NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 13 avg 2014, 22:34

maxmore je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nezvanicno, nakon pregledavanja snimka utakmice bocne kamere su zabiljezile da je Valjic pogrijesio jer je golmanu dao zuti bespotrebno, odnosno Antolovic je loptu uhvatio i golmanskom prostoru. Situacija kod gola za siroki, mislim na nepriznati, dosta teska za ocijeniti i nakon gledanja uz pomoc bocnih kamera, ali blize je ofsajdu nego sto nije. Start Antolovica nad Wagnerom ni u Somaliji se ne svira, odnosno nije bilo nikakvog kontakta, utvrdjeno.

I onda se digne buna, onako reda radi, a svi koji su utakmicu gledali hladnih glava, vidjeli su jedno, nema nikakve tendencije. O tome da li je sudjenje evropsko, moze se raspravljati, ali skidati glavu covjeku na osnovu snimki s Arene je u najmanju ruku smijesno...
Gdje je taj snimak daj ga objavite da se i mi uvjerimo.
nezvanično, vidiš da kaže :lol: vidiš da je opravdao i poništen pogodak da je ispravna odluka..tako da sve je jasno.. :zviz:

da mi je znat koja je to bočna kojoj je ovo unutra:
slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 13 avg 2014, 22:53

i da se razumijemo, igranje rukom golmana, van golmanskog prostora, pogotovo ovako namjerno, je AUTOMATSKI CRVENI karton :roll:

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 14 avg 2014, 10:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Nezvanicno, nakon pregledavanja snimka utakmice bocne kamere su zabiljezile da je Valjic pogrijesio jer je golmanu dao zuti bespotrebno, odnosno Antolovic je loptu uhvatio i golmanskom prostoru. Situacija kod gola za siroki, mislim na nepriznati, dosta teska za ocijeniti i nakon gledanja uz pomoc bocnih kamera, ali blize je ofsajdu nego sto nije. Start Antolovica nad Wagnerom ni u Somaliji se ne svira, odnosno nije bilo nikakvog kontakta, utvrdjeno.

I onda se digne buna, onako reda radi, a svi koji su utakmicu gledali hladnih glava, vidjeli su jedno, nema nikakve tendencije. O tome da li je sudjenje evropsko, moze se raspravljati, ali skidati glavu covjeku na osnovu snimki s Arene je u najmanju ruku smijesno...

Kao moderator totalno si nepristran kao i inače :) :). Da se sve izdogađalo obrnuto, pao bi vam server 13 puta, od vaših vijesti, videa s raznih strana, analiza, kalkulacija a i pritisaka navijača. BiH liga nikada neće biti okej dok se ovako ponaša jedan medij koji ima moć, da ne govorim o ostalima. Nije tu oštećen Široki nego cijela liga i to se tako treba gledati :bih:

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 14 avg 2014, 10:15

Apsurdno je uopće pomisliti na raspravu da li je ovo unutra ili van 16m.
Pa sa samo čorava kokoš ne vidi šta se tu dogodilo i da je ovo kardinalna pogreška suca.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 avg 2014, 10:18

Ja nisam vidio da je iko od navijaca Zeljeznicara dosao ovdje i govorio da nije bio ofsajd i slicno. Pa ja sam prvi na prosloj stranici cestitao i napisao da ste drasticno osteceni. Nekako i Amar ima taj dobar odnos sa vasim klubom i to se osjeti i na tribinama. Postuju vas ljudi ovdje strasno, godinama ste konstantni i znate sta radite.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 avg 2014, 10:20

storm_raider je napisao/la:Ja nisam vidio da je iko od navijaca Zeljeznicara dosao ovdje i govorio da nije bio ofsajd i slicno. Pa ja sam prvi na prosloj stranici cestitao i napisao da ste drasticno osteceni. Nekako i Amar ima taj dobar odnos sa vasim klubom i to se osjeti i na tribinama. Postuju vas ljudi ovdje strasno, godinama ste konstantni i znate sta radite.
ma nitko nista zelji niti igračima želje niti ne govori..i široki se u priopćenju zahvalio želji za sve..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 avg 2014, 10:23

Kevin je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ja nisam vidio da je iko od navijaca Zeljeznicara dosao ovdje i govorio da nije bio ofsajd i slicno. Pa ja sam prvi na prosloj stranici cestitao i napisao da ste drasticno osteceni. Nekako i Amar ima taj dobar odnos sa vasim klubom i to se osjeti i na tribinama. Postuju vas ljudi ovdje strasno, godinama ste konstantni i znate sta radite.
ma nitko nista zelji niti igračima želje niti ne govori..i široki se u priopćenju zahvalio želji za sve..
Ma znam stari, ali eto cisto da znate. Aplauzom vas ispracamo vec godinama i cesto slusam na tribinama kako ljudi hvale Vagnera, Zakarica i generalno gledaju taj neki vas put i nacin poslovanja kao smjernicu u kojem treba ici bh. fudbal.
Sport je lijek za tijelo i duh.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 14 avg 2014, 10:32

