Ja neću da unaprijed kritiziram trenera jer sam to isto učinio nakon jedne sezone Yupp-a, pa znamo šta se desilo u drugoj.
Igrali smo bez Badstubera (treba mu još mnogo utakmica da se vrati u formu), Ribery-a, Robben-a, Generala, Thiaga, Rafinhe (Hojbjerg igro desnog beka i nešto kao krilo, tj. neka nova pozicija nazvana ofanzivni bek), te poluspremnih Lahm-a, Muller-a, Gotze-a, Shaqiri-a.
Sabura, taktika mi se ne sviđa, no vidjeti ćemo ako Bog da kako će to izgledati kada je tu prva ekipa, a ne omladinci tipa Gaudino (17 mu je godina, ogroman potencijal, lijepi mu se lopta za nogu, kao da sam gledao Scholl-a).
Za Pep-a titule govore, kao da su Ancelotti, Mourinho i slični imali slabe ekipe kada su osvajali titule (Milan sa strašnim timom, Real uvijek ima odličan tim), (Inter nikad jači, u prime-u mnogi, Chelsea nakon stotina i stotina milion eura ulaganja, te opet Real). Jedino Mou sa Porto-m se može smatrati nekim velikim iznenađenjem, s tim da je i Monaco te sezone iznenadio mnoge sa Giuly-em, Rothen-om, Ibarra-om, Evra itd,