Kako se prep'o garo
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Treba vidjet sa Crnogorcima da nam puste ovog momka " onclick="window.open(this.href);return false; vidim preso u Olimpiju..
Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Treba vidjet sa Crnogorcima da nam puste ovog momka " onclick="window.open(this.href);return false; vidim preso u Olimpiju..
Vjerovatno bi oborio sve rekorde na prvenstvima po broju uzetih sutevaLotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Harune ili da Vas persiram, gospodine Mahmutovicu.Vi ste vec s njim stupili u kontakt??!!!Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Tako su i govorili i za Savovica,pa ga ljudi pustise..Nemoj unaprijed nesto otpisivati..filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
a i niđe veze je da nam crnogorci bilo koga puste
Tako su i govorili i za Savovica,pa ga ljudi pustise..Nemoj unaprijed nesto otpisivati..[/quote]Lotus je napisao/la:Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
a i niđe veze je da nam crnogorci bilo koga puste
Onaj post je bila zezancija,al ti si odma dao glup odgovor,pa sam ti moro odgovoritClutch je napisao/la:Gori ja što uopšte komentarišem ovako glupe ideje.
Kao što možeš vidjeti svi smo te ozbiljno shvatili. Ali nema veze, živio.Lotus je napisao/la:Onaj post je bila zezancija,al ti si odma dao glup odgovor,pa sam ti moro odgovoritClutch je napisao/la:Gori ja što uopšte komentarišem ovako glupe ideje.
Nazalost vidio sam..Pozdrav i tebiClutch je napisao/la:Kao što možeš vidjeti svi smo te ozbiljno shvatili. Ali nema veze, živio.Lotus je napisao/la:Onaj post je bila zezancija,al ti si odma dao glup odgovor,pa sam ti moro odgovoritClutch je napisao/la:Gori ja što uopšte komentarišem ovako glupe ideje.
Imaju oni i boljih, playevi Paul, Rose, Deron, Westbrook, Irving,... neka nam dadnu nekog od ovih ali da ga oni plačaju.Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
E jarane ti bi i da nam daju igraca i jos da ga placajuUnofficialpage je napisao/la:Imaju oni i boljih, playevi Paul, Rose, Deron, Westbrook, Irving,... neka nam dadnu nekog od ovih ali da ga oni plačaju.Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
vjerovatno jedina u zivotustorm_raider je napisao/la:Sreca pa si se za Brooks-a - wanna be Kobe zezao.. inace bih imao mnogo da napisem o njemu, jedini pozitivan trenutak njegov koji pamtim je prije 3 godine asistencija za Green-a, za zakucavanje sezone.
Normalno.Lotus je napisao/la:E jarane ti bi i da nam daju igraca i jos da ga placajuUnofficialpage je napisao/la:Imaju oni i boljih, playevi Paul, Rose, Deron, Westbrook, Irving,... neka nam dadnu nekog od ovih ali da ga oni plačaju.Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Treba vidjet sa Crnogorcima da nam puste ovog momka " onclick="window.open(this.href);return false; vidim preso u Olimpiju..![]()
Hajde necemo vise o ovom da me vise ne napadaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.