To je misterija neka, niko ne zna sta to oznacava, a ni ovi iz kluba nista ne govoreDrustveniParazit je napisao/la:TRIBINA SJEVER-Zona I 30 KM
Šta ba?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je misterija neka, niko ne zna sta to oznacava, a ni ovi iz kluba nista ne govoreDrustveniParazit je napisao/la:TRIBINA SJEVER-Zona I 30 KM
Šta ba?
Nema za svabe u ponudi E-karte. Samo dostava postom.Evolution87 je napisao/la:Zar nije jos uvijek ono kad uzimas preko kupikartu, dobijes ulaznicu na email, samo je isprintas i sa njom udjes na tekmu? Naravno, da onaj ciko skenira bar kod na ulazu.
aha, e jbg onda mislio sam da imaHordas Doboj je napisao/la:Nema za svabe u ponudi E-karte. Samo dostava postom.Evolution87 je napisao/la:Zar nije jos uvijek ono kad uzimas preko kupikartu, dobijes ulaznicu na email, samo je isprintas i sa njom udjes na tekmu? Naravno, da onaj ciko skenira bar kod na ulazu.
Ma da to nije tamo onaj prostoj izmedu sjevera i istoka gdje FACE TV postavio studio?BordoMahala je napisao/la:To je misterija neka, niko ne zna sta to oznacava, a ni ovi iz kluba nista ne govoreDrustveniParazit je napisao/la:TRIBINA SJEVER-Zona I 30 KM
Šta ba?
Brate kasnis ko menstruacijaHead je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/fudbal ... clana/1784
kako mogu kasniti kad je clanak stavljen prije 20 minuta na stranicu.Sabinho je napisao/la:Brate kasnis ko menstruacijaHead je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/fudbal ... clana/1784
Ma ovo sam Allaha mi citao ima jedno 6-7 dana. Bilo i po onim grupama na fb itd... Do iduceg cetvrtka i 6.000Head je napisao/la:kako mogu kasniti kad je clanak stavljen prije 20 minuta na stranicu.Sabinho je napisao/la:Brate kasnis ko menstruacijaHead je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/fudbal ... clana/1784
Ma znam ja da smo nakucali 5000 prije par dana, nego clanak govori da su danas nazvali momka i urucili mu dres, godisnju i poklon paket jer je 5000- ti clanSabinho je napisao/la:
Ma ovo sam Allaha mi citao ima jedno 6-7 dana. Bilo i po onim grupama na fb itd... Do iduceg cetvrtka i 6.000
Tesko do cenera, ali uz nastavak dobrih rezultata i neke akcije za clanove ja ocekujem jedno 7 500 do 8 000 do kraja godine i to bi bio podvig.VanBasten je napisao/la:da je na cenera dogurat do kraja godine... bila bi to prava stvar. Odmah bi se osjetilo i na sponzorskim ugovorima, njihovom broju i težini
zato braćo učlanjujte se, to je jako važan detalj. A klub će, kao što vidite, sigurno nagraditi svoje aktivne članove.
I ako ne pobjedite imate jos 27 kola,svakako nam necete zahateriti ako sta cvaknemo u Subotu.Burberry46 je napisao/la:Znamo da se Borussija ceka i da je euforija, ali ljudi hajmo malo o tekmi u subotu, Velez je neugodna ekipa, nadam se da ce ih nasi igraci shvatiti ozbiljno i da nece pomisljati na Borussiu, ocekujem najmanje 5-6000 na tribinama i odlicnu atmosferu kad igraju ova dva kluba, idemo u subotu dati podrsku nasoj ekipi da ostvari jos jednu pobjedu
Naprijed bordo bijeli!
Rukfas i ti ste pravi insajderi s kvalitetnim i tacnim informacijamaEXIT je napisao/la:O broju clanova bit ce malo jasnije nakon ove utakmice jer vecu utakmicu i posjetu vjerovatno necemo imat ove sezone. Ako racunamo da ce biti 30000 ljudi i vjerovatno ce ih jos dosta popusiti za kartu, mnogi ce shvatiti sta znaci biti clan. Ja sam nesto misljenja da bi nakon iduceg cetvrtka mogli nagurati na 6500-7000 clanova. Fan shopovi su opet za samo par sati skoro pa opeljusani.
Da li ste primjetiti kako se samo novinari ubise racunajuci kolko cemo zaraditi? To im je bitnija stavka nego sama utakmica. Nasi pametno sute i smiju se.
P.S. od januara, za iducu godinu bice nam budzet blizu10mil.KM, ove je oko 5 mil.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kontra, rimljanin90, Vanja8 i 34 gosta.