Strašno je da se jedno ovakvo katastrofalno suđenje pokušava opravdati. Službeno ili neslužbeno. Što očekivati od ljudi u savezu kada i među navijačima postoji riječ opravdanja za ovakvo suđenje. Nisam mislio na navijače Želje, da se ne uvrijede, nego generalno.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 14 avg 2014, 12:25

Valjić, pogledajte tko je Sarajevu sudio glavne utakmice u kupu ;)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 14 avg 2014, 14:12

Mihaljević i Buhač moraju se najprije ukopčati s Wagnerom

slika

“Možda bez Mirka Marića budemo još jači”, ustvrdio je šef struke Širokog Slaven Musa. Može li to biti istina? Moguće je. Jer Širokobriježani su i ranije znali sjajno funkcionirati bez raspoložene izrazite špice. No, nema sumnje da će 19-godišnji Gruđanin, kojeg je njegov poslodavac Dinamo povukao na posudbu u Lokomotivu, nedostajati.
Izrastao je Marić od seniorskog debija u dresu Širokog, tamo iz listopada 2012. u Trebinju, u vrlo kratkom periodu u napadača kojeg se protivnici boje. Nakon tri pogotka iz te debitantske sezone, prošle sezone je puno više igrao i zabijao (12 golova), da bi poziv iz Zagreba stigao nakon što je u šest utakmica ove sezone zabio dva komada – oba u uzvratu 1. pretkola Europske lige s Gabalom…
Bio je neprikosnovena prva špica, a prošle sezone iz startne je postave izgurao i Krešimira Kordića, koji je pak sezonu prije toga zabio 16 komada u svim natjecanjima. Dakle, ovdje govorimo o igraču koji je kao vrlo mlad preuzeo na sebe veliku odgovornost. Musa ga je opisao kao igrača odlične tehnike i obećavajućih fizičkih predispozicija, istaknuvši usput da nije gotov igrač, da još mora raditi. Igra bez lopte, rekao nam je Mirko, možda mu je najveća mana, no nemojte misliti da je bio loš u tom segmentu. Naprotiv. Tu je Široki u njemu imao ubojito oružje, jer je stekao reputaciju zbog koje je s lakoćom odvlačio sa sobom braniče i otvarao put prošle sezone najboljem strijelcu Lige – Wagneru. Brazilac je, podsjećamo, sa 36 godina na leđima, u svim natjecanjima zabio 21 gol, a to sigurno ne bi bio slučaj da nije bilo konstantnog Mirkovog umaranja protivničkih obrana. Tu leži odgovor na pitanje hoće li Široki moći bez Marića. Tu leži recept za igrače koji će uskočiti. A oni su Filip Mihaljević i Ivan Buhač.
Mihaljević je 22-godišnja Dinamova posudba, igrač kojeg je Musa etiketirao kao nešto drukčiji tip ofenzivca u odnosu na Marića. U šest utakmica do sada dobio je tek pola sata protiv Mlado Boleslava (poraz 0:4), no sada će, kako je rekao širokobriješki strateg, igrati više. U zimu 2010. po prvi puta se priključio pripremama A tima Dinama, kada ga se u hrvatskim medijima moglo pročitati da mu je nadimak Pippo i da odlično igra s obje noge.
Buhač? On ove sezone zbog ozljede nije igrao, no čini se da i bez obzira na to već uživa određeni kredit kod Muse. Ovaj ga naziva zanimljivim igračem koji je u mlađim uzrastima igrao kao izrazita špica, da bi kasnije bio prebačen na krilne pozicije. Prošle sezone je okusio kako je igrati za A tim, no ove će se morati podići na višu razinu.
Jasno je da ni Mihaljević, ni Buhač nisu Mirko Marić, svaki je igrač drukčiji, no vjerujemo da će im Musa otprilike dati sličnu zadaću napadača koji će se prije svega morati uskladiti s Wagnerom. Jer Brazilac je i dalje, ne umanjujući važnost ove sezone izrazito raspoloženog Gorana Zakarića, ključ ofenzivne snage Širokog. Dugi niz godina norma mu je desetak golova po sezoni, a već sada uz svoje ime ima tri gola, jedan manje od Zakarića, koji bi imao i pet da mu na Grbavici nije poništen regularan pogodak.

