Handzic se tek oporavio kao i Muharemovic ali ce igrati...da su kompletni mislim da bi nas lagano uzeli..ovako mozda mozemo do boda

samo velika steta sto nam nema Radovanovica, pravo lijepo je krenuo..
tu je rade,samo trenira smanjenim intenzitetom

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2014, 22:59

al propusta ovu tekmu kako ja negdje procita
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 avg 2014, 22:59

wienultras je napisao/la:
imam osjecaj da ce mujic da ih potopi sa dva gola iz dvije kontre,iz dva suta po golu,u dva poluvremena po jednom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MORAM PRIZNAT,j.e.b.e.n ti je osjecaj :urnebes: :urnebes:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 avg 2014, 23:16

sloboda72 je napisao/la: Molio bih te kao uljudnog čovjeka i moderatora da pod hitno izbrišeš navedeni post nesvrstanog.
Ovakve budalaštinje ostavljaju ružnu sliku o nama kod normalnih ljudi.

ja ne znam samo koji to "normalni ljudi" pricaju o opstinama i besiktasu i tribini kad su u tom trenutku
2 brace sa tribine izgubila zivot...

izvini normalni covjece nastavi pisat budalaŠtinje...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 avg 2014, 00:13

Fukare odale počast: U 23 sata, zapaljene 23 baklje u spomen na njihove 23 godine

[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 avg 2014, 00:26

fukara87 je napisao/la:Fukare odale počast: U 23 sata, zapaljene 23 baklje u spomen na njihove 23 godine

[youtube][/youtube]
:( :( :(

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 avg 2014, 12:56

Sadiković: Na Olimpicu je pritisak, mi ćemo igrati rasterećeni!

http://fksloboda.ba/vijesti/1297-sadiko ... rastereeni
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.