Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Odkad ovo Arsenal imamiky_hz je napisao/la:Večeras svi na frekvenciju RSG radija od 21:00 do 23:00 sata. Naravno, govori se o FC Barceloni i osnivanju zvanične navijačke grupe u našoj zemlji. Domaćin i voditelj Marjan Mijajlović!
http://rsg.software.ba/ba/ za slusanje RSG preko neta
-Dobro ba,ne mora doci Fabregas,sto ste dosadni,a uostlom sve cemo vidjeti.Moja zelja nije on,vec Silva.paja_patak je napisao/la:Kao prvo svaka cest cescinhu sto je ovo postavio da se zna ko su ustvari pravi pedofili i ko dovodi razne klince od Spanije do Japana koji ni u pubertet usli nisu!
Nema nikakve slicnosti izmedju dosadne igre Barcelone i brze, leprsave i atraktivne igre Arsenala tako da ne mozemo na te klaune koje sudije guraju biti ljubomorni! Wenger kopira igru Barcelona a Barcelona svake godine zainteresovana za igrace Arsenala hahaha ko tu koga pokusava kopirati?
Ovi navijaci Barcelone su takvi lazovi da je to cudo napisao sam ovo ali evo da ponovim(Fabregas za radio katalonija uzivo: Vraticu se u Barcelonu kad odem u penziju tamo sam oduvijek htio da zivim to je za mene najljepsi grad, Mediji i navijaci: Zelim da odem iz Arsenala i igram za Barcelonuahaha komedija)
Mah,pusti ih,covjek se moze fino ismijat kad pocnu ovakvi pisati.Wolverine je napisao/la:Ispade Barca kopira Arsenala![]()
![]()
moze se ovdje svasta procitat. to je recimo kad bi za nba ligu rekli da phoenix sunsi kopiraju new york knickse,
. barca je i bez cesca najbolja ekipa na svijetu, tako da cesc ustvari trenutno nije ni potreban.
vidjeli smo pet lakih komada u dvije tekme od drvosječa iz Chelskijapaja_patak je napisao/la:Ne sikiraj se Bebeto, Romario ili kako vec bolje ce proci nego Barcelona protiv Svaba a i vidjeli smo strasnu Barcelonu protiv drvosjeca iz Chelskija pa Arsenal i protiv njih igra svoju igru a vi u dvije utakmice niste centar presli!
Meni ide nista ne steka super... probaj ponovo!CRNI_SA je napisao/la:aj matereti pogledaj sastave tih timova i uporedi ih sa nekakvim wiganom ,stokeom,huul,burnely za koje niko nije cuoi morel mi neko reci kako da slusam preko neta radio nece da mi otvori nesto
to sam i neaveo jedan od razloga zasto su ljubomorni, krivo im sto nisu jedini klub koji tako igra pa da u necemu budu najbolji zato se i pale ovoliko ko koga kopira...reds je napisao/la:Wenger je na početku ove sezone rekao da će od sada igrati kao i Barca sa tri napadača.Jer ne mogu da igraju samo sa jednim napadačem nisu efikasni itd... .
Barca kopira Arsenala![]()
![]()
Jel se to Bavarac javlja hahahaha Bundesliga hahahahaha nesto Wolfsburg pet komada pa ti nemas pravo da ucestvujes u diskusijama sramota....paja_patak je napisao/la:Saurman je napisao/la:vidjeli smo pet lakih komada u dvije tekme od drvosječa iz Chelskijapaja_patak je napisao/la:Ne sikiraj se Bebeto, Romario ili kako vec bolje ce proci nego Barcelona protiv Svaba a i vidjeli smo strasnu Barcelonu protiv drvosjeca iz Chelskija pa Arsenal i protiv njih igra svoju igru a vi u dvije utakmice niste centar presli!...opet 5 od Man Utd...
..da ne nabrajam vise..
barca protiv svakog protivnika igra svoju igru. samo sto se chelsea usro i igrao bunker, protiv vas nemoraju ni bunker igrat. a stim da barca nije presla centar dovoljno si rekao, barca je vise napadala nego chelsea u toj utakmici.paja_patak je napisao/la:Ne sikiraj se Bebeto, Romario ili kako vec bolje ce proci nego Barcelona protiv Svaba a i vidjeli smo strasnu Barcelonu protiv drvosjeca iz Chelskija pa Arsenal i protiv njih igra svoju igru a vi u dvije utakmice niste centar presli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.