Vitez – idealan protivnik za zaboravljanje Marića

Slijedeće kolo na Pecaru dovodi Vitez. Široki je tu izraziti favorit, idealna je to utakmica za tranziciju od momčadi sa Mirkom marićem na onu bez njega. Tko će uskočiti na njegovu poziciju prvog napadača? Naša procjena kaže – Filip Mihaljević. Ivan Buhač za razliku od njega nije nikako igrao ove sezone, bio je ozlijeđen.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 17 avg 2014, 17:21

Mihaljevic od prve minute veceras,ocekujem jednu rutinsku pobjedu od najmanje dva gola razlike

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 17 avg 2014, 23:17

Pobjeda 2:1,dosta zicera promaseno,na kraju nas je to umalo kostalo,Zvone iz utakmicu u utakmicu sve bolji,Zakaric standardno najbolji

U Tuzlu po tri boda!

HRHB

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 18 avg 2014, 01:05

U Tuzlu po tri boda![/quote]

mozes samo sanjat 3 boda
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 avg 2014, 01:51

Ima nešto u toj Tuzli što nama ne paše ,u 13 utakmica samo 5 golova smo postigli (1 jedina pobjeda,doduse oni na Pecari nikad nisu otišli s 3 boda)
Mihaljevic je daleko lošiji od Marića i upravo zbog toga ne mislim da možemo po 3 boda ,a inace daleko smo bolja ekipa od njih

Sloboda će bit nabrijana, znamo da će gazit Zakarica i Wagnera ,znaju oni odakle prijetimo najvise ,ja bi bio zadovoljan i s bodom

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 avg 2014, 11:01

Zakaric je vas igrac ili Dinama ?

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 18 avg 2014, 11:03

aS_Roma je napisao/la:Zakaric je vas igrac ili Dinama ?
Dinamov, na posudbi je u Širokom

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 avg 2014, 12:05

solar1987 je napisao/la:U Tuzlu po tri boda!

mozes samo sanjat 3 boda[/quote]

:lol:

To kralju,pomislio bi covjek da igramo sa Barcelonom :lol:

HRHB

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 18 avg 2014, 15:43

nebi da smetam,ali android da te pitam nesto... znam da si uvijek objektivan bio :D kako smo igrali sad dole protiv vas? znam da smo u poslijednjim trenutcima pogodilo precku dole,i da je penal kao trebao biti dosuden za nas.al sudija nas sjebo malo :) jel ovako bilo?
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 avg 2014, 16:31

FanVitez je napisao/la:nebi da smetam,ali android da te pitam nesto... znam da si uvijek objektivan bio :D kako smo igrali sad dole protiv vas? znam da smo u poslijednjim trenutcima pogodilo precku dole,i da je penal kao trebao biti dosuden za nas.al sudija nas sjebo malo :) jel ovako bilo?
Ma sta ces smetati :) ,Siroki je dominirao veliki dio utakmice,vi ste se vecinom branili,ima li ste par pokusaja ali nista opasno,onda nakon ulaska Hrkaca tamo oko 65.minute ste poceli malo napadati,izlaziti vise prema naprijed,zabili ste gol slucajno,da Lastro nije dirao loptu otisla bi jedno 5-6 metara od gola :D ,eh onda nakon toga Siroki je imao jednu stopostotnu sansu preko Wagnera,on promasio,vi na drugoj strani odigrali dobru akciju,nas golman izasao previse naprijed i vas igrac pokusao lobati i pogodio gredu,eh sto se tice penala,moje misljenje je da je trebao biti,nisam gledao kasnije sazetke ali mislim da je nas igrac umjesto lopte udario vaseg po nozi ;)

Hrkac i Pinjuh ce vam vjerujem biti pojacanja,pozdrav za Vitezane i sretno u nastavku sezone ;)

HRHB

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 18 avg 2014, 16:49

Android je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:nebi da smetam,ali android da te pitam nesto... znam da si uvijek objektivan bio :D kako smo igrali sad dole protiv vas? znam da smo u poslijednjim trenutcima pogodilo precku dole,i da je penal kao trebao biti dosuden za nas.al sudija nas sjebo malo :) jel ovako bilo?
Ma sta ces smetati :) ,Siroki je dominirao veliki dio utakmice,vi ste se vecinom branili,ima li ste par pokusaja ali nista opasno,onda nakon ulaska Hrkaca tamo oko 65.minute ste poceli malo napadati,izlaziti vise prema naprijed,zabili ste gol slucajno,da Lastro nije dirao loptu otisla bi jedno 5-6 metara od gola :D ,eh onda nakon toga Siroki je imao jednu stopostotnu sansu preko Wagnera,on promasio,vi na drugoj strani odigrali dobru akciju,nas golman izasao previse naprijed i vas igrac pokusao lobati i pogodio gredu,eh sto se tice penala,moje misljenje je da je trebao biti,nisam gledao kasnije sazetke ali mislim da je nas igrac umjesto lopte udario vaseg po nozi ;)

Hrkac i Pinjuh ce vam vjerujem biti pojacanja,pozdrav za Vitezane i sretno u nastavku sezone ;)

eh to cijenim kod tebee :D reknes kako i jest :) hvala ,red bi bio da proigramo :mrgreen: sretno i vama,opet borba za europu :cool:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.