LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
ma kakav Beasley, mnogo pametnije je pustiti Henrya da se razvije u solidnog igraca, za razliku od Beasleya X se barem trudi i u defanzivi
Kakva ce to zvijer da bude naredne sezone. Svi bruje o Rouzu, kao izgleda fenomenalno, jaci nego prije, bla bla... Kad ova neman izadje na teren i pocne pokazivati sta zna i moze, ima da se debelo nauzivamo 

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe ima 36 godina i najtežu povredu, samo se D.Willkins vratio ali mlađi i to samo jednu sezonu, zbog toga Kobe moze biti dobar suporte ali teško prva opcija, nažalost po ovom rosteru mora i bojim se ranog prekida karijere. Mada je medicina napredovala i Kobe je najveći radnik ali opet puno je nepoznanica....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Te teorije o 36 godina i "najtezoj" povredi se odnose na igrace, Kobe je vise od toga.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Monroe i Bledsoe najvjerovatnije prihvataju one kvalifikacione ponude na jednu godinu, tako da su sljedece ljeto obojica free agenti. Eto nam naredne sezone PG i C na duze staze 

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
E jesmo se usrećili ako njih dvojicu uzmemo. Jedan pretplaćeno go.vno, koji nema 10ppg, drugi vrlo retardiran igrač u najmanju ruku. Nema šta, bit' će krađa 2015.
Nama je Željo svetinja jedina.
Celikovac je napisao/la:Te teorije o 36 godina i "najtezoj" povredi se odnose na igrace, Kobe je vise od toga.

Sezonu otvaramo protiv Clippersa, a za Bozic gostujemo u Windy Cityju...
Takodjer mi se ne svidja sto Randle previse prica po medijima. Uredu je biti ubjedjen u svoje kvalitete, ali izjaviti da ce biti Rookie godine je...Prvo skoci pa reci hop.
Takodjer mi se ne svidja sto Randle previse prica po medijima. Uredu je biti ubjedjen u svoje kvalitete, ali izjaviti da ce biti Rookie godine je...Prvo skoci pa reci hop.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nisi baš pogodio sa ovim otvaranjem, meni se čini.amerosm je napisao/la:Sezonu otvaramo protiv Clippersa, a za Bozic gostujemo u Windy Cityju...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
http://www.nbaserbia.com/vesti/9444/car ... lejkersima" onclick="window.open(this.href);return false;
A.F.C. Bournemouth!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ako ga išta motiviše, onda su ove priče kako mu je grob već iskopan i da je gotovo sa njim.
Sad bi mu trebala nečija pomoć da ustane iz groba.Može li mu neko u trenutnim Lakersima pomoći?Znaš i sam odgovor.Vasa Ladacki je napisao/la:Ako ga išta motiviše, onda su ove priče kako mu je grob već iskopan i da je gotovo sa njim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I Sir Charles poceo gluposti pricati. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ma ne kažem ja da su kontenderi, al' reći za Kobaju da će mu neko iskopati grob je smiješno. Sve i da je tako, to se ne bi trebalo izjavljivati. Moguće da bude u pravu Barkli, al' mi je ovih 4-5 rečenica totalno nelogično.Kawhi je napisao/la:Sad bi mu trebala nečija pomoć da ustane iz groba.Može li mu neko u trenutnim Lakersima pomoći?Znaš i sam odgovor.Vasa Ladacki je napisao/la:Ako ga išta motiviše, onda su ove priče kako mu je grob već iskopan i da je gotovo sa njim.
@greivis
Baš vala, frajer pobudalio. Čuj Kobaja top10, frajer je u najmanju ruku top5.

1994. su tako isto jednom covjeku iskopali grob...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sta sad Barkley , poslije serije WCF sa Phoenixom je bio top 5 , sad je top 10 , zbog povrede tetive ili

Sta sad Barkley , poslije serije WCF sa Phoenixom je bio top 5 , sad je top 10 , zbog povrede tetive ili

KK_Bosna je napisao/la:1994. su tako isto jednom covjeku iskopali grob...
kome?
- BurningLegion
- Kontakt:
Jordanu zaboga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.