Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
Svaka cast, drago mi je za Harisa. Samo van Turske, cak i veci klubovi u toj ligi imaju amaterski i neozbiljan pristup.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pogledaj samo pojačanja tog moćnog Deportiva i sve će ti se reći. Pljušti li pljušti...Virtu4l je napisao/la:Jeli to onaj Medunjanin kojeg su nedavno vrli forumaši izbacivali sa spiska reprezentativaca![]()
Pljušti li pljušti...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
potpisa li vise..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Medunjanin negocia su fichaje tras superar el reconocimiento
Spanjolci

http://futbol.as.com/futbol/2014/08/13/ ... 18340.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Turci prave probleme jer duguju neke pare Medunjaninu, pa hoce da se odrekne toga prije nego sto ga puste. Ovi njihovi klubovi su stvarno mafijasi.STEVIE je napisao/la:potpisa li vise..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Džaba pare ljaksetu kad ljakse ostaje ljakse.Cartman je napisao/la:Ovi njihovi klubovi su stvarno mafijasi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nadam se da ce ovo biti skola nasim igracima da nikako ne prelaze u Turske klubove. Sve i jednog igraca su nam sjebali osim Balje i Bolica. Samo izgleda da su tada bila neka druga vremena.Cartman je napisao/la:Ma Turci prave probleme jer duguju neke pare Medunjaninu, pa hoce da se odrekne toga prije nego sto ga puste. Ovi njihovi klubovi su stvarno mafijasi.STEVIE je napisao/la:potpisa li vise..
Bas. Ljudi se ponasaju kao nasi divlji klubovi, a imaju vise para od mnogih zapadnih liga. Kad jedan Galatasaray ne placa svoje igrace, onda je sve jasno. Ovi nasi barem ne placaju zato sto nemaju para, oni imaju ali nece.zizu1991 je napisao/la:Džaba pare ljaksetu kad ljakse ostaje ljakse.Cartman je napisao/la:Ovi njihovi klubovi su stvarno mafijasi.
Vec je rijec o toliko igraca, da nas savez treba razmislit o prijavi FIFA-i i UEFA-i. Sehic, Hajrovic, Medunjanin, Stilic, to je to sto znamo. Sigurno ima jos toga. Nista se nece desit naravno, ali trebalo bi.
Tako ne misli SafetAjax je napisao/la:Nadam se da ce ovo biti skola nasim igracima da nikako ne prelaze u Turske klubove. Sve i jednog igraca su nam sjebali osim Balje i Bolica. Samo izgleda da su tada bila neka druga vremena.Cartman je napisao/la:Ma Turci prave probleme jer duguju neke pare Medunjaninu, pa hoce da se odrekne toga prije nego sto ga puste. Ovi njihovi klubovi su stvarno mafijasi.STEVIE je napisao/la:potpisa li vise..

Zuculini blizu Deportiva.
Pravi se mala guzva u veznom redu. Bergentinos, Medunjanin, Jose R., Zuculini, Juan Dominguez.
Pravi se mala guzva u veznom redu. Bergentinos, Medunjanin, Jose R., Zuculini, Juan Dominguez.
Eto potpisa. Jos jedan u ligu petice. Imamo ih sad oko 15. 

Suerte, Haris! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dobro je odrzo je se jos ove kvalifikacije u reprezentaciji jer vec u Gaziantepu je bilo kriticno cini mi se da je bio izgubio i motiv..Sigurno da nam treba Medunjanin jer ne znamo koliko ce se oduziti sa Vrancicem,a i Prcic je promjenio klub
Bravo Medo, nek je sa srecom i da nas jos vise obradujes svojim ugrama kako u repki tako i i novom klubu...

Felicidades Hareeee
Bas mi je drago zbog njega. Ako Bog da zdravlje samo da te posluzi, sve ostalo imas. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sretno Medo probaj se izboriti za neku ofanzivniju poziciju u klubu. Idealna bi bila 10-tka. Pa ako postignes solidan broj golova i asistencija u Primeri onda ko zna

Odlican izbor kluba sada je sve na tebi

Odlican izbor kluba sada je sve na tebi

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dobar transfer, nadam se da ce Hare pokazati sav potencijal, mislim da on nije jos dostigao svoj vrhunac.
Slazem se.calcio je napisao/la:Dobar transfer, nadam se da ce Hare pokazati sav potencijal, mislim da on nije jos dostigao svoj vrhunac.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trebao bi gledati malo Yayu Tourea, nemojte sad misliti da ih poredim ili nesto, ali nekako me Haris pomalo podsjeca na njega, gradjom i tehnikom. Na primjer oba su iste visine, 188 cm, ali Yaya nekako mnogo bolje koristi visinu i snagu.Ajax je napisao/la:Slazem se.calcio je napisao/la:Dobar transfer, nadam se da ce Hare pokazati sav potencijal, mislim da on nije jos dostigao svoj vrhunac.
Ama baš nikako nisu iste gradje. Yaya je otpao od stijene a Haris od Deena Backovića.