Drugar, od Gatesa sam jako daleko, ovo je samo zbog ljubavi prema bordo boji, i to mozes shvatiti ili ne tvoj problem. zivio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kartu za tekmu sa borusijom mozes vec sutra kupiti u merkator centru u tuzli i to u mjenjacnici na spratu...nemas potrebe za online narudzbom...to je ujedno info za sve sa TK koji misle uzimat karte za tu tekmuDalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?
Inace sam iz Tuzle, a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora, sta mislite hoce li biti karta za Sjever na dan utakmice???
ako je istina,a poprilicno sam siguran sam da nije,svaka castDalabu je napisao/la:@mirzatele
Drugar, od Gatesa sam jako daleko, ovo je samo zbog ljubavi prema bordo boji, i to mozes shvatiti ili ne tvoj problem. zivio
Javi miki tako ti Gospodina sa slike.miky_hz je napisao/la:Naravno.Po pravilima se mora ostaviti na dan utakmice da se prodaju ispred stadiona...a nazalost bit ce ih i kod svercera oko stadiona al boze mojHead je napisao/la:Bice na dan tekme karti.
Za ovoga sto pita za majice,ja cu sutra do kluba pa ti javim stanje
Jel ima potrebe da se uvjeris? hoces da se kladimo da sam bio na vise domacih i gostujucih tekmi naseg kluba nego ti? drug uzivaj, ne zelim da se prepucavam s tobom.mirzatele je napisao/la:ako je istina,a poprilicno sam siguran sam da nije,svaka castDalabu je napisao/la:@mirzatele
ti si TitoDalabu je napisao/la:Jel ima potrebe da se uvjeris? hoces da se kladimo da sam bio na vise domacih i gostujucih tekmi naseg kluba nego ti? drug uzivaj, ne zelim da se prepucavam s tobom.mirzatele je napisao/la:ako je istina,a poprilicno sam siguran sam da nije,svaka castDalabu je napisao/la:@mirzatele
A šta si ti, neka internet policija ?mirzatele je napisao/la:ako je istina,a poprilicno sam siguran sam da nije,svaka castDalabu je napisao/la:@mirzatele
Hvala stari.staragarda je napisao/la:kartu za tekmu sa borusijom mozes vec sutra kupiti u merkator centru u tuzli i to u mjenjacnici na spratu...nemas potrebe za online narudzbom...to je ujedno info za sve sa TK koji misle uzimat karte za tu tekmuDalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?
Inace sam iz Tuzle, a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora, sta mislite hoce li biti karta za Sjever na dan utakmice???
amorovski je napisao/la:Ko je doticni? Nisam upucen
ja sam danas bio u klubu i svratio do shopa,,,,ima maica,,meni licno dobre ove nove crne sto na njima pise mi smo divovi,,jako lijepo izgleda,,19km,,a za clanove 15,,dresova je nestalo,,ali ce ih biti ubrzo,,85km,,dres,,,a za clanove 70km,,ima replika dresa u kom trenira prvi tim,,mislim da je 30kmmiky_hz je napisao/la:Naravno.Po pravilima se mora ostaviti na dan utakmice da se prodaju ispred stadiona...a nazalost bit ce ih i kod svercera oko stadiona al boze mojHead je napisao/la:Bice na dan tekme karti.
Za ovoga sto pita za majice,ja cu sutra do kluba pa ti javim stanje
ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na moreMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
ima ali to je veoma mali broj...zanemarljiv...al zato ima dosta veliki broj simpatizera..po meni je neko navijac kluba ako uzivo odgleda BAREM pola utakmica voljenog kluba...reko da prokomentarisem,kad ste se vec dotakli te temeMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
zato sto nije tuzlak,prosipa suplju po forumu...evo recimo da sam blize,nema veze pogledo bi i ja tekmu,kakve veze...ali da recimo dodjem maksuz na more,pa u sarajevo,pa na more opet....mirzatele je napisao/la:ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na moreMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
Nisam Tuzlak, haha pa sta je ovo sve neki inspektori i policajci, daj mi svoj broj da te nazoves na vidis pozivni 035 ej moj Boze, kako neki ljudi ne prihvataju da je svijet a kamoli bosna puna navijaca Sarajeva....wienultras je napisao/la:zato sto nije tuzlak,prosipa suplju po forumu...evo recimo da sam blize,nema veze pogledo bi i ja tekmu,kakve veze...ali da recimo dodjem maksuz na more,pa u sarajevo,pa na more opet....mirzatele je napisao/la:ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na moreMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....![]()
hoce ljudi nazor da dokazu da tuzlaci navijaju za sarajevo
Dobro ba peglaš, šta te briga za nekog. Gledaj sebe i nije tvoja stvar jel laže ili ne, pusti momka. **** te tema gluposti same.mirzatele je napisao/la:ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na moreMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.